Profile cover photo
Profile photo
EBONITETE.SI, Prva bonitetna agencija d.o.o.
Vse informacije na enem mestu.
Vse informacije na enem mestu.
About
EBONITETE.SI, Prva bonitetna agencija d.o.o.'s posts

Post has attachment
PRIDOBITE SVOJ CERTIFIKAT FINANČNE ZANESLJIVOSTI!

Tudi letos smo naredili najožji izbor finančno stabilnih in zanesljivih gospodarskih subjektov v Sloveniji.
Preverite ali vaše podjetje spada med 5,99% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.

Certifikat finančne zanesljivosti izdajatelja je PRVI certifikat v slovenskem gospodarskem prostoru za pridobitev katerega so pogoji jasno določeni in javno objavljeni (http://www.ebonitete.si/datoteke/certifikat-splosni-pogoji.pdf)

Certifikat finančne zanesljivosti je mednarodno priznana listina, s katero v svojem poslovnem okolju izkazujete neodvisno potrjen izjemen finančni položaj, na podlagi česar lahko vaši obstoječi in bodoči poslovni partnerji z visoko stopnjo verjetnosti predpostavljajo, da ste finančno trden in zanesljiv partner. Za prejemnike certifikata velja namreč zanemarljiva ali praktično nična stopnja verjetnosti, da bi v obdobju enega do dveh let prišlo do nastopa kakršnihkoli znakov slabitve plačilnih sposobnosti ali finančnega položaja.

Več informacij o Certifikatu finančne zanesljivosti najdete na povezavi: http://www.ebonitete.si/certifikat-predstavitev.aspx#predstavitev
Photo

Post has attachment
Kako so vaši poslovni partnerji poslovali v letu 2016?
Kakšne so njihove OSVEŽENE BONITETNE OCENE?

Za naše naročnike smo vnovič kot prvi obdelali podatke iz zadnjih bilanc slovenskih gospodarskih subjektov.

Preverite finančni položaj vaših poslovnih partnerjev skozi SVEŽE bonitetne ocene, ki so od včeraj že na voljo v naši aplikaciji!
Se je vašim poslovnim partnerjem bonitetna ocena izboljšala ali poslabšala? So prezadolženi oziroma ali je potrebno biti pozoren na kak drug opozorilni status?

Vse to lahko preverite v aplikaciji EBONITETE.SI. Obrnite se na nas in z veseljem bomo odgovorili na vsako vaše vprašanje.
Photo

Prazniki so mimo in podjetja se postopoma vračajo v običajen delovni ritem.
Nič drugače ni v primeru stečajnih upraviteljev v Sloveniji. V zadnjih dneh se je namreč pričelo 16 novih stečajnih postopkov in 2 prisilni likvidaciji.
Po drugi strani pa je prišlo tudi do zaključka 17 obstoječih stečajnih postopkov in 2 obstoječih prisilnih likvidacij.
Ste prepričani, da med slednjimi niso tudi VAŠI poslovni partnerji?

Vse to in še več lahko ENOSTAVNO preverite z BREZPLAČNIM testiranjem aplikacije EBONITETE.SI!
Oglasite se nam in uredili bomo vse potrebno.

Post has attachment
Kot smo že poročali, smo se nedavno skupaj s prijatelji iz FININFO.HR udeležili konference Business Leadership Conference, katere glavna tema je bila zanesljivost v poslovnem svetu. Naši poslovni partnerji LRC I bizinfo.ba I boniteti.ba so najboljšim subjektom v Bosni in Hercegovini podelili Certifikate finančne zanesljivosti, ki jih sicer tudi sami podeljujemo na področju Slovenije.

Slednje le še dodatno potrjuje verodostojnost in prepoznavnost Certifikata finančne zanesljivosti tako na področju držav bivše skupne države, kot tudi širše oz. mednarodno.


Post has attachment
Udeležili smo se Business Leadership Conference kjer smo se ponovno sestali z našimi poslovnimi partnerji Fininfo in LRC I bizinfo.ba I boniteti.ba.
Skupaj vam zagotavljamo najboljše bonitetne informacije za celotno regijo, k čemur bomo nenehno strmeli tudi v prihodnosti.
Photo

Post has attachment
Ali so med vašimi poslovni partnerji tudi davčni dolžniki?
So morda bili finančni upravi dolžni v preteklosti in obstaja verjetnost ponovitve neljubega scenarija?
Podatke o vseh aktualnih in preteklih davčnih dolžnikih lahko, poleg ostalih relevantnih informacij za odločanje, najdete v aplikaciji EBONITETE.SI

Post has attachment
PRIDOBITE SVOJ CERTIFIKAT FINANČNE ZANESLJIVOSTI
Preverite ali vaše podjetje spada med 5,99% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.
Certifikat finančne zanesljivosti izdajatelja je PRVI certifikat v slovenskem gospodarskem prostoru za pridobitev katerega so pogoji jasno določeni in javno objavljeni http://www.ebonitete.si/datoteke/certifikat-splosni-pogoji.pdf

S Certifikatom finančne zanesljivosti izkazujete neodvisno potrjen izjemen finančni položaj, na podlagi česar lahko vaši obstoječi in bodoči poslovni partnerji z visoko stopnjo verjetnosti predpostavljajo, da ste finančno trden in zanesljiv partner. Za prejemnike certifikata velja namreč zanemarljiva ali praktično nična stopnja verjetnosti, da bi v obdobju enega do dveh let prišlo do nastopa kakršnihkoli znakov slabitve plačilnih sposobnosti ali finančnega položaja.
Več informacij o Certifikatu finančne zanesljivosti najdete na povezavi: http://www.ebonitete.si/certifikat-predstavitev.aspx

Post has attachment
Od februarja 2016 naprej lahko pri nas naročite tudi bonitetna poročila za podjetja iz Bosne in Hercegovine ter Črne gore. Poleg tega vam od sedaj naprej za Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino ter Makedonijo nudimo tudi bonitetna poročila za posamezno dejavnost oziroma za konkurenčna podjetja.

Predčasno plačevanje računov je lahko tudi težava!
Nekatere bonitetne hiše Vas lahko zaradi tega, pri izračunu bonitetne ocene, kaznujejo.
Za primer dajmo podjetje, ki  predčasno plačuje svoje račune, in ne boste verjeli - to mu znižuje bonitetno oceno. »Saj ni res, pa je«…boste na prvo žogo pomislili ob prebiranju prejšnjega stavka, ki naj služi kot uvod v članek s to tematiko, objavljen tukaj: http://www.prvafina.si/infocenter/predcasno_placevanje_racunov_je_lahko_tudi_tezava/index.html 

Post has attachment
VAS ZANIMA KATERA SO NAJBOLJŠA PODJETJA V SLOVENIJI?
 
S posebej razvitim modelom za te namene smo naredili izbor elitne skupine, ki predstavlja le 6,14 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji, t.j. 9252 gospodarskih subjektov. Za te subjekte lahko na podlagi skrbno izbranih kriterijev presoje finančnega stanja, tekoče likvidnosti in kreditne sposobnosti, z vso strokovnostjo potrjujemo, da sta njihov finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna. Na podlagi tega ima zgolj peščica možnost pridobiti naš CERTIFIKAT FINANČNE ZANESLJIVOSTI.
Wait while more posts are being loaded