Profile cover photo
Profile photo
Ecotrappen
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Ecotrappen

Het trappenbedrijf dat inspeelt op de veranderende bewustwording in de markt en de toenemende vraag naar ecologisch verantwoorde duurzame producten.

Zeker ook in de trappenindustrie is op dit gebied nog veel vooruitgang te boeken. Een trap wordt natuurlijk minder vaak vervangen dan elk ander meubelstuk in uw woning. Toch is het ook bij een trap, ondanks zijn lange levensduur, van belang na te denken over de te gebruiken materialen.

Werden vroeger trappen veelal geproduceerd van inlands hout zoals eiken, spar en den, de laatste decennia is een omslag gemaakt naar tropische hardhoutsoorten. Vooral iroko, mahonie en merbau werden steeds populairder in Nederland voor o.a. trappen, binnendeuren en kozijnen. Echter, deze houtsoorten worden gekapt in tropisch regenwoud, vaak illegaal en zonder duurzaam bosbeheer toe te passen. De gevolgen van deze onverantwoorde kap zijn inmiddels overduidelijk.

Gelukkig zijn we ons steeds meer bewust van het feit dat we zuiniger en anders om moeten gaan met de aanwezige grondstoffen. In toenemende mate wordt duurzaam bosbeheer toegepast en er wordt in de houthandel gezocht naar alternatieven voor de huidige vraag.

Eco Trap biedt Bamboe en Rubberwood als duurzame alternatief materiaal voor houten trappen. Mooi, duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en verantwoord geproduceerd. Duurzame kwaliteit voor iedereen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bamboe Caramello met afwerking pure.
Moderne ecologiche open trap.

Info/Bestellen : +31 416 65 17 97 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wie kiest voor duurzaam kiest voor Bamboe. Bamboe groeit in 6 jaar. door een speciale behandeling is het bamboe bij ons verkrijgbaar in de kleur Caramello en zoals op de afbeelding in Castano. meer weten of een ecotrap bestellen bel +31 416 65 17 97
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rubberwood trap met hekwerk op de buitenboom. Treden: 37 mm dik Handgreep: 37 x 60 mm Spijlen: 19 x 59 mm Spillen 90 x 90 mm.
Alle trappen worden op maat gemaakt.
Photo
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded