Profile cover photo
Profile photo
EM Hosting & Design
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuw online: www.sph-int.nl
De nieuwe website van SPH Int. Music, Artists and Events is online. Wij zijn enorm trots op het resultaat! De website is mobiel vriendelijk en past op elk scherm. Daarnaast hebben wij de website met een professioneel nieuwsbrief systeem uitgerust en uiteraard van een gratis SSL certificaat voorzien.
Bekijk meer werk in onze portfolio op onze website: https://www.emhostingendesign.nl/webdesign/
Photo

Post has attachment
Nieuw online: www.etendrinkenslapenbijvanee.nl

De nieuwe website van Eten- Drinken- Slapen bij Van Ee is online. Wij zijn enorm trots op het resultaat! De website is mobiel vriendelijk en past op elk scherm.

Daarnaast hebben wij als eerste in Nederland de API van Redforts Software geïmplementeerd. Hierdoor is het voor de bezoekers heel eenvoudig geworden om in een paar klikken een hotelkamer te boeken. Daarnaast koppelt dit systeem met o.a. Booking.com en TripAdvisor waardoor alle boekingen centraal in 1 systeem worden beheerd. Wel zo handig!

Rene Vanee en Judith Wilsing bedankt voor de fijne samenwerking! De volgende stap is de tafel module. Hier wordt al hard aan gewerkt. :)

https://www.emhostingendesign.nl/2017/04/05/nieuw-online-etendrinkenslapenbijvanee-nl/

Post has attachment
Nieuw online: www.dietist-tholen.nl

Tijdens het intake gesprek gaf Martine Ridderhof van Driel van Diëtist Tholen aan de huidige website naar een hoger niveau te willen tillen. Een aantal belangrijke punten waren o.a. een betere uitstraling, mobiel vriendelijkheid, een professionele nieuwsbrief oplossing en een goede vindbaarheid in zoekmachines. Wij van EM Hosting & Design zijn trots op het resultaat! Bedankt voor de fijne samenwerking Martine Ridderhof van Driel!
Wij helpen bedrijven met het verwezenlijken van hun online ambities!
Ook nieuwsgierig? Kijk eens op onze website www.emhostingendesign.nl

https://www.emhostingendesign.nl/2016/12/19/nieuw-online-dietist-tholen-nl/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
EM Hosting & Design mocht een nieuw logo ontwerpen voor Marine Safety Equipment. Marine Safety Equipment is officieel dealer in Nederland van Nautilus LifeLine. Een Marine Rescue Radio met GPS. Vandaar de keuze, een reddingsboei in de vorm van het GPS icoon. Binnenkort meer informatie op de nieuwe website, waar door EM Hosting & Design hard aan gewerkt wordt!

https://www.emhostingendesign.nl/portfolio/marine-safety-equipment/
Photo

Post has attachment
Uw Office overal gebruiken

Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt.

Kijk eens op onze website voor meer informatie: https://www.emhostingendesign.nl/office-365-overzicht/

Post has attachment
Een website van EM Hosting & Design is gebruiksvriendelijk en past op elk scherm. Kijk voor meer informatie eens op onze website: https://www.emhostingendesign.nl/ ‪#‎domeinnaam‬ ‪#‎webhosting‬ ‪#‎webdesign‬ Wij zijn EM Hosting & Design! Wij helpen bedrijven met het verwezenlijken van hun online ambities.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Kijk eens in onze portfolio voor een indruk van ons werk.
Wait while more posts are being loaded