Profile cover photo
Profile photo
Dsignonline Webdesign Groningen
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
🇬🇧 U S I N G O N E O F T H E S E P A S S W O R D S ? Not smart! Even in 2016, the most used password was '123456'. Internet users will never learn. A hacker or automated program cracks this password within a second. It really isn't safe, you'ld better use no password at all.

'Keeper' an American company, has published a list of the 25 most used passwords in 2016. These are the 10 most commonly used passwords:

1. 123456
2. 123456789
3. qwerty
4. 12345678
5.111111
6. 1234567890
7. 1234567
8. password
9. 123123
10. 987654321

But how do you create a strong password? Clear passwords are easy to crack. A digit string, word or combination of your first name and date of birth are quickly cracked by programs that hackers use. Experts recommend a password of minimal 8 characters. The longer your password, the less easy it is to crack. The ideal combination is a password with letters and numbers.

Do not use the same password everywhere, so you don't have to change your password for all the accounts when it's cracked.

There are several websites where you can test your password like: www.testjewachtwoord.com and www.howsecureismypassword.net
________________________________________________________________🇳🇱 G E B R U I K J E E E N V A N D E Z E W A C H T W O O R D E N ? Niet slim! Ook in 2016 was het meest gebruikte wachtwoord weer '123456'. Internetgebruikers leren het maar niet. Een hacker of geautomatiseerd programma kraakt dit wachtwoord binnen een seconde. Zo onveilig dat je bijna net zo goed geen wachtwoord kunt gebruiken.

'Keeper', een Amerikaans bedrijf, heeft een lijst met de 25 meest gebruikte wachtwoorden in 2016 gepubliceerd. Daarvan zijn dit de 10 meest gebruikte wachtwoorden:

1. 123456
2. 123456789
3. qwerty
4. 12345678
5. 111111
6. 1234567890
7. 1234567
8. password
9. 123123
10. 987654321

Maar hoe zorg je dan voor een sterk wachtwoord? Voor de hand liggende wachtwoorden zijn makkelijk te kraken. Een cijferreeks, woord of een combinatie van je voornaam en geboortedatum is door een computerprogramma dat hackers inzetten snel geraden. Volgens experts bestaat een sterk wachtwoord uit minimaal 8 karakters. Hoe langer je wachtwoord, hoe minder makkelijk het te kraken is. De ideale combinatie is een wachtwoord met letters en getallen.

Gebruik niet overal het zelfde wachtwoord zodat je je wachtwoord niet overal aan hoeft te passen als het gekraakt is.

Er zijn meerdere websites waar je je wachtwoord kan testen zoals: www.testjewachtwoord.nl en www.howsecureismypassword.net

#dsignonline #dsignonlinemedia #webdesigner #digitalagency #startup #ikwileenwebsite #webdesigner #digitalagency #startup #ikwileenwebsite #password
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Weer een leuke site online vandaag! De oude site voldeed niet meer aan de wensen van Schiphol Taxi Groningen. De nieuwe site is weer lekker up to date! Bekijk de restyling van www.schipholtaxigroningen.nl. Heb jij ook een website die toe is aan een flinke opfrisbeurt? Bel 050-7850339 of kijk op onze website voor meer informatie.
Photo
Photo
2016-10-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Van kasten tot websites, we bouwen het allemaal! Heb jij hulp nodig bij het onderhouden van je website? Ben je toe aan een nieuw logo, belettering, restylen van je website? Ons team is doortastend en werkelijk van alle markten thuis ;D
PhotoVideo
Photo
11-10-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Veel beter scoren met een klein beetje Google MAGIC!
Je wilt goed scoren op het web, dus besteed je aandacht aan SEO. Maar hoe weet je welke beslissing voor resultaat heeft gezorgd?
Hoog ranken op Google
Hoog ranken op Google
dsignonline.nl
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf vandaag hebben we versterking van Floris! Gek op heldere, pakkende en krachtige teksten... en voor vormgeving draait hij zijn handen ook niet om :D En wat zegt Floris zelf?

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.
Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management had ik in groepsverband één eis: ik was degene zijn die zich ontfermde over de samenhang en correctheid van rapport teksten. Gaanderweg heb ik geleerd om voor het web te schrijven: bondig, overtuigend en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik streef naar een mooie balans tussen informatie en persoonlijkheid. Een tekst moet inhoud hebben, maar leest pas echt lekker wanneer er iets herkenbaars of luchtigs in verwerkt zit.
Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan films en series, games en muziek. Een aantal keren per jaar bezoek ik muziekfestivals en concerten door het hele land. Ik heb een voorliefde voor de Ierse en Britse cultuur – en dan met name de Ierse levenswijze en gastvrijheid, Britse humor en muziek – en natuurlijk de Engelse taal.

- Meer weten over ons team? - www.dsignonline.nl/team
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat is AMP en wat moet jij er eigenlijk mee?

AMP betekent Accelerated Mobile Pages, in gewoon Nederlands gezegd: snelle pagina's voor op je mobiel... en waar het goed voor is? Voor een hogere score in Google en een heleboel blije mobiele gebruikers; immers, als je lang moet wachten voor een pagina is geladen op je mobieltje, ben je toch zo weer weg? Wie wil er nu nog langer wachten dan 2 seconden voor je de inhoud van een webpagina kunt zien.. Is het er niet snel, dan ga je gelijk door naar iets wat wel snel is.

En wat heeft AMP nou precies met jou te maken?

Ben jij ondernemer en heb je een website voor je bedrijf, dan wil je natuurlijk dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing. Er zijn een heleboel factoren die bepalen of je al dan niet goed scoort in de zoekmachines en dus goed gevonden wordt op internet. Een van deze factoren heet AMP. Accelerated Mobile Pages zijn als het ware uitgeklede versies van een normale webpagina. Ze zijn gestript van alle overbodige en vertragende zaken. Hierdoor houdt je een hele 'cleane' pagina over, die supersnel laadt op je mobiel. En wie wil dat nou niet, gewoon lekker snel overal doorheen scrollen en in no-time vinden wat je zoekt zonder steeds te hoeven wachten. Naast de sneheid voor de gebruiker is er nog een leuk bijkomend voordeel: een AMP pagina scoort ontzettend goed in Google, sterker nog, op dit moment zet Google AMP pagina's bovenaan in de zoekresultaten. Ja je leest het goed, AMP pagina's worden helemaal bovenaan alle zoekresultaten getoond, ongeacht het feit dat jouw site verder misschien helemaal niet goed gevonden wordt op internet en ondanks het feit dat er mega bedrijven zijn, die met hetzelfde onderwerp altijd bovenaan staan. Dit kan jou dus ook overkomen: in de zoekresultaten van Google zelfs boven de gerenommeerde merken en giganten staan. Dus op de vraag wat jij met AMP moet, is eigenlijk maar 1 antwoord mogelijk: zo snel mogelijk zorgen dat jouw website AMP ready is, zodat jij vele malen meer bezoekers op je site kunt krijgen dan voorheen.. een gouden kans, laat 'm niet liggen!
http://www.dsignonline.nl/seo/110-wat-is-amp-en-wat-moet-jij-ermee
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Enorm trots.... Nieuwe website online voor Betan MediX - Beauty by Science

Onlangs kregen we de mooie opdracht van Betan MediX om de nieuwe site te bouwen voor CellulitiX; hét nieuwe wetenschappelijk ontwikkelde anti-cellulitis product van onze opdrachtgever. Inmiddels is de nieuwe website gelanceerd en met veel enthousiasme ontvangen.

Wij vonden de intensieve samenwerking met prof. dr. Berend van der Lei (Europa's eerste hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie) en Volkan Tanaydin M.D., PharmD. erg prettig en we zijn ook heel erg blij met alle enthousiaste reacties om ons heen.

Hebben jullie de nieuwe site al voorbij zien komen?
Check snel www.cellulitix.com voor het resultaat van ons werk!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
EVEN VOORSTELLEN: EROLIND DERGUTI:
Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik loop stage bij het full service webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer momenteel communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen, ik zit inmiddels in mijn 3e leerjaar en loop stage om ervaring op te doen op het gebied van communicatie, media en vormgeving.
Naast dit allemaal ben ik voetballer en wil ik graag mijn droom realiseren. Ik voetbal momenteel bij SWZ BOSO SNEEK die uitkomt in de Topklasse Zondag, maar vanaf volgend seizoen ga ik voor de Koninklijke HFC voetballen.
HAARLEM:
De keuze om voor Koninklijke HFC te voetballen was voor mij snel gemaakt en dat betekent ook nog eens stap dichterbij mijn droom. Het is niet alleen een droom maar tevens een avontuur omdat ik in Haarlem ga wonen. Het is voor mij totaal iets nieuws aangezien ik al 10 jaar in het noorden woon.
Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen omdat dit misschien wel mijn laatste en grote kans kan zijn en die wil ik niet mislopen. Ik wil me daarom ook helemaal focussen op het voetballen volgend jaar en alles geven zodat ik weet dat ik er alles aan gedaan heb. En mocht het niet lukken dan weet ik in ieder geval dat ik het geprobeerd heb.
OH JA!
Ik vind het leuk om bij Dsignonline te werken, Ik kan hier veel leren, veel lachen en ik heb het heel erg naar m’n zin!
PhotoPhotoPhoto
2016-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Dsignonline is een full service mediabureau, te vinden in het hart van Groningen; tussen de Martinikerk en de bouwput die Groninger Forum heet. Wil je even sparren over jouw branding, een nieuw logo, hoe je meer geld kunt verdienen met je website, of heb je mooie ideeën maar niet de juiste tools? Kom gerust eens langs voor een kop koffie. Of thee, dat mag natuurlijk ook. http://ow.ly/8hOK300eBPY http://ow.ly/i/jpJds http://ow.ly/i/jpJe9 http://ow.ly/i/jpJuw http://ow.ly/i/jpJvW
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded