Profile cover photo
Profile photo
Editura Proxima Mundi
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Dragi prieteni,
Vă prezentăm un interviu luat lui Sal Rachele în timpul evenimentului de anul trecut de la București, în care spune multe lucruri interesante. Este subtitrat în limba română.
(Între minutele 03:19 și 18:39 înregistrarea audio a fost cu probleme, dar am făcut tot posibilul să scoatem cât mai mult din zgomotul de fond respectiv. Totuși, subtitrarea în limba română face conținutul inteligibil, astfel că în acest interval de timp puteți da volumul mai mic.)
https://www.youtube.com/watch?v=97whJw21DZA
Add a comment...

Post has attachment
Dragi prieteni,

Începând de astăzi sunt disponibile înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele, Fondatorii, Leah și Sananda, desfășurate la București între 28 și 30 octombrie 2016. Acestea sunt transpuse pe 2 DVD-uri, totalizând 11 ore și 02 minute de prelegeri, meditații și transmisiuni de la ființele de Lumină menționate, de o vibrație deosebită.

Puteți consulta cuprinsul detaliat al celor 2 DVD-uri aici - http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-28-30-octombrie-2016-bucuresti-audio. Atelierele sunt traduse în limba română.

* Din cadrul acestui eveniment, vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de Ființe de Lumină din Marele Soare Central.
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

Cei care au participat la cel puțin unul din cele 3 ateliere își pot procura setul de 2 DVD-uri la un preț redus (vor trebui să bifeze opțiunea corespunzătoare, iar comanda trebuie să fie făcută în numele participantului respectiv).
În cazul celor care comandă și pentru persoanele pe care le-au înscris la seminarii (cu care au venit împreună), aceștia vor trebui să menționeze numele persoanelor respective la finalizarea comenzii, la rubrica „Alte precizări”.
Numărul de seturi de DVD-uri cu reducere este limitat, fiind disponibil în limita numărului de participanți la evenimente. Distribuția acestora se face pe baza listelor de participanți.

Vă dorim audiție plăcută și utilă!
__________

* Până la 21 martie 2017 puteți achiziționa seturile de DVD-uri de la evenimentele din București din anii trecuți (2012, 2013 și 2015) cu discount de 20%. Folosiți cuponul PROXIMAMUNDI20% la finalizarea comenzii.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded