Profile cover photo
Profile photo
eCapacity
22 followers -
Online Strategy & Analytics
Online Strategy & Analytics

22 followers
About
Posts

Post has attachment
10 år med dansk og international eCommerce. i Dag er det 10 år sidden at vi startede eCapacity. Tak for et fantastisk samarbejde med de mange virksomheder vi arbejder sammen med omkring deres digitale forretning.
http://ecapacity.dk/dag-har-vi-10-aars-foedselsdag/
Add a comment...

Post has attachment
Amazons køb af Whole Foods er næste betydende skridt fra den globale eCommerce kæmpe, og det understreger igen at danske retail og eCommerce virksomheder skal gøre sig klar til at Amazon for alvor rammer det danske marked. Fem nedslag med perspektiver der kan påvirke de danske retail og ecommerce virksomheder.
http://ecapacity.dk/derfor-amazons-koeb-whole-foods-stort-tre-nedslag-perspektiver/
Add a comment...

Post has attachment
Data driven eCommerce.
We just got back from Adobe Summit 2017 with a lot of inspiring trends about data-driven digital commerce. Read the top 7 key trends here
http://ecapacity.dk/7-key-trends-from-adobe-summit-2017/
Add a comment...

Post has attachment
eCapacity udvider Århus-kontoret.
Bjørn Max Lykke er netop startet hos eCapacity i Århus, efter 3 år hos Lego. Bjørn skal hjælpe vores kunder med at transformerer deres digitale data til insights og derigennem bidrage til en bedre brugeroplevelse og højre ROI på vores kunders digitale kanaler. Bjørn har de seneste 3 år siddet hos LEGO, hvor han har arbejdet med digitale analyser og optimering på både LEGO.com og diverse apps. Derudover har Bjørn hos LEGO stået for undervisning i Web analytics og Adobe Experience Cloud.
Se mere på eCapacity.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi søger 4 senior digitale analyse konsulenter.
Vi udvider og styrker vores analyse og optimeringsteam og søger lige nu 4 af de bedste digitale analyse konsulenter. Bliv en del af en af en førende europæisk rådgivningsvirksomhed indenfor digital strategi og digital analytics og optimering, hvor du vil få mulighed for at arbejde med nogle af de virksomheder der er mest ambitiøse indenfor digital forretning.
Vil du være en del af eCapacity teamet eller kender du en der kunne være kandidat så tag fat i os.
ecapacity.dk/job/
Add a comment...

Post has attachment
Vi har samlet nogle af vores erfaringer med hvordan man foretager SUCCESFULDE INVESTERINGER I DIGITALE FORRETNINGSPLATFORME. Det starter med de rigtige valg af samarbejdspartnere, og platforme.
Få tilsendt vores nye white paper med gode råd og overvejelser, der sikre de rigtige leverandørpartnerskaber til den digitale forretningsenhed.
http://ecapacity.dk/6-gode-raad-hvordan-man-kan-gennemfoere-effektive-udbudsprocesser-forbindelse-valg-digitale-systemer-samarbejdspartnere/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Personalisering af kundeoplevelsen i de digitale kanaler, er afgørende for at skabe det næste forretningsmæssige løft. Vi havde en spændende diskussion, specielt baseret på to af de virksomheder der er længst på dette område - Telenor og AO Johansen.
http://ecapacity.dk/personalisering-ledende-digitale-virksomheder-laver-kvantespringet-nu/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
VELUX - ledelse af deres digitale forretningen på et globalt marked, kræver en detaljeret monitorering af hvert marked og hvert touch point i deres customer journey. Sven-Eric Nilsson, Vice President for Global e-commerce i VELUX, fortalte på eCapacity' digital executive event om hvordan de arbejder med eCommerce forretningen.
http://ecapacity.dk/fra-offline-til-online-forretning-styres-med-avanceret-dashboard/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded