Profile cover photo
Profile photo
EB5Farsi
2 followers
2 followers
About
EB5Farsi's posts

Post has attachment
How to select a Regional Center for EB-5 Visa - Farsi / Persian 
در این ویدیو حامد حمیدنیا مشاور ویزای سرمایه گذاری آمریکا شما را با مراکز منطقه ای و نکات مهمی که لازم است در انتخاب مرکز منطقه ای مدنظر قرار دهید آشنا می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از وب سایت ما دیدن نموده و یا از طریق تلفن با ما تماس بگیرید.
www.EB5Farsi.com
858-945-0718
Hamed Hamidnia

Post has attachment
How to hire an expert Immigration Attorney for Green Card through Investment (EB-5 Visa)?
در این ویدیو حمیدنیا مشاور ویزای سرمایه گذاری آمریکا، شما را با نکاتی که لازم است در انتخاب وکیل امور مهاجرت برای گرین کارت سرمایه گذاری به آنها توجه کنید، آشنا می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر از وب سایت ما دیدن فرمايید:
www.eb5farsi.com
858-945-0718
Hamed Hamidnia

Post has attachment
EB-5 Visa Steps in Farsi
مراحل پرونده اخذ گرین کارت سرمایه گذاری آمریکا
حامد حمیدنیا - مشاور ویزای سرمایه گذاری 
www.eb5farsi.com
858-945-0718
Hamed Hamidnia

Post has attachment
Welcome to EB5Farsi.com
در صورتی که قصد دارید تا برای اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید، حتما از وب سایت ما دیدن فرماپید. 
www.EB5Farsi.com

Post has attachment
How to apply for U.S Permanent residency (Green Card) through Investment in Regional Center
EB-5 Investment Visa
شرایط اخذ گرین کارت سرمایه گذاری آمریکا
حامد حمیدنیا - مشاور ویزای سرمایه گذاری و مدیر وب سایت EB5Farsi.com
ٍ‌EB-5 Investment Visa
Hamed Hamidnia

Post has attachment
Radio EB-5, Part 4
قسمت چهارم - پاسخ به سوالات متداول
www.eb5farsi.com

Post has attachment
Radio EB5, Part 3
www.eb5farsi.com

مراحل دریافت گرین کارت سرمایه گذاری:


انتخاب وکیل:

اولین قدم برای ارائه درخواست کارت سبز از طریق سرمایه گذاری، انتخاب وکیل مورد اطمینان و متخصص در زمینه این نوع پرونده ها و عقد قرارداد با وی است.


انتخاب مرکز منطقه ای:

در قدم بعدی لازم است تا متقاضی یکی از مراکز منطقه ای دارای مجوز از اداره مهاجرت را به عنوان شرکت سرمایه پذیر انتخاب کند. انتخاب مرکز منطقه ای نیز بسیار مهم است. هرچه شرکت مورد نظر دارای سابقه فعالیت بلند مدت و روشنی بوده و پروژه های آنان از لحاظ بررسی ها و برآوردهای مالی و اقتصادی شرایط مناسب تر و پایدار تری داشته باشد، به طور حتم ریسک سرمایه گذاری را کاهش خواهد داد.

متقاضیان مختار هستند تا هریک از مراکز منطقه ای دارای مجوز را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند و به طور معمول سه روش برای انتخاب گزینه مورد نظر پیش رو دارند:

روش اول - مطالعه و بررسی های لازم توسط خود متقاضی و یا با کمک دوستان و آشنایان مورد اعتماد در ایالات متحده است.

روش دوم - استفاده از مشاور متخصص و با تجربه در این زمینه است. مشاور نسبت به دریافت اطلاعات از مراکز منطقه ای موجود اقدام نموده و متقاضی را در مقایسه شرایط آنها کمک می کند  و در نهایت نظر کارشناسی خود را در قالب لیست پیشنهادی به ترتیب اولویت به متقاضی ارائه می کند.

روش سوم-  درخواست از وکیل امور مهاجرت مورد اعتماد است که بر اساس اطلاعات موجود از مراکز منطقه ای فعال و تجربه دیگر موکلین خود، چند مرکز منطقه ای را معرفی نماید.

به هر حال و در صورت انتخاب هریک از این سه روش، مسئولیت انتخاب مرکز منطقه ای صرفا با خود متقاضی بوده و هیچکس قانونا نباید وی را محدود به انتخاب مرکز منطقه ای خاصی نماید.

 

انتقال مبلغ سرمایه و هزینه های مربوطه:

پس از انتخاب و عقد قرارداد با مرکز منطقه ای و وکیل امور مهاجرت، زمان انتقال اصل مبلغ سرمایه گذاری (پانصد هزار دلار) و هزینه های مربوطه فرا می رسد. اصل مبلغ سرمایه گذاری توسط متقاضی به حساب محضری (Escrow Account) ویژه ای که به این منظور تعیین می شود منتقل می شود.

هزینه های مرتبط با پرونده هم شامل هزینه اداری مرکز منطقه ای، هزینه وکالت و کارمزد اداره مهاجرت است. هزینه اداری مرکز منطقه ای متفاوت است و معمولا بین 45 تا 50 هزار دلار است. هزینه وکالت نیز بستگی به تخصص و تجربه وکیل متفاوت است. به طور معمول هزینه وکالت یک وکیل متخصص و با تجربه برای انجام پرونده های ویزای سرمایه گذاری 25 هزار دلار است. هزینه کارمزد اداره مهاجرت در مرحله ارائه پرونده I-526 مبلغ 1500 دلار برای خانواده است.

تکمیل و ارائه پرونده به اداره مهاجرت:
بعد از عقد قرارداد با وکیل و مرکز منطقه ای، کار تکمیل پرونده توسط وکیل امور مهاجرت آغاز می شود. در این مرحله لازم است اطلاعات و مدارک مورد نیاز وکیل، توسط متقاضی فراهم و ارائه شود. تکمیل پرونده متقاضیان ایرانی به دلیل شرایط ویژه و رعایت نکات ظریفی که این نوع پرونده ها دارد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اگر از مشاور متخصص و با تجربه در زمینه انتخاب مرکز منطقه ای استفاده شده است، در این مرحله متقاضی می تواند از مشاور خود نیز برای ارائه دقیق تر و بهتر مدارک مورد نیاز کمک بگیرد. پس از تکمیل پرونده توسط وکیل، وی پرونده را به اداره مهاجرت ارسال می نماید.  مرحله بررسی پرونده سرمایه گذاری (I-526) توسط اداره مهاجرت و صدور نامه تایید سرمایه گذاری از مهم ترین مراحل این گونه پرونده ها است که در حال حاضر زمان انتظار آن در حدود 12 تا 15 ماه است.


با صدور نامه تایید پرونده از سوی اداره مهاجرت، پرونده به مرکز ملی ویزا در وزارت امورخارجه آمریکا برای مرحله صدور ویزا ارسال می گردد.


 مرکز ملی ویزا و مصاحبه در سفارت:

در این مرحله، وکیل متقاضی کار تکمیل پرونده صدور مجوز اقامت دائمی (گرین کارت) متقاضی و خانواده وی را در وزارت امور خارجه به انجام می رساند. در نهایت وقت مصاحبه ای برای متقاضی و خانواده وی در نزدیک ترین سفارت ایالات متحده تعیین می شود. متقاضیانی که محل زندگی آنان در ایران است می توانند برای مصاحبه به زبان فارسی به یکی از سفارتخانه های ایالات متحده در شهرهای آنکارا (ترکیه)، ابوظبی (امارات متحده عربی) و یا ایروان (ارمنستان) مراجعه کنند. کارمزد مرکز ملی ویزا مبلغ 404 دلار به ازای هریک از اعضای خانواده است.


صدور ویزای ورود و دریافت گرین کارت موقت:

پس از انجام مصاحبه و طی مراحل لازم برای بررسی و تایید امنیتی (Administrative Processing)، ویزای ورود برای متقاضی و خانواده وی صادر می شود. برای تسریع در کار صدور گرین کارت، لازم است متقاضی بعد از دریافت ویزا و پیش از ورود به آمریکا، هزینه صدور گرین کارت خود و اعضای خانواده را از طریق اینترنت به اداره مهاجرت پرداخت نماید. هزینه صدور گرین کارت مبلغ 165 دلار به ازای هریک از اعضای خانواده است. گرین کارت سرمایه گذار و خانواده وی،  پس از ورود به آمریکا از طریق پست به آدرسی که قبلا ارائه کرده اند ارسال می شود.


در حال حاضر مدت زمان طی مراحل پرونده از شروع تا زمان مصاحبه در سفارت در حدود 18 ماه برآورد می شود.


گرین کارت صادر شده به صورت مشروط و دارای اعتبار 2 ساله است که لازم است پس از گذشت 1 سال و 9 ماه از زمان صدور آن، پرونده جداگانه ای برای در خواست تبدیل آن از حالت مشروط به دائم (I-829) به اداره مهاجرت ارائه گردد.  گرین کارت دائمی دارای اعتبار 10 ساله و قابل تمدید است و متقاضی می تواند 4 سال و 9 ماه از زمان صدور گرین کارت موقت اولیه با رعایت شرایط قانونی نسبت به درخواست تابعیت (سیتی زِن شیپ) اقدام نموده و پس از آن پاسپورت آمریکا را دریافت کند.

گرین کارت (اقامت دائمی) آمریکا از طریق سرمایه گذاری  (EB-5 )

راه هاي متعددي براي اخذ ویزای اقامت دائمی ایالات متحده وجود دارد، ولي EB-5 یک فرصت عالی برای بسیاری از ملیت های خارجی است تا بتوانند اقامت دائمی ایالات متحده را به راحتی و در كوتاه ترين زمان بدست آورند. از طریق این روش، شخص سرمایه گذار همراه با همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال خود، واجد شرایط دریافت مجوز اقامت دائم خواهند بود.



برنامه عادی


یک نفر با سرمایه گذاری 000ر500 دلار در مناطق خاص تعیین شده و یا با سرمایه گذاری به میزان 1 میلیون دلار در یک کسب و کار که 10 فرصت شغلی برای 10 کارمند واجد شرایط ایجاد کند، می تواند موفق به دریافت مجوز اقامت دائمی از نوع EB-5 شود. ضوابط اصلی دولت امريكا برای این موقعیت عالی عبارتند از:



•  سرمایه گذاری می بایست در یک کسب و کار فعال انجام شود و برخورداری از یک حاشیه امنیت بدون فعالیت نظیر سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار یا خرید ملک پذيرفته نيست.


•  مبلغ سرمایه گذاری شده باید شخصی و از طرف متقاضي تامين شده باشد، اما مبلغ سرمایه گذاری می تواند هدیه ای از طرف شریک متقاضی یا اشخاص دیگر تلقی شود که در این صورت مشمول مالیات متعلقه خواهد بود.


•  کسب و کار در نظر گرفته شده می بایست بعد از 29 نوامبر 1990 تاسیس شده باشد یا سرمایه گذاری به گونه ای باشد که اساس کسب و کار قدیمی را تغییر دهد.


•  مبلغ سرمایه گذاری در صورتی می تواند 000ر500 دلار باشد که کسب و کار دریک منطقه روستایی یا در منطقه ای که نرخ بیکاری بالایی دارد و جزو مناطق مورد قبول اداره مهاجرت است تشکیل شده باشد.


•  ایجاد 10 فرصت شغلی - اگر سرمایه گذاری در یک "مرکز منطقه ای" مشخص شده انجام شود، لزومی به ایجاد شغل بطور مستقیم نیست. در ادامه، برنامه "مرکز منطقه ای" شرح داده شده است.

برنامه مرکز منطقه ای



به منظور تشویق به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، کنگره امریکا برنامه "مرکز منطقه ای" را در سال 1990 به تصویب رساند. بر اساس این برنامه سالانه 000ر3 ویزا به افراد متقاضی که حداقل به میزان 000ر500 دلار در مراکز منطقه ای تعیین شده سرمایه گذاری کرده اند، اختصاص یافته است. در برنامه "مرکز منطقه ای"، سرمایه گذار ملزم نیست تا شخصا به استخدام 10 نفر کارمند مبادرت ورزد. در عوض، کافی است تا از طریق سرمایه گذاری او، به طور غیر مستقیم 10 فرصت شغلی یا بیشتر ایجاد شده باشد.


"مراکز منطقه ای" واحدهای عمومی یا خصوصی هستند که در زمینه توسعه فعالیت های اقتصادی تلاش می کنند. افزایش صادرات، بهبود درآمدزایی محلی، اشتغال یا افزایش سرمایه گذاری های محلی، از جمله موضوعات فعالیت این مراکز است.


حداقل سرمایه گذاری لازم در مراکز منطقه ای ، مبلغ 000ر500 دلار است.

بر اساس مقررات EB-5 ، این مراکز در مناطق روستایی یا مناطقی که نرخ بیکاری در آن بالاتر از متوسط کشور است تعیین و مشخص شده اند.در سال 2003، کنگره امریکا به اداره مهاجرت اختیار داد تا پرونده های درخواست سرمایه گذاری از طریق EB-5 در مراکز منطقه ای را بررسی و اولویت بندی نماید. با استفاده از این روش و سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای دارای مجوز از اداره مهاجرت ایالات متحده، متقاضی قادر است با کمترین نگرانی و گرفتاری های مرتبط با سرمایه گذاری مستقیم و ایجاد کسب و کار شخصی، مجوز اقامت دائمی ایالات متحده را بدست آورد.


اجازه کار، اجازه تحصیل، امکان زندگی در هر یک از ایالت ها و راه اندازی هرگونه کسب و کار مجاز، از دیگر مزایای این روش است.

Post has attachment
موضوع فعالیت ما ارائه خدمات مشاوره  در زمینه اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری (EB-5) در مراکز منطقه ای (Regional Centers) دارای مجوز از اداره مهاجرت آمریکا است. ما بابت ارائه خدمات مشاوره، هزینه ای از شما دریافت نمی کنیم. در وب سایت ما، تمامی اطلاعات مورد نیاز و آخرین خبرهای مرتبط با برنامه دریافت گرین کارت سرمایه گذاری به زبان فارسی در دسترس شما قرار گرفته است. از شما دعوت می کنیم علاوه بر مشاهده مطالب موجود در وب سایت، در صورت علاقمندی به کسب اطلاعات بیشتر با تکمیل فرم اشتراک، به جمع بزرگ خانواده  EB5 Farsi بپیوندید.
Wait while more posts are being loaded