Profile cover photo
Profile photo
Dylan's Trading
About
Posts

Post has attachment
7SB Skeittikoulu
7SB SKEITTIKOULU7SB on vuonna 2016 perustettu skeittikoulu, jonka tunneille voi osallistua kaiken ikäiset skeittauksesta innostuneet. 7SB perustuu opetukseen, joka muokataan aina osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti. Olit sitten vanha konkari tai uusi tulokas, tunneilla kehityt vielä paremmaksi.Skeittikoulua pitää 7SB:n perustaja Topi Määttä, joka on harrastanut skeittausta jo yli kymmenen vuotta. Topin opastuksella tutustuminen tapahtuu rauhassa ja turvallisesti. Et myöskään tarvitse aloitukseen omaa lautaa, koska opetuksen hintaan kuuluu lainalauta sekä –suojat. Tunneilla saat opastusta ensimmäisen laudan hankintaan ja pääset kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Saat opastusta myös harrastuspaikoistaKuvia ja videoita voi käydä katsastamassa 7SB:n Facebook-sivuilta, josta löytyy myös muu lisäinfo sekä yhteystiedot.https://www.facebook.com/7Skateboarding/

Post has attachment
MINI-LOGO CHEVRON SKEITTILAUTOJA TAAS SAATAVILLA. KATSO O.G. EDDIE SANDERSIN KLIPPI CHEVRON DEKEILLÄ.

mini logo skeittilauta

Eddie Sanders - on alkuperäinen Santa Barbara skeittari, jolla on jatkuvasti Mini Logo dekki alla. Kun hän näki UUDET Chevron dekit hän innoistui niin, että oli pakko filmata klippiä. Kuvaus ja editointi: John Oliver


Mini Logo on raakaa skeittausta varten. DIY parkit, paikalliset spotit ja kaupat ovat Mini-Logolle kaikki kaikessa. Mini Logo tarjoaa parhaat tuotteet parhaaseen hintaan.

Mini Logolla ei ole varsinaista tiimiä, mutta maailmalla on paljon virallisia Mini Logo "MIlitantteja". "Militantit" käyttävät virallisia Mini Logo tuotteita paikallisilla spoteilla ja levittävät hyvää sanaa ja hauskaa meininkiä. Nämä "Militantit" muistuttvat perustajia / omistajia siitä miksi yleensä skeitataan.

Klikkaa ja katso Mini Logon Facebook : Klikkaa tästä.

Rullalauta laakerit asennetaan renkaan sisäpuolelle renkaiden kiinnittämiseksi akseliin. Laakereiden standardi mitat ovat: 8 mm (ydin), 22 mm (ulkohalkaisija) ja 7 mm (leveys).

Laakerit myydään kahdeksan kappaleen sarjoissa. Jokaiseen renkaaseen asennetaan kaksi laakeria.
TIETOA LAAKEREIDEN ABEC LUOKITUKSESTA:
Laakereita mitataan ABEC-luokituksella, joka mittaa materiialien laatua ja tarkkuutta. Mitä korkeampi ABEC luokitus sitä tarkempi laakeri on. Luokitusjärjestelmä sisältää ABEC arvot 1, 3, 5, 7 ja 9.

Tietoa eri luokituksista:

ABEC 1 laakerit ovat yleensä halvimpia. Teräksen laatu ei ole kovin korkea.
ABEC 3 hinnaltaan edullisia, eivätkä rullaa sujuvasti tai nopeasti.
ABEC 5 laakerit ovat suosituimmat laakerit useimmille rullalautailijoille. Nopeat laakerit, kohtuulliseen hintaan.
ABEC 7 laakerit ovat erittäin nopeita. Kustannukset näille laakereille ovat hieman korkeammat.
ABEC 9+ laakerit ovat erittäin nopeita. Ne sopivat loistavasti alamäen laskuun ja koviin huippunopeuksiin.

Kaikki laakeri valmistajat eivät käytä laakereissaan ABEC-luokitusta. Esimerkiksi Bones Bearings käyttää Skate Rated luokitusta. Bones Bearings:n mielestä ABEC luokitus ei ole täysin kattava ja jättää huomioimatta monia osa-aluieta laakereiden laadusta, joita rullalauitailussa tarvitaan.

http://SKEITTIKAUPPA.COM MYYDYIMMÄT / SUOSITUIMMAT LAAKERIT https://www.skeittikauppa.com/collections/laakerit
1. Bones Bearings REDS - laakerit

Bones bearings laakerit

2. Mini-Logo - laakerit

mini-logo laakerit

3. Independent ABEC 7 - laakerit

independent abec 7 laakerit

4. Bronson G3 - laakerit

Bronson G3 Laakerit

5. Independent Black Precision - laakerit

Independent Black Precision laakerit

6. Bones Super Reds - laakerit

Bones Super Reds laakerit

7. Bronson G2 - laakerit

Bronson G2 laakerit

8. Bones SWISS - laakerit

Bones Swiss laakerit

9. Bronson RAW - laakerit (Bronson RAW laakerit valikoimissa 2017 alkaen)

Bronson RAW laakerit

10. Sushi Firecracker Fives - laakerit

Sushi FireCracker Five laakerit

LAAKEREIDEN LAATU
Nyrkkisääntöjä laakereissa, kuten muissakin tuotteissa on että laatu näkyy hinnassa. Mitä arvokkaammat laakerit, sitä parempi laatu. Edullisimissa laakereissa on materiaalien laatu yleensä heikompaa. Yleensä jo muutaman euron kalliimmat laakerit ovat hyvä sijoitus.KERAAMISET LAAKERIT
Keraamisia laakereita on nykyään tarjolla muutamilta valmistajilta. Keraamiset laakerit ovat tuottavat erittäin vähän kitkaa, eivätkä laajene lämmöstä. Keraamiset laakerit ovat kalliimpia kuin metalliset, mutta ovat korkealaatuisia, eivätkä vaadi niin paljon huolenpitoa. Keraamiset laakerit eivät myöskään ruostu.


Laakeri valikoimasta löytyy myös laakeri öljy ja muitakin laakereiden huoltoon liittyviä tuotteita.

Post has attachment
SKEITTILAUDAN LEVEYS

Useimmat laudat ovat välillä 7.5-8.75 tuumaa. Valitessasi oikeaa kokoa itsellesi kannattaa miettiä omaa kokoa ja mitä eniten skeittaa. Jos tykkäät skeitata ramppeja tai pooleja niin leveät laudat soveltuvat siihen paremmin. Sama pätee isompikokoisiin skeittareihin, jotka tarvitsevat enemmän tilaa jaloille ja laajemman alueen korkean painopisteen takia. Kapeammat laudat tekevät flippi tempuista helpompia, jos skeittaat enemmän streettiä kannattaakin kokeilla kapeampaa lautaa.

”Kokeilemalla selviää millaiset muodot sopivat sinulle, mikä sopii omiin jalkoihin ja antaa parhaimman tuntuman.”
SKEITTILAUDAN PITUUS

Laudan pituus mitataan nosesta teiliin ja on yleisesti välillä 28-32 tuumaa. Mitä lyhyempi lauta niin sitä kapeampi se myös todennäköisesti on. Vastaavasti pidemmät laudat ovat tavallisesti leveämpiä.

Pienemmät laudat sopivat paremmin tekniseen skeittaukseen ja isommat kaarien skeittaamiseen. Jos tykkäät enemmän kruisailla niin pidempi ja leveämpi lauta parantaa tasapainoa ja vakautta.

CONCAVE

Laudan sivujen koveruus. Auttaa hallitsemaan lautaa paremmin ja vahvistaa lautaa sekä lisää kestävyyttä. Kokeilemalla selviää millaiset muodot sopivat sinulle, mikä sopii omiin jalkoihin ja antaa parhaimman tuntuman.

Post has attachment
Converse One Star tekee vahvaa comebackia. Vanhaa tyyliä modernilla "tekniikalla". Kenkä on suunniteltu skeittaamiseen ja ns. lifestyle kengäksi. Kengässä on pitävä ja kestävä vulkanoitu "vulkki" raakakumi pohja. "Karvainen" mokka nahka päällä, kärjessä pitoa ja suojaa, sivuilla ikoninen Converse tähti logo. Nämä yksityiskohdat yhdistettynä lunarpohjalliseen tekevät kengäst modernin ja mukavan jalkineen.Converse One Star

Nyt Dylans Trading / skeittikauppa.com myy Converseja edullisesti. Tilaa heti tai tule sovittamaan skeittikaupalle osoitteeseen: Konstanzankatu 4, 20320 Turku.

Post has attachment
STATUM SKATEBOARDS

Statum skateboards nyt myös Dylan's Tradingin valikoimissa ja saatavissa nettikaupan lisäksi liikkeestä Turusta. 1977 perustetun Statumin laittoi alulle Olli Sihvola, joka teki myös ensimmäisen sisähallin ja laittoi Suomen Rullalautaliitto ry:n aluille.

Suomen ensimmäinen skedemerkki. Lisää tietoa, kuvia ja videoita löytyy Statumin kotisivuilta www.statum.fi

Ensimäisenä Statumin dekkinä skeittikauppa.com ja Dylans Trading valikoimasta löytyy kolmea kokoa Statum Pizza dekkiä. (8", 8.125" ja 8.25")

Valikoimiin tulossa myös muita tuotteita. Dekkien lisäksi heti löytyy Statumin Työmiehen kuulia eli laakereita.

Post has attachment
Antiz on eurooppalainen skeitti firma. Tarkalleen Antiz skateboards sijaitsee kaupungissa nimeltä Lyon, joka taas sijaitsee Ranskassa. Hinta ja laatu kohtaavat Antizin tuotteissa ja Antizia pidetään kaupan valikoimissa jatkossakin.


Antizin tiimiin kuuluu myös muutama suomalainen:

Team: Remy Taveira, Sam Partaix, Samu Karvonen, Hugo Liard, Julian Furones, Michel Mahringer, Dominik Dietrich, Julien Bachelier, Gabriel Engelke, Roland Hirsch, Teemu Pirinen, Peter Molec and Thanos Panou.


Antiz Skateboards vaatteet ja dekit ovat laadukkaita ja hintakin on kohdillaan.

Antiz team dekit alkaen: 55€ (hinta sis Alv 24%)

Antiz Pro dekit ovat hinnaltaan 65 €. Hupparit 55€ ja t-paidat 25€

Post has attachment
Alien Workshop on ollut osa maailmanlaajuista rullalautayhteisöä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Lähellä Dayton, Ohioa 1990 perustettu Alien Workshop on omalla tyylillään painanut läpi näiden aikakausien ja jatkaa samalla tyylillä tänäkin päivänä. Alien Workshop on sitoutunut valmistamaan laadukkaita tuotteita rullalautailijoille ja saman henkisille ihmisille. Tuotteita, jotka ilmaisevat Alien Workshopin "ihanteita".

Alien Workshopin tuotteet suunnitellaan käytöstä poistetussa ydinvoimalaitosyksikössä. Tämä yksikkö on myös AWS:n pääkonttori ja sijaitsee vähän Dayton, Oh ulkopuolella. Henkilökuntaa on vähän, mutta he ovat omistautuneet jatkamaan Alien Workshopin perinteitä ja arvostavat tukea, josta merkki on maailmanlaajuisesti päässyt nauttimaan.

https://www.skeittikauppa.com

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded