Profile cover photo
Profile photo
EXCEL
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Public
A fost anunțată perioada de înscriere pentru VISBY 2018 – program de burse complete pentru masteranzi, lansat de Institutul Suedez (Swedish Institute) și adresat în exclusivitate studenților non-EU (Moldova inclusiv).
Criterii de eligibilitate, termen-limită de aplicare + alte detalii, găsiți aici 👉 https://goo.gl/fVw1Vo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cea de-a 9-a ediție a concursului național școlar SKOLAR s-a încheiat duminica asta în cadrul Ceremoniei de Premiere, unde au fost desemnați câștigătorii din acest an. Cei care nu au reușit să ajungă la Liceul Academiei de Științe ca să audă anunțate rezultatele etapei finale, le pot afla de aici 👉 https://goo.gl/a9KwTZ
Felicităm încă o dată învingătorii SKOLAR 2017 și mulțumim tuturor că ne-ați fost alături și în această ediție! Succese multe și mari în continuare! :)
Add a comment...

Post has attachment
Public
Au fost publicate listele de finaliști ai SKOLAR 2017!
Dați un click aici 👉 https://goo.gl/U2uhNC, știm cât sunteți de nerăbdători să aflați cine s-a calificat în etapa finală a concursului!
Pe cei care s-au regăsit în una din liste, vă așteptăm sâmbătă, începând cu ora 9:00, la adresa indicată! Baftă!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Stai la dubii în ce privește participarea la SKOLAR?
Să știți că unul din câștigători în categoria ENGLISH BAND va petrece 3 săptămâni de vară în Barcelona, unde va urma un curs de business în engleză împreună cu tineri din toate colțurile lumii!
Motivant? Atunci completează un formular de înregistrare aici 👉 https://goo.gl/tZQc3c și dă click aici 👉 https://goo.gl/gNLtEg ca să afli mai multe despre EU BUSINESS SCHOOL, care oferă acest premiu.
Celelalte premii? Va urma ... 😉
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Poți să afli din acest filmuleț despre cum e să fii student internațional în Olanda sau poți veni la EXCEL, pe 17 Octombrie, ora 17:00, la o întâlnire cu Cristina Romanschi, actuală studentă la Universitatea FONTYS, și să ai răspunsuri din prima sursă pentru toate întrebările tale! Completeză aici 👉 https://goo.gl/WGjTwA un formular de înregistrare și nu întârzia 😉 Te așteptăm!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cică "toamna se numără bobocii", iar noi, cei de la EXCEL, vrem să vedem cât de multe ați învățat pe parcursul anului trecut 😉 Așa că, vă provocăm, dragi elevi, să vă înscrieți în concursul nostru la una din cele 3 categorii:

• English Band
• Science Junior (matematica)
• Science Senior (matematica)

și să arătați lumii ce puteți! 💪🎓

Concursul oferă șanse egale tuturor tinerilor de 15-19 ani din țară de a-și testa cunoștintele și nu numai: participanții vor putea câștiga premii în valoare totală de peste 10.000 lire sterline: tabere de vară în Marea Britanie și alte țări europene, burse de studiu, gadget-uri și alte premii valoroase.

Pentru a intra în concurs, vă invităm să completați până la data de 25 Octombrie 2017 un formular de participare (E GRATUIT!!) pe pagina concursului www.skolar.md, unde veți găsi și detalii suplimentare + regulamentul concursului. Baftă vouă!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
‼ În atenția absolvenților de liceu și studenților de anul 1 ‼
Universitățile olandeze au dat start sesiunii de admitere la facultate 🎓 pentru semestrul de primăvară! Vezi care sunt programele disponibile și termenele-limită de aplicare ➜ https://goo.gl/25Uo9u și nu uita că cea mai bună experiență e cea pe care o trăiești TU! Baftă!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Sunt oameni care se tem până și să viseze și sunt oameni din categoria ”zis-făcut”, indiferent cât de îndrăznețe le sunt ambițiile. Student 🎓 la una din 50 cele mai tari universități tehnice din lume? Nimic imposibil!
Vezi ce spune Cristian Botezatu despre experiența sa la Technical University of Denmark (DTU) 👉 https://goo.gl/zimMmk
Iar dacă vrei să afli mai multe despre studiile în Danemarca, fă click aici 👉 https://goo.gl/6cDCqz Baftă! 😉
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23.08.2017
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Public
CLEARING 2017 – în plină desfășurare, cu opțiuni multiple de studiu pe întreg continentul European și nu numai. Află mai multe ➜ https://goo.gl/rPDqKd
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded