Profile cover photo
Profile photo
ETNHost.bg
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Днес отново сме на тема WordPress и по-конкретно “#плъгини / #plugins“. Започваме Новата Година с нашата топ селекция от 10 #WordPress плъгина за галерия, с които да обогатите вашия сайт. Прочетете цялата статия:

Post has attachment
ETNHost.bg беше предизвикан от People of Plovdiv да се включи в кампанията на Canon Bulgaria - #selfieless и да направим едно добро дело. Прегърнахме сърдечно това предизвикателство, защото #selfieless е от онези добри идеи, които те карат да се замислиш, да подадеш ръка и да продължиш и след това. В навечерието на най-светлите празници ви споделяме нашето участие в каузата на Фондация "И АЗ МОГА/ I CAN TOO", която цели набиране на средства за деца със специални нужди чрез Коледен базар с изцяло ръчно изработени материали. За пореден път благодарим и на +TimeHeroes.orgза нестихващия поток от сила, вдъхновение и мисъл за другите, който излъчват. Желаем ви светли празници, нека има мир, топлина и любов в сърцата ни! Правете добро!

Post has attachment
Хо-Хо-Хостинг и Домейни с до 70% отстъпка, за теб и твоя сайт!

Едни от най-желаните подаръци са на ETNHost.bg тази Коледа! Възползвайте се от до 70% отстъпка при регистрацията на нови домейни и до 30% отстъпка при активацията на нови хостинг услуги!
#хостинг #домейни  

Post has attachment
Коледно настроение завладя и екипът на ETNHost.bg. Готови ли сте да празнуваме заедно? Веселба, изключително добро настроение и много празнични усмивки, които искаме да споделим с вас.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
ETNHo-Ho-Host Коледа 2016
20 Photos - View album

Post has attachment
Отново е време за джаз...както и за нова тема и чисто нова версия 4.7 на #WordPress!Прочетете повече за новите функционалности в нашия блог:

Post has attachment
Време е да се заредим с Коледно настроение! Нека го направим с .CHRISTMAS домейн! Грабнете своя само за 47.95 лв. на година!

#домейни  

Post has attachment
Празниците идват! Коледа и Нова Година на вратата чукат! А вашият онлайн магазин, готов ли е да се включи в надпреварата за клиенти и да генерира повече продажби? Дори и все още да нямате изградено онлайн присъствие, нашите съвети как да се подготвите по-добре за предпразничното пазаруване са точно за вас!

Post has attachment
Третото издание на най-голямата аутсорсинг конференция в страната - Outsourcing Destination Bulgaria - Business Forum се проведе на 22 ноември, в гр. Пловдив. Тя беше открита лично от кмета на града инж. Иван Тотев, а 360 представители на фирми от IT и BPO сектора се срещнаха и анализираха последните тенденции в индустрията. Основен акцент на събитието тази година бяха #Technology, #Innovation, #Disruption. За трета поредна година и ETNHost.bg имаше огромното удоволствие да е не само част от 3-тия бизнес форум за аутсорсинг в България, но и основен хостинг партньор на събитието. Благодарим ви за доверието!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Outsourcing Destination Bulgaria - Business Forum 2016
12 Photos - View album

Post has attachment
404 Not Found е страница, която се генерира, когато потребителят се опитва да намери адрес, който вероятно е премахнат, името му е променено или е временно недостъпен. Страницата може да изглежда като най-лошия кошмар на една компания, но всяка грешка е наистина възможност за по-добра връзка. Тя може да бъде маскирана по-доста забавни и креативни начини, за да избегнете наличието единствено на скучния надпис “Грешка 404”. Вижте и някои идеи, които да ви вдъхновят:

Post has attachment
Всяка година Черният Петък се провежда през последния петък на месец Ноември, последван от Кибер Понеделника (Cyber Monday). Тези два дни се отбелязват по света, като дните, с които се стартира официално празничното пазаруване. За онлайн търговците (както и всички търговци като цяло) това е най-натовареният период от годината. Именно поради наближаването на тези две заветни дати – 25 и 28 Ноември, уверете се, че Черният Петък (Black Friday няма да се окаже наистина черен за вашия онлайн магазин. Нашите съвети идват на помощ:
#BlackFriday   #blackfriday2016   #CyberMonday  
Wait while more posts are being loaded