Profile cover photo
Profile photo
Dreamlines Cruises NL
65 followers -
Cruise vakanties online boeken
Cruise vakanties online boeken

65 followers
About
Posts

Post has attachment
Altijd al eens afgevraagd wat de beste cruisebestemmingen in de wereld zijn? Wij van Dreamlines hebben een lijst samengesteld met de 20 beste cruisebestemmingen in de wereld en vertellen wat de eisen van een goede cruisebestemming zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan nu ons allernieuwste blogartikel over dit onderwerp.


https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/20-beste-cruisebestemmingen/


Add a comment...

Post has attachment
Holland America Line biedt een nieuwe feature aan op haar schepen. Om de bedenker van Sel de Mer te eren, wordt er vanaf nu een pop-up restaurant gelanceerd in het Pinnacle Grill restaurant met de naam Rudi’s Sel de Mer. Dit restaurant heeft de Franse brasserie als thema en men kan hier genieten van een uitstekend bereidde maaltijd. Nieuwsgiering? Lees dan nu ons blogartikel.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/holland-america-lines-nieuwe-feature-pop-up-restaurant/


Add a comment...

Post has attachment
Hal is een nieuwe samenwerking aangegaan met Oprah Winfrey. Dit houdt in dat er 5 exclusieve cruises zijn worden bijgewoond door Oprah zelf en tevens door de ‘Supersoul 100’. Daarnaast zijn er ruim 300 cruises samengesteld met een speciaal activiteitenprogramma. Nieuwsgierig geworden? Lees dan nu ons allernieuwste blogartikel.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/oprah-winfrey-fans-opgelet/

Add a comment...

Post has attachment
Wist u dat MSC Cruises een eigen eiland in de Caribbean heeft? Op dit moment zijn ze volop bezig met de verbouwingen zodat de eerste schepen in 2018 voor het eerst een stop kunnen gaan maken bij het Ocean Cay MSC Marine Reserve. Wilt u meer weten? Lees dan nu ons blogartikel.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/ocean-cay-uniek-eiland-caribbean/
Add a comment...

Post has attachment
Bent u fan van BBC Earth en cruisen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Holland America Line en BBC Earth is een unieke samenwerking aangegaan waardoor unieke cruisereizen zijn ontstaan. Ga naar ons nieuwste blogartikel voor meer informatie.

https://www.dreamlines.nl/blog/bijzondere-kkenmerken/ervaar-nu-bbc-earth-holland-america-line/


Add a comment...

Post has attachment
Altijd al eens een wereldreis hebben willen maken? Dan bent u hiervoor bij Cunard aan het juiste adres. Cunard zorgt ervoor dat u een wereldreis in stijl maakt. Bekijk ons blogartikel voor meer informatie.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/moet-weten-wereldcruises-cunard/
Add a comment...

Post has attachment
De Carnival Horizon van Carnival Cruise Line wordt pas in april 2018 te water gelaten. De rederij heeft echter het reisschema al vrijgeven. Benieuwd waar het schip naar toe gaat? Lees dan nu ons blogartikel voor alle bestemmingen.
Add a comment...

Post has attachment
In het jaar 2017 breidt MSC Cruises de vloot uit met 2 nieuwe schepen. De MSC Meraviglia en de MSC Seadside gaan de huidige vloot versterken. Lees nu ons blogartikel over de mogelijkheden van de schepen en laat u inspireren voor uw volgende cruise.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/twee-nieuwe-schepen-msc-cruises-2017/
Add a comment...

Post has attachment
Wist u dat Holland America Line sinds 1996 eigendom is van Half Moon Cay ook wel bekend als Little San Salvador? Bijna alle afvaarten van HAL die de Caribbean en het Panamakanaal aandoen komen langs dit eiland. Lees hier onze blog over de activiteiten op het eiland.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/half-moon-cay/
Add a comment...

Post has attachment
Dat je aan boord van een cruiseschip goed kunt eten en drinken is algemeen bekend? Het nieuwste schip van HAL, ms Koningsdam, brengt het eten en drinken echter naar een heel nieuw niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan nu ons blogartikel.

https://www.dreamlines.nl/blog/cruise-nieuws/culinair-genieten-aan-boord-holland-america-line/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded