Profile cover photo
Profile photo
Edison Solutions AB
6 followers -
Smarta bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram och andra ekonomiprogram.
Smarta bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram och andra ekonomiprogram.

6 followers
About
Edison Solutions AB's interests
Edison Solutions AB's posts

Post has attachment
Ny version av Edison Lön (2016.a.170412): I den här upp­dateringen av Edison Lön (version 2017.a.170412) har vi gjort en del små­förbättringar och även rättat några mindre fel i program­met. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met genom att starta Edison Lön och välja Hjälp, Program­uppdatering.

Post has attachment
2017 års version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi: Nu finns det en ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi för 2017 (version 6.2). Program­met är upp­daterat med de nya deklarations­blanketterna för 2017, de nya moms- och arbets­givar­deklara­tionerna för 2017 och den nya konto­planen BAS 2017, bland annat. Vi har som vanligt också rättat några program­fel och gjort ett antal allmänna små­förbättringar. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met direkt via nätet med funktionen Auto­matisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl inom kort med informa­tion om upp­dateringen.

Post has attachment
2017 års version av Edison Lön: Nu finns det en ny version av Edison Lön för 2017 (version 2017.a). Program­met är upp­daterat med nya skatte­tabeller, belopp och procent­satser för 2017 och som vanligt har vi även gjort en del små­förbättringar och rättat några mindre programfel. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met genom att starta Edison Lön och välja Hjälp, Program­uppdatering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl med informa­tion om upp­dateringen.

Post has attachment
Ny version av Edison Lön (2016.b): I den här upp­dateringen av Edison Lön (version 2016.b) har vi gjort en del små­förbättringar och även rättat några mindre fel i program­met. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met genom att starta Edison Lön och välja Hjälp, Program­uppdatering.

Post has attachment
Besök oss på Ekonomi & Företag i Kista: Vi deltar i år på mässan Ekonomi & Företag i Kista den 12–13 oktober. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter C:22 där vi gärna visar våra produkter och nyheter. För kostnads­fri entré och seminarier kan du förhands­registrera dig. Välkommen!

Post has attachment
Nyhet! Nytt program i lönefamiljen: Vi lanserar nu ett nytt program i löne­familjen som heter Edison Lön Start+. Det är ett lätt­använt och rejält löne­program för mindre företag. Förutom alla de egenskaper som det mindre Lön Start har till­kommer en mängd funktioner som under­lättar löne­hanteringen, bland annat full­ständig semester­hantering och en guide för att beräkna slut­lön.

Post has attachment
Ny version av Edison Lön: Vi har anpassat hur arbets­givar­avgifter beräknas. Ungdomar som hade tjänat under 1 000 kr under januari–maj, då arbets­givar­avgiften var lägre, och som nu har tjänat samman­lagt över 1 000 kr får nu beräkning på full arbets­givar­avgift på hela det grundande beloppet. Detta är avstämt med Skatte­verket. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met genom att starta Edison Lön och välja Hjälp, Program­uppdatering. Vi har även skickat ut ett mejl med informa­tion om upp­dateringen.

Post has attachment
Sommarens öppettider: Vår support och kund­tjänst har öppet hela sommaren, dock med en något lägre bemanning. Under juli månad ändrar vi också våra öppet­tider till 8.00–16.00. För löne­support gäller särskilda öppet­tider, 9.00–15.00 under juni, juli och augusti. Vi önskar alla våra kunder en trevlig sommar!

Post has attachment
Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi Start: Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi Start (version 6.1B). Den enda nyheten är den nya rapporten Råbalans som listar konto­nummer, ingående och utgående saldo för varje konto. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met direkt via nätet med funktionen Auto­matisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl inom kort med informa­tion om upp­dateringen.

Post has attachment
Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi: Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 6.1). Bland nyheterna finns de nya arbets­givar­avgifterna som gäller från den 1 juni. Som vanligt har vi även gjort en del små­förbättringar och rättat några mindre programfel. Du som har service­avtal kan upp­datera program­met direkt via nätet med funktionen Auto­matisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl inom kort med informa­tion om upp­dateringen.
Wait while more posts are being loaded