Profile

Cover photo
e-albania
213 followers|72,736 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube

Stream

e-albania

Shared publicly  - 
 
Doni të dini a jua paguan sigurimet punëdhënësi? E verifikoni online - http://bit.ly/2iIBvVx
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Modernizimi i shërbimeve të institucioneve publike në 2016
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Në portalin e-albania ju do të gjeni të dhëna për dhjetëra institucione, shërbimet për të cilat janë klasifikuar në 23 kategori.

Shërbimet informative të nivelit 1 dhe 2 (vizualisht ikonat me ngjyrë të bardhë dhe të verdhë) që konsistojnë në ofrim informacioni zyrtar dhe mundësi për shkarkim formularësh aplikimi janë të listuara në portal dhe të integruara në kategoritë e shërbimeve: https://e-albania.al/esherbimet.aspx

Janë mbi 500 shërbime të kësaj natyre që prekin institucionet dhe veprimtarinë e administratës publike në raport me qytetarët dhe biznesin.

Kudo që ndodheni dhe në çdo kohë, porta juaj për Shqipërinë quhet e-albania.

#dixhitalizimi #ealbania
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Me një regjistrim apo identifikim të thjeshtë subjektet mund të aplikojnë për ekstrakt, i cili përpunohet nga Qendra Kombëtare e Biznesit dhe më pas nënshkruhet elektronikisht nga nëpunësit e saj. Kjo i jep dokumentit që dërgohet në e-mail vlerë ligjore.

Aksesojeni dhe përdoreni këtu e-shërbimin: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=770

#ealbania #dixhitalizimi
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Nëse ju nevojitet një shërbim publik, ne kemi një zgjidhje shumë të thjeshtë...
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Kërkesë paraprake për përfitim pensioni pleqërie – aplikim 1-12 muaj përpara se t’ju lindë e drejta për përfitim

Nëse po i afroheni moshës për pension, portali qeveritar dhe Instituti i Sigurimeve Shoqërore ju kursejnë kohë dhe mundim duke ju mundësuar që të aplikoni paraprakisht online disa muaj para daljes në pension.

Zbuloni më shumë: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=2302

#shqiperiadixhitale #ealbania #pensionet
 ·  Translate
3
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Në rreth 4 muaj, mbi 23 000 përdorime dhe 1400 aplikime. Shërbimi elektronik i lejeve të ndërtimit është ndër më të përdorurit në portalin unik qeveritar e-albania.

Aksesojeni duke klikuar këtu: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=6093

#eleje #shqiperiadixhitale #ealbania

 ·  Translate
2
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Thjesht, shpejt dhe pa kosto shtesë.
 ·  Translate
Drejtuesit e mjeteve mund të verifikojnë nëse kanë gjoba të prapambetura nga policia rrugore ose Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor në portalin “e-Albania”. Ky shërbim elektronik u jep mun…
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Një ndryshim real që vjen me shërbimin e barabartë dhe në çdo kohë në portalin e-albania

"Kontrolli Mjekësor Bazë", i njohur edhe si Check-Up, është një shërbim mjekësor falas që ofrohet në 415 Qendrat Shëndetësore që janë të shtrira në të gjithë territorin. Siç është bërë publike edhe më herët, rezultatet e kontrollit – analizave – mund të shihen online në portalin unik qeveritar e-albania.

Së fundmi ka një ndryshim të rëndësishëm: zgjerimi i harkut të moshës që përfiton këtë shërbim. Është një zgjerim prej 10 vjetësh në grupmosha.

Nëse keni kryer së fundmi check-up-in, rezultatet i merrni online thjesht duke klikuar: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=4701

#checkup #ealbania #shendetesiaonline
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Portali unik qeveritar e-albania është dizanjuar me një menu të thjeshtë dhe lehtësisht të përdorshme. Grupimi i shërbimeve është i kategorizuar në mënyrë që të thjeshtojë veprimet dhe marrjen e informacionit.

Po kështu në faqen kryesore ju keni mundësi të kontaktoni dhe të kërkoni mbështetje për çdo gjë që ju nevojitet në përdorimin e portalit, edhe duke aksesuar forumin, ku mund të beni pyetje si dhe të merrni përgjigje mbi portalin dhe shërbimet e tij.

Hyrjen në forum mund ta realizoni këtu: https://e-albania.al/forumi.aspx

#shqiperiadixhitale #ealbania #forumi
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Gëzuar festat nga portali qeveritar e-albania!
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-albania

Shared publicly  - 
 
Nuk keni nevojë të paraqiteni pranë Zyrës së Punës. Me një dokument identifikimi, çdo i interesuar mund të regjistrohet në www.e-albania.al dhe të kërkojë mandej një nga dy shërbimet që i intereson.

Klikoni mbi ikonën “Përdor” dhe më pas plotësoni formularin që do t'ju shfaqet. Sigurohuni që adresa e e-mailit tuaj është e saktë, pasi atje do të kthehet përgjigjja nga Zyra e Punës.

Shërbimi ofrohet pa pagesë dhe mund të kryhet 24/7 nga një smartphone, kompjuter apo sportel dixhital e-albania.

Më konkretisht:
- Aplikimi për vërtetim page papunësie: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=7182
- Aplikimi për vërtetim si punëkërkues i papunë: https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=7181

#shqiperiadixhitale #ealbania #ZyraePunes #SherbimiKombetariPunesimit
 ·  Translate
2
Add a comment...
e-albania's Collections
Story
Tagline
URL: http://www.e-albania.al/ || email: support@e-albania.al
Introduction
Portali unik qeveritar është pjesa qendrore e një bashkimi solid të qeverisë në aspektin e shërbimeve elektronike të ofruara ndaj qytetarit dhe biznesit
Links
YouTube
Other profiles