Profile cover photo
Profile photo
Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
31 followers
31 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
🇭🇺 „A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét.” – Albert Camus

🏆 A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fontosnak tartja, hogy nemzeti ünnepnapunkon is mozgásra ösztönözze a város amatőr sportolóit és egy pillanatra megemlékezzünk, tisztelegjünk az 1956-os bajtársaink, hőseink előtt, akik életükkel fizettek a magyar szabadság kivívásáért.

🗓 Időpont: 2017. október 23.
🏟 Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok
📋 Online jelentkezés: https://dlsz.hu/iv-szabadsag-kupa-nemzet-ereje
⚠️ Fontos információ, hogy a nevezés csak az ürlap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével együtt érvényes!
🎟 Nevezési díj: 5.990 Ft (4.990 nevezés + 1.000 koszorú)

#Dunaújváros #forradalom #szabadságharc #1956
Photo

Post has attachment
Óriási siker a szlovéniai Čatež-ban az EMF Bajnokok Ligájában
Teljes cikk a weboldalon: https://dlsz.hu/oriasi-siker-szloveniai-catez-ban

Karmacsi Autó az EMF Bajnokok Ligában
Minden várakozást felülmúlt szereplésével a városi rekordbajnok Karmacsi Autó FC GBB, a múlthéten Catezben megrendezésre került 5+1 kispályás labdarúgó Bajnokok Ligáján. A rendezvényen 72 csapat vett részt. Kővári Lászlóék bravúros játékkal Európa legjobb 16 csapata közé verekedték be magukat, méltón képviselve Dunaújvárost.

EMF Minifutball

Éliázs Zsolt a Karmacsi Autó FC GBB csapatvezető beszámolója: Hatalmas várakozással indultunk a szlovéniai Catezba az idei minifoci Bajnokok Ligája megmérettetésre. Mivel először jutottunk el erre az eseményre, igazából nem nagyon tudtuk, hogy mire számíthatunk. Annyi információt sikerült beszereznünk, hogy a románok, a csehek és a délszláv államok számítanak nagyhatalomnak az 5+1-es fociban. Ezért célkitűzésnek annyit fogalmaztunk meg magunknak, hogy a csoportból jussunk tovább, a többit meg majd meglátjuk.

Szlovéniai Catez

Még úton voltunk, mikor megjött a sorsolás eredménye. Hát nem örültünk... Egy szerb, egy bosnyák és egy montenegrói csapatot kaptunk ellenfélül. A csütörtök esti érkezés után azt mindenesetre láthattuk, hogy nagyszerű helyen, egy gyönyörű wellness faluban rendezik meg az eseményt.

Tizenkét kifogástalan minőségű pályán kezdődött pénteken reggel a nagy menet. 22 ország 76 csapata – köztük 8 magyar – szerette volna megszerezni a BL trófeát.

EMF trófea

Először a Tipex nevű szerb élcsapattal találkoztunk. A mérkőzés eleje az ismerkedéssel telt, de váratlanul a szerbek egy nagy góllal megszerezték a vezetést. A 2. félidőre elmúlt a lámpaláz és nagyszerű játékkal Lak Imre és Márki Dénes góljaival megfordítottuk a mérkőzést és nyertünk 2:1-re. Mint később kiderült nagyon sokat ért ez a győzelem.

A második mérkőzésünket pénteken délután vívtuk a bosnyák Lunar Gato ellen. Ellenfelünk már tavaly is részt vett a tornán és csoportgyőztesként jutott tovább. Tehát nem számíthattunk könnyű találkozóra. Várakozásunk be is igazolódott! A boszniai csapat kétszer is vezetett, de Lak Imre, majd Ivacs Gábor gyönyörű góljaival egyenlíteni tudtunk, így két kör után 4 ponttal várhattuk a folytatást.

A folytatást, ahol kiderült: ha nyerünk, csoportelsők vagyunk és rögtön a legjobb 32 közé kerülünk, mint kiemelt csapat. Tehát óriási tétje volt a 3. csoportmeccsünknek. A montenegrói FK Valter volt az ellenfél. A tétnek megfelelően mi irányítottuk a játékot és Nagy Attila két találatával, valamint Lak Imre, Szabó Zsolt és Kuti András góljaival 5:2 nyertünk. Ezzel meg volt a csoportgyőzelem és a továbbjutás. Nyugodtan nézhettük, hogy 26 csapat még azért harcol – néha szó szerint – amit mi már elértünk.

Aztán újabb izgalmak következtek, mert egy helyszíni sorsolás után kiderült, hogy a horvát CB Kula lesz a vetélytársunk a legjobb 16-ba kerülésért. Talán ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban,de a sors fintora hogy pont itt nem rúgtunk gólt. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de minden kimaradt. 0-0 lett a vége, jöhetett a lutri, a büntetők. De ezen a napon ez nem jelentett gondot! Mivel Lak, Fridrich Dávid és Nagy Attila is belőtte a maga hetesét, és közben Gaál Levente megfogott egyet, kezdődhetett az ünneplés. Első szereplésünk alkalmával bent voltunk Európa legjobb 16 csapata között!

Sorsolás

Vasárnap reggelre már tudtuk, hogy újabb ex-jugoszláv csapat, a montenegrói Dadi/Eurozox várt ránk. Az ellenfélnél 4 válogatott játékos szerepelt, tehát a nemzetközi rutinjuk jóval nagyobb volt. Sajnos ez be is igazolódott, mert az első félidőben hiába birtokoltuk többet a labdát nem kerültünk helyzetbe, míg ellenfelünk egy szép góllal megszerezte a vezetést. A második játékrészre egy harcosabb társaság ment ki a pályára, aminek az lett az eredménye, hogy 5 perc alatt háromszor kerültünk gólhelyzetbe. Sajnos nem jött a gól, és ahogy lenni szokott kaptunk egy újabb találatot. Ezután átálltunk a vészkapus játékra,de a montenegróiak nagyszerűen védekeztek és 2-0-re megnyerték a mérkőzést.

EMF Bajnokok Ligája

Összességében azt gondolom, hogy nagyszerűen teljesítettünk, hiszen BL újoncként remekül helytállva, legjobb magyar csapatként végeztünk. Gratulálok a fiúknak, mert nagyon erős csaptok között érték el ezt az eredményt! A srácok nevében mondhatom, hogy jövőre szeretnénk visszatérni Szlovéniába hogy tovább öregbítsük dunaújvárosi foci jó hírét!

Külön köszönet a támogatóinknak, a GBB Kft-nek, a Fejó-Therm kft-nek, a Kaminotransnak, a Hellas Express-nek, a DLSZ-nek és természetesen Karmacsi Tamásnak, akik nélkül ez a nagyszerű eredmény nem jöhetett volna létre!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség óriási sikernek tartja, hogy két dunaújvárosi csapat is szerepelt Catezban, a 2017. szeptember hetedike és tizedike között megrendezett EMF Bajnokok Ligáján, ahol Európa legjobb amatőr kispályás csapatai szerepeltek. Szövetségünk mindkét csapat utazását támogatta, valamint végig követte a kinti szereplésüket. Sajnos a Mé-szi Frucht Kft. csapatának nem sikerült a csoportból továbbjutnia, de így is megtettek mindent, hogy remek szerepléssel öregbítsék Dunaújváros hírnevét.

A város másik csapata a rekordbajnok Karmacsi Autó FC GBB, mindannyiunk örömére óriási sikert aratott – szinte történelmet írt – hiszen remek játékkal, igazi csapategységgel rukkolt elő, és megnyerve csoportját, bekerült a legjobb 32 csapat közé. Az egyenes kieséses szakasz első mérkőzése aztán nagy csatát hozott, de büntetőkkel sikerült a horvát bajnokot hazaküldeni, így ismét tovább léptek. Következhetett az újabb összecsapás.

Ezúttal a Dadi/Eurozox csapatával találkoztak Márki Dénesék, ahol egy gyorsan bekapott gólra sajnos nem tudtak válaszolni így befejeződött a Karmacsi Autó GBB csapatának is a szereplés. Utóbb kiderült, hogy ellenfelük szerezte meg később a végső győzelmet, ami egy kis gyógyírt azért jelentett. Úgy gondolom, mint a szövetség elnöke, hogy a magyar csapatok nagyon jól szerepeltek a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, és játékukkal, hozzáállásukkal megmutatták, hogy komoly kispályás csapatok vannak Magyarországon. A szövetség elnöksége nevében gratulálok a két dunaújvárosi csapatnak a szerepléshez, valamint Karmacsi Tamásnak és Szabó Imrének, hogy támogatásukkal megvalósulhatott mindez.

- Kalácska András, DLSZ elnök

Eredmények

Karmacsi Autó (Dunaújváros) 2 – 1 Tipex AS (Szerbia)
G: Lak Imre, Márki Dénes

Lunar Gato (Bosznia) 2 – 2 Karmacsi Autó
G: Lak Imre, Ivacs Gábor

Karmacsi Autó (Dunaújváros) 5 – 2 FK Valter (Montenegró)
G: Nagy Attila (2), Lak Imre, Kuti András, Szabó Zsolt

CB Kula (Horvát) 0 – 0 Karmacsi Autó (Dunaújváros)
(büntetőkkel 2-3)

Dadi/Eurozox (Montenegro) 2 – 0 Karmacsi Autó (Dunaújváros)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017. 09. 12.
18 Photos - View album

Post has attachment
😈❤️⚽️ Pálya Ördögei - I. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

III. és IV. Osztályos Labdarúgó Csapatok Részére (Maximum 6 csapat).
Jelentkezési díj: 4.999 Ft / Csapat
Helyszín: Arany János Sportcsarnok
Időpont: 2017. október 7.
Minden Csapat Számára: Ajándék Labda és egy Családi Pizza
Jelentkezés: https://dlsz.hu/palya-ordogei-i-diablo-amator-kispalyas-labdarugo-torna
Telefon: +36-70-616-5941
Photo

Post has attachment
❤️ Életmentő Defibrillátor Készülékek Dunaújvárosban (FRISSÍTVE)

ℹ️ A defibrillátor gyors használata nagymértékben növeli az újraélesztés sikerességét!

Az életmentő #defibrillátor készülékek Dunaújvárosban térképet a #Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának megbízásából készítette a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága.

A teljes lista: https://dlsz.hu/eletmento-defibrillator-keszulekek-dunaujvarosban
Photo

Post has attachment
Mindenkinek előnyös együttműködés

A városi amatőr labdarúgók profitálhatnak a legtöbbet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Zeusport Áruház hosszú évek óta tartó együttműködéséből, mely az idén nyártól egy szinttel feljebb lépett.

Akik rendszeres követői a Markó Lajos városi kispályás labdarúgó bajnokság küzdelmeinek, azok az elmúlt hat esztendőben már megszokhatták, hogy a sorozat legjobb csapatainak mérkőzéseit a Zeus Osztályban tekinthették meg. A 2017/2018-as szezonban a legjobbak maradtak, a név azonban megváltozott, ugyanis az elit csoport idei bajnokságát már az Acerbis Osztályban vívják meg a résztvevők. A váltás hátteréről a Zeusport Áruház vezetője, Lesnyik Gábor, illetve a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor osztotta meg gondolatait.

"Hat év hosszú idő, ezért egy ideje már gondolkoztunk a márkaváltáson, s az Acerbisben találtuk meg végül azt a minőséget és kategóriát, amivel mi előrébb tudunk lépni. Ebből már jelenleg és a jövőben is profitálni tud a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, valamint a bajnokságban szereplő játékosok, hiszen ez egy jobb minőségű termék, elérhetőbb az áruházunkban is, s ezeket ajánljuk fel a jövőben a különböző szponzori akcióikban is. A választékunk lényegesen bővült ezáltal, az olcsóbb, a középkategóriás és a minőségi termékek skálája szélesebb, jobb a PR-ja, már csak azzal is, hogy a spanyol első osztályban futballozó Las Palmas játékosai is a cég termékeiben játszanak, de vannak angol és svájci csapatok is a használói között, vagyis neves csapatok bíznak bennük, ami számunkra is komoly meggyőző erővel hatott.

Egy lendületes, feltörekvő márkáról beszélünk, mely általunk került be az országba, s mely nemcsak mezekkel, sportruházattal foglalkozik, de termékei között nagyon jó minőségű labdákat is találhatunk, ráadásul szinte minden kategóriában, vagyis a hagyományos játékszerek mellett az utcai, de akár a futsal labdák is megtalálhatók. Fontos volt a márkaválasztásunknál, hogy az Acerbis raktárkészlete jelentősebb, ráadásul élő raktárral bírnak, s ezzel az aktuális rendelések teljesítése lényegesen felgyorsult, így mi is sokkal hamarabb ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Nem titok, nagy piacot jelentenek számunkra a városi bajnokságban játszó labdarúgók, ám amiben lehet, igyekszünk segíteni nekik, ezért a helyi kispályás labdarúgó bajnokság összes csapatának kedvezményt biztosítunk Acerbis termékeinkre a következő négy esztendőben" – árulta el Lesnyik Gábor.

Acerbis Sport

Ezt erősítette meg a DLSZ főtitkára is, aki elmondta, hogy az elmúlt hat évben az is volt az egyik célkitűzésük, hogy a dunaújvárosi kispályás labdarúgó csapatok megfelelő ár-érték arányban találják meg a nekik tetsző sportfelszereléseket.

"Ezt eddig is meg tudták tenni itt, s ahogy látjuk a készletet a boltban, ezzel a jövőben sem lesz gond sőt, sokkal nagyobbak lesznek a variációs lehetőségek, mint eddig voltak, hiszen többfajta színből választhatják ki például mezeiket a labdarúgás szerelmesei. Az együttműködés persze nemcsak számunkra előnyös, a Zeusport Áruház is sokat nyer ezzel, ezért biztos vagyok abban, hogy ez az együttműködés tényleg mindenki számára előnyős lesz a jövőben, mert számunkra az a fontos, hogy a bajnokságokban résztvevő játékosok számára a lehető legjobb minőséget biztosítsuk mindenben. Ennek már van látható eredménye is, ugyanis az első osztály tavalyi dobogósai már egy-egy garnitúra Acerbis mezzel gazdagodtak, míg a közelmúltban Csantavéren adtunk át mezeket a település U9-es ifjú labdarúgóinak, illetve az Acerbis Osztály idei csapatai egy-egy ajándék labdát is kapnak, melyeket itt a Zeussport Áruházban vehetnek át. – fogalmazott Petrás Gábor.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Zeussport Áruház azonban nem áll meg itt, tovább javítaná eddig is példás együttműködését. A legutoljára 2014 nyarán megrendezett Zeus Kupa mintájára létrehoznák a nyári Acerbis Kupát, melyen az amatőr sportolók versenghetnének egymással jól szervezett keretek között. Óriási felelősség és feladat a mozgás, a sport és a labdarúgás megszerettetése a fiatalsággal, ezért őket is egy nagyszabású tornával csalogatnák ki a pályára, ennek részleteiről azonban még folynak az egyeztetések. A felek nem titkolt célja az, hogy még tovább mélyítsék kapcsolataikat, minél több rendezvényen állhassanak egymás mellett, s az Acerbis által úgy is növelnék a szövetség népszerűségét, hogy újra elindítják a nagy hagyományokkal rendelkező Merényi kupát az általános iskolások körében, hiszen mindkét szervezetnek a legfontosabb, hogy a gyerekeket kimozdítsák a számítógépek elől és pályára hívják őket.

Mert a szövetség mottója, hogy Mindenki győztes, aki Focizik...

További információ: https://dlsz.hu/mindenkinek-elonyos-egyuttmukodes

#Dunaújváros #Foci #Acerbis
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
8/25/17
17 Photos - View album

Post has attachment
Beszámoló rövidfilm a Strandfoci Kupáról - Gyermek és Ifjúsági Motorcsónak Világbajnokság - Dunaújváros, Szalki-sziget 2017.

Post has attachment
Gyermek és Ifjúsági Motorcsónak Világbajnokság - Formula Future

Esemény ideje: 2017. augusztus 9. szerda 09:00 - 2017. augusztus 13. vasárnap 18:00
Helyszín: Dunaújváros, Szalki-sziget

2017. augusztus 9. és 13. között rendezték meg a "Formula Future" Gyermek és Ifjúsági Motorcsónak Európa- és Világbajnokságot a dunaújvárosi Szalki-szigeten, melyen 10 nemzet résztvevő csapatai vettek részt. A kiegészítő programok népszerű eseménye a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület közös megrendezésével kerülő Strandfoci Kupa volt.

#Dunaujvaros #Soccer #Formula

Post has attachment
👶💚⚽️ ...a focit nem lehet elég korán elkezdeni hiszen a "Labda a szerelmem"!
Sok szeretettel meghívunk minden csöppséget a II. VITÁLSPORT
OVI FOCI KUPÁRA!

🍭 Minden kispajtás ajándék labdában és éremben részesül. Müzli szeletet és vizet biztosít a szervező!

📆 Időpont:
2017. Szeptember 2.
Szombat 10-17 óra

🏟 Helyszín:
Decathlon Dunaújváros
Áruház Sportpályája

☎️ Jelentkezés:
www.dlsz.hu
+36-70-616-5941

Főszervező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
https://dlsz.hu/i-vitalsport-decathlon-foci-kupa
Photo

Post has attachment
🏆⚽️🥅 Jelentkezzetek az I. Vitálsport Kispályás Labdarúgó Kupára és nyerjétek meg a bajnokcsapat jutalmát: egy komplett mezgarnitúrát a DECATHLON Dunaújváros Áruház felajánlásával!!!

Ne maradjatok le, hiszen csak 6 csapatos ez a kupa!

ℹ️ Jelentkezéssel kapcsolat fontosabb információk:

• Időpont: 2017. szeptember 2.
• Helyszín: DECATHLON Dunaújváros
• Minden benevezett csapat 9.999,- forintos DECATHLON Ajándékutalványt kap ajándékba
• A tornán kizárólag a II., III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léthetnek pályára.
• Magyarországon népszerű 5+1 játékrendszer
• Részvételi díj: 9.999 Ft / csapat
• Online jelentkezés: https://dlsz.hu/i-vitalsport-decathlon-foci-kupa

#Dunaújváros #Foci #Decathlon #Nyár
Photo

Post has attachment
Díjkiosztó műsor 2016/2017-es bajnoki szezon - Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat!

Bűvebben: https://dlsz.hu

Időpont: 2017. június 7.Helyszín: Campus Étterem
Wait while more posts are being loaded