Profile cover photo
Profile photo
Dr. BIOMASTER Ltd.
14 followers -
Висококачествена природна медицина!
Висококачествена природна медицина!

14 followers
About
Posts

Post has attachment
Дарителска кампания "ШАНС ЗА ДЕЦАТА С РАК" на Доктор Биомастер!

15% от продажбите на продукти с логото на Dr. Biomaster ще бъдат дарени за закупуването на апарат Инфузомат за Клиниката по химична хематология и онкология в УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" - гр. София.

Научете повече тук: http://bit.ly/shans-za-decata

Post has attachment
На 30-ти юни 2018 година Dr. Biomaster отбеляза 15 години от основаването си!

За този период компанията успя да наложи в България #микотерапията (терапия с лекарствени гъби) – древна наука от Азия, и съвместно с Германското общество по Микотерапия обучи десетки специалисти от цялата страна как да работят с широкоспектърните екстракти и прахове от лекарствени гъби!

Повече от 15 000 пациенти са се възползвали от нашите услуги през годините.

През изминалата 2017 година отново станахме основоположник на нещо ново – за първи път в страната успяхме да наложим терапията със CBD /канабидиол – екстракт от коноп/ на лидера в Европа – Medihemp.

Петнадесет години ние се стремим да налагаме високи стандарти в природната медицина и да спомагаме за развитието на натуропатията в България, като поставяме сигурността и здравето на пациентите на първо място. Нищо от успеха ни не би било възможно без чудесните специалисти, които работиха с нас през годините!

Бихме желали да изкажем специални благодарности на екипа ни в момента: д-р Димова и д-р Дякова от София, д-р Евтимова от Пловдив, д-р Митевски от Стара Загора и д-р Кънев – в Бургас. Благодарим Ви, колеги!

Едно от нещата, които ежедневно изпълват служителите на фирмата с гордост и удовлетворение е, че Dr. Biomaster дава възможност на пациентите в България да се консултират с такива прекрасни лекари-натуропати и да се възползват от възможностите, които природната медицина предлага!

Днес, десетилетие и половина по-късно, нашите специалисти могат да се похвалят и с това, че през годините помогнаха в разработването на над 25 висококачествени природни препарата под бранда на Dr. Biomaster, които дават забележителни резултати. Безкомпромисното качество на нашите продукти е в основата на успеха ни в борбата дори със сериозни заболявания като #Алцхаймер, #мултиплена #склероза, #рак, #диабет, #сърдечно -съдови и множество #инфекциозни #заболявания.

Dr. Biomaster пожелава на всички свои приятели, колеги и пациенти много здраве и успехи!

Благодарим Ви!
Photo

Post has attachment
Dr. Biomaster Ltd. официално Ви кани на своя щанд с номер 7 А на “СПОРТ ФЕСТ” - фестивал на здравето и спорта, който ще се проведе в гр. Бургас в дните от 17 май до 20 май 2018 г.

Post has attachment

Post has attachment
🎉 #Великденска #промоция на Dr. Biomaster! 🎉
Изберете Вашия изцяло натурален продукт с най-добро качество:
➡️ За балансирана имунна система при сериозни състояния
➡️ За прочистване на тялото от вредни агенти
➡️ За по-добър тонус
➡️ За силно сърце и здрави кръвоносни съдове и др.
Вижте специалния бюлетин тук: http://www.drbiomaster.com/wp-content/newsletter/2018/velikden/promotion-info.html

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
През месец март 2018 г. се проведе Пето общо събрание на Общество по лекарствените гъби България: www.mikoterapia.bg
Официален спонсор на събитието бе Др. Биомастер ООД: www.drbiomaster.com
Photo
Wait while more posts are being loaded