Profile cover photo
Profile photo
Dzureen Darwis
338 followers -
If life doesn't smile, tickle it until it laughs :)
If life doesn't smile, tickle it until it laughs :)

338 followers
About
Posts

Percutian ke Pulau Mabul Semporna 4D3N bajet RM1000-RM1300?
Percutian ke Gunung Gede Indonesia 5D4N bajet RM1500?
Komen atau PM kalau berminat. Tempat terhad (:
Add a comment...

Post has attachment
Homemade brownies

Bila kami dapat order baru kami buat. Fresh from oven.
RM36/48 pieces excluding postage.

Hubungi saya di 0137350502 (SMS dan Whatsapp)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Personally saya suka interface website ni sebab sangat memudahkan saya untuk check update FIFA dari masa ke masa
Add a comment...

Post has attachment
Jom terjah Maxis One Plan yang terbaru ini. Kalau coverage Maxis kat tempat korang ok, mungkin boleh lah cuba, why not kan?
Add a comment...

Post has attachment
Dzureen Darwis commented on a post on Blogger.
Alamak dah terlepas
'GIVEAWAY SAJE-SAJE'
'GIVEAWAY SAJE-SAJE'
aspireangel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuba teka apa saya buat dengan duit tabung saya?
Add a comment...

Post has attachment
Sebagai seorang anak dari keluarga yang sederhana dan belajar di universiti antarabangsa yang memakan banyak kos serta dikelilingi kawan-kawan dari keluarga yang berada, semestinya saya perlu membuat side income untuk meringankan beban keluarga. Kerja di Sugarbun pun boleh.
Add a comment...

Post has attachment
Dzureen Darwis commented on a post on Blogger.
Ana sangat lah liat nak join usrah mingguan. :(
Tarbiyah Thursday: JOM Usrah
Tarbiyah Thursday: JOM Usrah
thekreatifketayap.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam, saya nak sangat tengok cerita ni. Walaupun umur dan mencecah 20 tapi masih nak tengok cerita kartun. Tengok trailer je dah cukup buat saya terlompat-lompat tak sabar nak tengokkkkkkkk :D
Add a comment...

Post has attachment
Sebagai anak jati MRSM, kalau terserempak dengan bas MRSM kat mana-mana mesti teringat zaman sekolah dulu. Bayangkanlah jauh merantau sampai ke Miri Sarawak, terjumpa pula bas MRSM Betong Sarawak. Hehehe
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded