Profile cover photo
Profile photo
Doc24
2 followers -
Professionelle og engagerede sundshedsskribenter
Professionelle og engagerede sundshedsskribenter

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Du kan stadigvæk nå at komme i sommerform! Vi har netop skrevet den ultimative guide til romaskiner. Læs vores romaskine test og bliv klogere på hvilken model, du skal vælge!

http://doc24.dk/romaskine-test/

Post has attachment
Public
Mælkesyrebakterier og probiotika fungerer godt for babyers tarmflora. Det skaber balance og hjælper mange børn med at komme af med luften i maven!
http://doc24.dk/maelkesyrebakterier-probiotika/

Post has attachment
Public
Hvilken modermælkserstatning skal du vælge? Der findes mange forskellige produkter og mærker. Hos Doc24.dk har vi skrevet en stor test guide til, hvordan du vælger det helt rigtige erstatning:

http://doc24.dk/modermaelkserstatning/

Post has attachment
Public
Har din baby ondt i maven? Så er det vist på tide at læse den store guide til maveknep hos de små. Vi kommer omkring alle de vigtige emner her!

http://doc24.dk/baby-ondt-i-maven/

Det kan være svært at holde sig motiveret, når man ønsker at tabe vægt. En god ide kan være at konsultere med en konstvejleder. Vi guider dig på vej her: http://doc24.dk/professionel-guide-kostvejledning/

Post has attachment
Hvordan bliver du fri for klamydia efter, du er blevet smittet? Du skal igang med en kur. Se vores indlæg om klamydia piller.

Post has attachment
Malaria er en livsfarlig infektionssygdom, som man får ved at blive stukket af myggearten Anopheles, der også kaldes Malariamyg. Det er spyttet fra myggen, der går ind og overfører parasitter til mennesker, der over tid vil angribe menneskets røde blodlegemer.

http://doc24.dk/malaria/

Post has attachment
Når man som forælder køber udstyr til sit barn, så må og skal kvaliteten af produktet også være i orden. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt et produkt egentlig er pengene værd, og netop derfor er det en kæmpe fordel at tjekke de test, som løbende bliver foretaget på markedet for babyalarmer.

Post has attachment
Sandsynligheden for at vedligeholde et rygestop forøges mange gange, hvis man søger en form for hjælp. De alternative metoder, såsom hypnose og akupunktur, samt nikotinprodukter koster alle sammen penge

Post has attachment
Den overordnede og vigtigste fordel ved et rygestop er, at man opnår en sundere krop, der vil føre til højere livskvalitet og livsglæde. Det er forskelligt præcist, hvor længe der går efter et rygestop, før personer oplever disse positive forandringer, dog er det sikkert, at de over tid vil opleve det hele.
Wait while more posts are being loaded