Profile cover photo
Profile photo
Dzureen Darwis
324 followers -
If life doesn't smile, tickle it until it laughs :)
If life doesn't smile, tickle it until it laughs :)

324 followers
About
Dzureen's posts

Percutian ke Pulau Mabul Semporna 4D3N bajet RM1000-RM1300?
Percutian ke Gunung Gede Indonesia 5D4N bajet RM1500?
Komen atau PM kalau berminat. Tempat terhad (:

Post has attachment
Homemade brownies

Bila kami dapat order baru kami buat. Fresh from oven.
RM36/48 pieces excluding postage.

Hubungi saya di 0137350502 (SMS dan Whatsapp)
Photo

Post has attachment
Personally saya suka interface website ni sebab sangat memudahkan saya untuk check update FIFA dari masa ke masa

Post has attachment
Jom terjah Maxis One Plan yang terbaru ini. Kalau coverage Maxis kat tempat korang ok, mungkin boleh lah cuba, why not kan?

Post has attachment
Dzureen Darwis commented on a post on Blogger.
Alamak dah terlepas

Post has attachment

Post has attachment
Sebagai seorang anak dari keluarga yang sederhana dan belajar di universiti antarabangsa yang memakan banyak kos serta dikelilingi kawan-kawan dari keluarga yang berada, semestinya saya perlu membuat side income untuk meringankan beban keluarga. Kerja di Sugarbun pun boleh.

Post has attachment
Dzureen Darwis commented on a post on Blogger.
Ana sangat lah liat nak join usrah mingguan. :(

Post has attachment
Salam, saya nak sangat tengok cerita ni. Walaupun umur dan mencecah 20 tapi masih nak tengok cerita kartun. Tengok trailer je dah cukup buat saya terlompat-lompat tak sabar nak tengokkkkkkkk :D

Post has attachment
Sebagai anak jati MRSM, kalau terserempak dengan bas MRSM kat mana-mana mesti teringat zaman sekolah dulu. Bayangkanlah jauh merantau sampai ke Miri Sarawak, terjumpa pula bas MRSM Betong Sarawak. Hehehe
Wait while more posts are being loaded