Profile cover photo
Profile photo
De Bie Printing
1 follower
1 follower
About
De Bie Printing's posts

Post has attachment
Het kan verkeren, wist de Nederlandse dichter Bredero al in de zeventiende eeuw. Bijna vierhonderd jaar na zijn dood beleeft ook zijn sector door de almaar oprukkende digitalisering misschien wel de grootste omwenteling ooit. Desondanks ziet Drukkerij De Bie uit Duffel nog een toekomst weggelegd voor het gedrukte woord en beeld. Van die overtuiging maakt zijn aandacht voor duurzaamheid een wezenlijk deel uit.

Zaakvoerder Bart De Bie (45) licht die graag toe.

Post has attachment
Drukkerij De Bie is een familiebedrijf, gevestigd in Duffel. De drukkerij profileert zich op het vlak van kwaliteit en service… concepten die door nagenoeg alle concurrenten worden ingeroepen. Met dien verstande dat De Bie een avant-gardistische onderneming is, doorkneed in nieuwe technologieën. Ze opteert bovendien voluit en met veel daadkracht voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Sinds eind 2013 heeft De Bie een Heidelberg Speedmaster LE-UV geïnstalleerd, een pers die tegemoetkomt aan haar doelstellingen van doorgedreven professionalisme, technologische vooruitstrevendheid en ecologisch bewustzijn.
PhotoPhotoPhotoPhoto
Heidelberg LE-UV
4 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded