Profile

Cover photo
Eca Dwinky Asha
Lived in Sabah
3,730 followers|13,910,129 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
jemput baca....
 ·  Translate
Minyak Herba Asma Mujarab, Pengedar Minyak Herba Asma Mujarab, Minyak Herba Asma Mujarab Asli, Minyak Herba Asma Mujarab Original
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
dah tukar myDebit belum???.
jom baca pengalaman eca dengan myDebit ne~
 ·  Translate
maybank myDebit yang bermasalah
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Ostania Drink
Assalammualaikum semua! lama tak membebel kat blog sendiri, sibuk sangat (bajet-bajet sibuk sebenarnya,hihi!). Bila busy tu, eca memang penat. Balik kerja tak larat dah nak buat apa-apa tapi banyak kerja menanti kat rumaah yang KENA BUAT JUGA!!!!. Dah penat...
 ·  Translate
minuman kesihatan untuk kekal remaja
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Sanggar Pepek a.k.a Pisang Penyet.
Assalammualaikum. eca bab masak bukan nombor satu tapi kalau diri tu kepingin dahhh, laju je cari bahan & masak!....Konfirm bukan pilihan bakal-mak-mertua tuk dijadikan menantu. Pemalas kemainnn tapi bila bakal-mak-mertua dah rasa sanggar pepek & sambal bel...
 ·  Translate
Sanggar Pepek a.k.a Pisang Penyet. ok? Sanggar Pepek a.k.a Pisang Penyet. article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Ayam Penyet Reunion Raya
Assalammualaikum. baru terkedek-kedek nak update entry raya padahal rayanya dah lama habis...raya haji pun nak dekat dah...sebab kemalasan melanda diri sendirik.asyik main gameeee je kerjanya!!!..Orang lain sambut raya masa Syawal, eca & geng Ayam Penyet pu...
 ·  Translate
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Baju Raya 2016
Assalammualaikum & Salam Ramadhan. ohyeahhh, tahun ne ntah kenapa tiba-tiba super excited pasal BAJU RAYA..maybe sebab tahun ne diri sendiri p beli kain & p hantar kain kat tailor kottt.Ye lah, sejak kecil harapkan mama je buat semua tu!..sampai ke besar ta...
 ·  Translate
Baju Raya 2016 ok? Baju Raya 2016 article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Majlis Kahwin-Kahwin. ok? Majlis Kahwin-Kahwin. article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
jom terjah entry terbaru pasal Ostania Mangosteen Amrita.

TERBUKTIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii berkesan untuk kesihatan anda!

#ostaniamangosteenamrita #furleybioextracts #review
 ·  Translate
minuman kesihatan untuk kekal remaja
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
nyummmmmyyyy~
Sanggar Pepek a.k.a Pisang Penyet. ok? Sanggar Pepek a.k.a Pisang Penyet. article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
1
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
zaman master dah habis, payah nak jumpa cik akak bertiga tu.
Beraya sama pun susah....end-up lepas SYAWAL baru dapat beraya bersama....jom layan ceta eca~
 ·  Translate
1

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Fesyen Hijab Terkini Pilihan Hijabista
Assalammualaikum & Salam Hari Raya~ Even dah habis cutiiiiiiiiiiii, tapi mood raya masih ada!..Syawal kan sebulan, jadi mood tu mestilah sebulan jugak...Raya kali ne, eca sakan jugak beraya ke rumah sanak saudara..macam-macam fesyen berhijab eca dapat lihat...
 ·  Translate
Fesyen Hijab Terkini Pilihan Hijabista ok? Fesyen Hijab Terkini Pilihan Hijabista article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
2

Eca Dwinky Asha

Shared publicly  - 
 
Baju Raya 2016 ok? Baju Raya 2016 article at ecadwinkyasha.com — lifestyle, review tutorial etc
1
Collections Eca Dwinky is following
View all
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Sabah
Story
Tagline
#ecadwinkyashadotcom #sabahanblogger #lifestyle #review #tutorial #recipes
Basic Information
Birthday
January 17
Eca Dwinky Asha's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Pengalaman Bersalin Anak Kedua ;)
sheilashahfiekry.blogspot.com

Assalamualaikum... 39 minggu 2 hari, aku mula rasa braxton hicks yang agak kerap. Kadang 15minit sekali, 10 minit sekali. Kadang tu dia paus

PageSpeed Insights
developers.google.com

Web Performance. Learn more about web performance tools at Google, including browser extensions and APIs for Insights, PageSpeed Service, an

April 28, 2016
www.blogbeginsatforty.com

Menu abad ini… "Daging Hitam Kertas" Baahaha…!

Kongsi ArtikelBlog - Google+
plus.google.com

Works as Admin at http://www.kongsiblog.com. Lives in Malaysian. Tempat Ping Blog

Perginya Ami Schaheera T____T"
sheilashahfiekry.blogspot.com

Assalamualaikum... link Inalillahiwaninallahirojiun. Buat sahabat blogger Kak Ami Schaheera yang telah meninggal dunia jam 1.29 pagi 26 Mac

Review Blog 2.0 #Part 19
sheilashahfiekry.blogspot.com

Assalamualaikum... http://nisashahrien.blogspot.com Blog yang cukup sempoi milik Nisa. Aku hampir ingat ini blog lelaki sebab kiasan yang Ni

MySolat
market.android.com

Simple Muslim prayers time viewer for Malaysia and Singapore! Fast, Offline, Spot-on Time, Azan Alarm, Notification! Simple to use, yet very

Despicable Me
market.android.com

與限時瘋狂打折的禮包和道具一起慶祝萬聖節吧!Gru(犀利哥/格魯)忠心耿耿又喜歡胡言亂語的Minion(迷你兵團/小小兵),準備在 Despicable Me: Minion Rush 中面對最殘酷的挑戰。玩家必須扮演其中一個Minion(迷你兵團/小小兵),與其他人爭跑,努力獲

Review Blog 2.0 #Part 1
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... FYI, Review Blog 2.0 memang mendapat sambutan hangat. Aku akan review 3 blog pertama. Kalau ada salah silap, harap dimaaf

Review Blog 2.0
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... Lamanya tak buat review blog. Ada sesiapa sudi nak direview? hahaha. Aku tengah free bulan ni. Sorry pasal banner tak awe

Dunia Blog Kisah Si Dairy semakin Ceria
kisahsidairy.blogspot.com

Assalamualaikum Walaupun aku dah lama berblog,tapi sejak tahun 2013 nie baru aku serius dalam berblog. Sebenarnya aku mula berblog nie pada

Kenali Sheila Salim
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... Rasanya dulu aku pernah buat satu entri pasal siapa diri aku sebenarnya. Tapi aku terpaksa buang sebab kat dalam entri tu

Permudahkanlah Segalanya
www.mialiana.com

Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh

Go Pro Hero 3 Xtreme Camera Black Edition
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... link Living Social Lepas balik daripada Panggilan Pulau, hati ni meronta-ronta nak beli camera. Masa dekat Krabi tempoh h

Melayu Boleh
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... Alhamdullilah, niat murni lagi suci beritakaki.blogspot.com dan rakan penaja untuk nyahkan website berunsur lucah yang se

Ayeem Burger Bikers Cafe
www.sheilashahfiekry.my

Assalamualaikum... Alhamdullilah. Semalam hari ke-5 berpuasa qada. Terima kasih suamiku, sudi melayan tekak isterimu. hihi. Actually, dah la

BeritaKaki Online: Contest SEO Melayu Boleh Bermula
beritakaki.blogspot.com

Penantian selama beberapa Bulan dengan segala bahan menjadi rujukan dan juga segala masalah dapat diatasi untuk menjalankan contest SEO Mela

BeritaKaki Online: Contest SEO Melayu Boleh 2013 - FAQ
beritakaki.blogspot.com

Dah lama rasanya saya tak buat contest SEO. Mula-mula buat dulu masa ada blog personal yang lama, spudinpunya tu dengan keyword 2012 Tahunku

Misteri kehilangan boxer
www.matluthfi90.com

I've been suffering lack of boxers lately. Not that I didn't put my dirty clothes in the basket, but they seemed to be disappearing out of m