Profile cover photo
Profile photo
Eco Steam and Heating
2 followers -
Stoomketel, warmwaterketel, heetwaterketel, ketelhuis, waterontharder, ketel kopen, ketel huren, olietanks
Stoomketel, warmwaterketel, heetwaterketel, ketelhuis, waterontharder, ketel kopen, ketel huren, olietanks

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuw remote controlesysteem van Bosch

Eco Steam and Heating staat voorop in de ontwikkeling van betrouwbare, efficiënte en innovatieve installaties. Zo kunnen nieuwe installaties worden uitgerust met het nieuwe remote controle systeem van Bosch: de MEC Remote.

Met deze nieuwe MEC Remote (Master Energy Control) is er de mogelijkheid voor gebruikers en operators om eenvoudig en veilig Bosch stoom- en heetwaterketelinstallaties op afstand te monitoren. Het maakt het mogelijk om altijd en overal op afstand met de gehele ketelinstallatie en besturing online mee te kijken, alsof men zelf voor de besturing in het ketelhuis staat. MEC Remote is dé ideale oplossing voor bedrijven:
► waar de operator niet continu fysiek aanwezig kan zijn
► waar tegelijkertijd toezicht op meerdere ketels en/of meerdere installaties gehouden moet worden
► met (oproep) diensten in het weekend
De Bosch ketel- en systeemcontrole units zijn compatibel met alle gebruikelijke automatiserings- en gebouwbeheerssystemen. De MEC Remote kan ook worden gebruikt voor ketelinstallaties die niet verbonden zijn met een gebouw- of productie beheerssysteem. Dankzij een overzichtskaart kunnen op verschillende productielocaties de ketelhuisinstallaties over de hele wereld gelijktijdig worden gecontroleerd. Optioneel kunnen storingen en meldingen via een SMS-module automatisch worden verzonden naar een mobiele telefoon. Dit reduceert de kosten voor supervisie op installaties waar een hoge betrouwbaarheid en 24/7 productie vereist wordt.
Een ander voordeel voor gebruikers is dat er in geval van een storing direct vervolgacties kunnen worden geïnitieerd door contact op te nemen met Eco.
Bij het remote systeem staat beveiliging voorop. Het systeem kan toegangsrechten en rollen toekennen aan de diverse gebruikers. De remote verbinding zelf wordt beveiligd door maatregelen: de hardware verbinding kan in het ketelhuis worden in- en uitgeschakeld met een sleutel bedienbare schakelaar. Verder wordt er naast het inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord, via een versleutelde datatransmissie een TAN verificatie gestuurd naar een mobiele telefoon ter beveiliging. Uit privacy overwegingen worden de operationele gegevens van de ketels niet opgeslagen in de Cloud, maar uitsluitend lokaal op het systeem.
Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met Eco Steam Trading & Consultancy 013-5839440 of sales@eco-steamandheating.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
We want to thank you for the cooperation in the past year and wish you a Merry Christmas!

Eco Steam and Heating Solutions
Eco Ketelservice Verhuur
Eco Steam Trading & Consultancy


http://www.eco-steamandheating.com/nl/kerstwens-2015/
Photo
Add a comment...

Van 3 t/m 5 november staan de Zeelandhallen in Goes weer in het teken van de Contacta, dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Voor ondernemers uit de regio al jaren een dynamische ontmoetingsplek om te netwerken en kennis te nemen van de ontwikkeling van zakelijk Zeeland.
Eco Ketelservice is uitgenodigd op de stand van Ingenieursbureau Wolter en Dros en zal daar een presentatie verzorgen. De stand van W&D staat in de Noordzeehal op het Walcheren Plein (standnummer 303).
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen vrijdag is onze beursketel al geplaatst op onze stand voor de Vakbeurs Energie & Industrie. Bezoek onze stand D.044 in hal 5 op 6-8 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch!
Photo
Photo
2015-10-05
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De uitnodiging voor de @Energievakbeurs is zojuist verzonden naar onze relaties! Mocht u deze niet hebben ontvangen: http://www.eco-steamandheating.com/nl/wp-content/uploads/2015/09/Uitnodiging-Vakbeurs-Energie-Industrie.html …
*|MC:SUBJECT|*
*|MC:SUBJECT|*
eco-steamandheating.com
Add a comment...

Post has attachment
Eco Steam and Heating staat 6, 7 en 8 oktober op de Vakbeurs Energie & Industrie in de Brabanthallen. Wij nodigen u graag uit om ons te komen bezoeken in hal 5, locatie D.044. U kunt zich hier online aanmelden: https://registration.n200.com/survey/038h53kjkhrpq/register?actioncode=NTWO000108QDW&partner-contact=2cnt3i3811kjv&partner-invite=3pywvah4agnfa
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded