Profile cover photo
Profile photo
Editura TREI
18 followers -
Book Publisher
Book Publisher

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Iată propunerile noastre de lecturi de vacanţă, intre care sperăm să găsiţi cartea perfectă care să vă facă vara mai frumoasă. Incepem cu o listă interesantă despre fericire, acest subiect care ne atinge zi de zi in felurite căi. Si mai departe, veti descoperi o multime de alte titluri minunate: http://bit.ly/1Q9UPER
Photo

Post has attachment
Vă invităm la evenimentul de lansare a cărţii Nada, scrisă de Andrei Dósa, astăzi, 2 iunie, de la ora 19.00, în Librăria Humanitas Cişmigiu.

Post has attachment

Post has attachment
De ce s-au certat Freud și Jung? Ce fel de tablouri gustă un psihiatru? Și cum să vă descurați cu un copil ”dificil”? Găsiți răspunsurile în noile volume de psihologie ce vă așteaptă  la Bookfest. Iată 10 dintre cele mai noi și interesante titluri de nonficțiune (psihologie, dar și educație și sănătate) pe care le puteți cumpăra cu preț redus la Romexpo între 20 și 24 mai.

Post has attachment
Raluca Feher a plecat cu rucsacul în spate prin America de Sud. Timp de un an. La întoarcere a recompus călătoria în două cărţi cu poveşti ale oamenilor pe care i-a întâlnit, ale ţărilor pe care le-a vizitat şi ale locurilor care au fascinat-o. În America dezgolită de la brâu în jos ne-a vorbit despre Argentina, Uruguay şi Chile. În noul volum America dezgolită de la brâu în jos 2, o însoţim în Brazilia, Peru, Columbia şi asistăm la noi aventuri din Argentina.

Post has attachment
Am publicat la editura PandoraM, parte a grupului editorial TREI, un volum marcant despre viata lui Eduard, fiul marelui geniu fizician Einstein.

Post has attachment
Miercuri vă aşteptăm la un eveniment de lansare inedit, cu discuţii aplcate pentru părinţi şi educatori şi activităţi simpatice pentru cei mici.

Post has attachment
Descopera cele doua volume cu actiune socanta si imprevizibila care te vor prinde cu siguranta in lumea sclipitorului inspector Camille Verhœven.

Post has attachment
Am inaugurat colectia de carti interactive „Ce sa faci…” scrisa de specialistul in terapia copiilor Dr. Dwan Huebner si ilustrata foarte simpatic de Bonnie Matthews: o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adultii care sunt alaturi de acestia, parinti, educatori si psihologi.

Post has attachment
Turneul inedit de “40 de zile” alături de Chris Simion la final. 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de întâlniri cu cititorii, au trecut frumos si cu mult sens, cu multe vorbe cu tâlc şi cu multe ganduri mari. Vă asteptam sa incheiem turneul printr-un eveniment neconvenţional joi, 9 aprilie, ora 19.00, la Cărtureşti Carusel.
Wait while more posts are being loaded