Profile cover photo
Profile photo
BBK/Door Vriendschap Sterker
7 followers -
Hét communicatiebureau Amsterdam voor maatschappelijke communicatieconcepten
Hét communicatiebureau Amsterdam voor maatschappelijke communicatieconcepten

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Nog 2 bijeenkomsten te gaan! Ben jij bij de Global Goals Accelerator? Tijdens deze bijzondere bijeenkomsten waarvan wij mede-initiatiefnemer zijn, kijken we naar de Global Goals (SDG's) met de maatschappij van 2030 in het vizier. Doe mee en deel je visie en initiatieven met andere betrokkenen uit diverse sectoren. De uitkomsten vormen een inspiratiebron om de Global Goals te implementeren in je organisatie en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Bovendien blijf je via de Global Goals NL Community ook na de bijeenkomsten met elkaar verbonden. Bekijk hier welke bijeenkomsten er de komende weken zijn en meld je aan!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een groep bezorgde Nederlanders is onder aanvoering van Whocares en actrice Sanne Vogel een burgerinitiatief gestart. Dit initiatief roept de regering op om vluchtelingenkinderen die zonder ouders door Europa zwerven in veiligheid te brengen. Als er 40.000 handtekeningen worden verzameld neemt de Tweede Kamer het voorstel in behandeling. Wij dragen graag ons steentje bij aan dit geweldige initiatief en nemen de PR voor onze rekening. Kom in actie en zet ook je handtekening!
Add a comment...

Post has attachment
Mooi initiatief van onze klant Schone Kleren Campagne. 'Je denkt een hippe pop-upstore met trendy kleding binnen te gaan in de Amsterdamse Kalverstraat, maar als je het pashokje in duikt volgt de confrontatie. Je staat in een plakkerig naaiatelier, waar veel te veel mensen op elkaar zijn gepropt. Net zoals in de beruchte sweatshops in India. Daar wordt dat leuke bloesje dus gemaakt.'
Add a comment...

Post has attachment
Het merendeel van de ‪webshops‬ is niet bepaald ‪#duurzaam‬. Ook lappen de meeste online winkels de arbeidsomstandigheden aan hun laars. Dat blijkt uit onderzoek van onze klant Rank a Brand. Wij deden de PR rondom dit onderzoek. RTL Nieuws en De Telegraaf kregen de primeur!
Add a comment...

Post has attachment
Hoera! BBK/DVS tekent raamovereenkomst communicatieadvies- en -uitvoering voor het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Champagne!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op dinsdag 10 mei om 10.00 uur kun je via een webinar alles leren over Real time bidding, Display advertising en remarketing. Lekker vanuit je eigen bureaustoel. Liset van Doorn (directeur cStrong) laat aan de hand van cases zien wat optimale strategieën zijn en hoe de online kanalen Display, Social en SEA goed samenwerken.
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag waren we op de Bartiméus school in Zeist waar slechtziende kinderen plezier krijgen in lezen door het gebruik van iPads. Voor de komst van de tablet waren ze afhankelijk van brailleboeken en grote letterboeken die minder praktisch in gebruik zijn. Onze klant Vereniging Onbeperkt Lezen is mede-initiatiefnemer van dit mooie en dankbare project. We verstuurden een fotobericht naar de pers en maakten opnamen voor een videocase. Lees meer over Bartiméus op https://www.bartimeus.nl/bartiméus-so-zeist
Photo
Photo
2016-04-05
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Zelfverzekerde organisaties vertalen MAATSCHAPPELIJKE MEERWAARDE naar kernwaarden die overal in doorklinken en -voelen. En vooral in de kernproducten en –diensten van de organisatie. En dat gaat lonen in de nabije toekomst. Nu al zegt 73 procent van de consumenten bereid te zijn om bedrijven aan te bevelen die maatschappelijk verantwoord ondernemen. En ook bij B2B wordt duurzaamheid een steeds belangrijker selectiecriterium voor de hele decision making unit. Volgens gegevens van MVO Nederland vertelt nu ‘al’ één op de vier bedrijven zijn duurzaamheidsverhaal.
Behoor JIJ tot de meerderheid die bereid is een maatschappelijk verantwoord bedrijf aan te bevelen? Of vertelt jouw bedrijf zijn DUURZAAMHEIDSVERHAAL al? We zijn benieuwd!
Add a comment...

Post has attachment
Op 6 april vind je ons bij het Celebrate the ‪#‎Changemakers16‬ event. Zien we je daar?
Add a comment...

Post has attachment
Op 14 april vanaf 16.30 uur organiseren we een live sessie waarin de laatste trends in online marketing de revue passeren zoals native advertising, liquid content en in app advertising. Maar ook hoe de offline media zoals radio en buitenreclame zich op dit moment ontwikkelt, wat wij bedoelen met contentcreatie en contentactivatie en hoe het toekomstige mediaplan er uit ziet.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded