Profile cover photo
Profile photo
DyoB - Praktijk voor luistertherapie, stress- en burn-out
4 followers -
Design Your Own Balance
Design Your Own Balance

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Weet jij waarom je kind slecht luistert (hoort?
Hoe komt het dat dyslexie en dyscalculie, gedrags- en leerproblemen gerelateerd zijn aan het gehoor van je kind?
Is het echt zo dat mijn zoon/dochter enkel hoort wat hem/haar interesseert?
Hoe kan ik zelf mijn kind zijn gehoor natuurlijk en optimaal helpen ontwikkelen?
Moeder en kind hebben een unieke en intense band vanaf de zwangerschap. Maar we beseffen toch niet helemaal hoe bepalend deze relatie ook is voor de verdere ontwikkeling van ons kind, en dan vooral op het gebied van leer- en communicatiemogelijkheden.
Welke is de rol van de moeder en van de vader in dit ontwikkelingsproces?
Wat kan er fout gaan in de ontwikkeling van het gehoor en hoe kunnen we zelf stimuleren om alles optimaal te laten verlopen?
Ontdek een antwoord op bovenstaande vragen op donderdag 17 oktober bij de kinderartsenpraktijk Kapra+ in Hasselt om 20u00.
De mogelijkheid bestaat om een afspraak te maken voor een screening voor de luistertherapie alsook bij de kinderarts op 09/11/2018 bij Kapra+.
Voor wie? Deze avond is speciaal voor ouders met opgroeiende kinderen (4-18j) die zich soms vragen stellen bij de hoor-, leer- en/of luistercapaciteiten van hun bengels.
Inschrijven kan via info@dyob.be of via deze link : http://www.dyob.be/agenda/
Deelnameprijs = 10 euro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Er is nog 1 plaatsje over voor de opleiding Raindrop aanstaande maandag om 19u30 in Herk-de-Stad. Wil je kennis maken met de kracht van etherische olie en zelf deze geweldige behandeling aanleren? Sluit aan bij ons groepje. Alle info op https://www.facebook.com/events/406211653199952/
Add a comment...

Post has attachment
Stress is zo’n negatief woord terwijl het eigenlijk “motivatie” betekent !
Lees mijn artikel over hoe stresssymptomen ons natuurlijk gehoor kunnen wijzigen en we plots last krijgen van oorsuizingen of overgevoeligheid voor geluid of gewoon anders horen!
#stress
Add a comment...

Post has attachment
Op maandag 10 september organiseer ik opnieuw een Raindrop Opleiding. Interesse? Schrijf snel in, plaatsen zijn beperkt! Aanvang 19u30, prijs 50 euro.
Wil jij zelf gaan werken of masseren met de Young Living olietjes en wil je deze techniek leren van een ervaringsdeskundige?
De Raindrop is een verlichtende, pijnstillende, zuiverende en harmoniserende behandeling. Wil je kennis maken met deze behandeling en ze zelf gaan toepassen binnen je gezin of vriendenkring, volg dan deze korte opleiding.
Bij een Raindrop behandeling worden 9 therapeutisch zuivere oliën op de voeten en de wervelkolom aangebracht met speciale technieken. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke ontspannende massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn natuurlijke genezende kracht aan te wenden, om opnieuw structureel in balans te komen terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.
Nieuw onderdeel : Raindrop therapie op jezelf toepassen!
Prijs 50 euro
Schrijf in via http://www.dyob.be/contact/ of info@dyob.be
Photo
Photo
09-07-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Kinderen met terugkomende oorontstekingen? Te veel slijm in mijn lijf?
Al te vaak kom ik in de praktijk kinderen tegen die veel last hebben van oorontstekingen en slijm en al bij de KNO arts gepasseerd zijn voor buisjes. Of ze hebben vaak hardnekkige verkoudheden (hoesten, neusverkoudheid, keelontstekingen, allergie) waarbij de beestjes maar niet bestreden geraken. Met alle gevolgen van dien : slapeloze nachten, koorts, slecht horen/luisteren, regelmatig ziek,… Al eens gedacht aan te veel slijmen in dat lijfje?
#oorontsteking #slijmvormd #slijm #slechthoren
Add a comment...

Post has attachment

Wanneer je energie laag staat en je voelt dat je immuunsysteem tekort schiet, kan je best een kuur Ningxia Red doen. Neem 2 à 3 keer per dag de 30 ml puur of verdund met water en op korte tijd voel je duidelijk verschil! http://www.dyob.be/ningxia-red/ #energie #boost #voorjaarsmoeheid #immuunsysteem
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onrustige kinderen? Stressgevoelig? Ontdek hoe Peace & Calming je kan ondersteunen. Mijn persoonlijke ervaring is dat bij gebruik van 2 druppeltjes onder de voeten, op de polsen of in de hals, je zalig rustig kan inslapen en genieten van een lange nachtrust. Gebruik in de verstuiver kan natuurlijk ook altijd.
http://www.dyob.be/stappenplan-om-bestellen-young-living/ #onrust #stress #slapeloosheid #onrustigkind #kalmerend
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat kan ik doen rond gezondheidspreventie in mijn bedrijf? Burn-out als beroeps gerelateerde ziekte, wat betekent dat voor mij als ondernemer? Wat kunnen we samen doen aan verminderde stressresistentie? Kom op 29/01 om 20u mee met ons debatteren! Graag verwelkomen wij nog 2 extra deelnemers met een hapje en een drankje! Schrijf nu in http://www.dyob.be/wire-coaching/ of mail naar info@dyob.be
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week was ik te gast bij een groep thuisverplegers om hen tips & trics bij te brengen rond stressreductie. Met dit train-the-trainer concept gaan zij aan de slag bij hun psoriasis patiënten.
Tof om te zien dat er een verschuiving komt en men erkent dat dit soort auto-immuunziekte wel degelijk heel veel te maken hebben met stress!
Bekijk hier mijn fotogalerij van deze workshop : http://www.dyob.be/fotogalerij/
Add a comment...

Post has attachment
Nog cadeaubon nodig voor onder de kerstboom? Bel 0498/295339 of mail info@dyo.be voor een cadeaubon naar keuze. Ook digitaal beschikbaar! Bekijk de ideeën op http://www.dyob.be/gezonde-eindejaarsgeschenken-dyob/ #cadeaubon #geschenkbon #kerstcadeau #kerstgeschenk
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded