Profile cover photo
Profile photo
Dkna Abza
59,578 followers -
Bukan Sekadar Blogger
Bukan Sekadar Blogger

59,578 followers
About
Posts

Post has attachment
Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka
  Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka | Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar  jejaka sentiasa berikhtiar  untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan pe...

Post has attachment
Kali Pertama Masuk Wad Dan Operation
Kali Pertama Masuk Wad Dan Operation |  Kalau ikutkan hati, aku tak nak kongsi kisah ni tapi sebagai kenangan anak-anak nanti, aku gagahkan jugak taip kat blog. Sedih bila tengok anak kena tahan wad sebab sepanjang usia abang long, tak pernah sekali pun dia...

Post has attachment
Bulan Mei, Bulan Meraikan Orang Yang Disayangi
Bulan Mei, Bulan Meraikan Orang Yang Disayangi | Tahun 2018, bulan Mei ni aku sambut hari kelahiran untuk 3 orang teruna dalam hidup aku. Berturutan hari lahir mereka bertiga ni. Bermula dengan suami, abang long dan adik Muqri. Macam dirancang elok jer birt...

Post has attachment
Hidangan Berbuka Puasa Paling Murah | RAMADA KLCC
Hidangan Berbuka Puasa Paling Murah | RAMADA KLCC |  Ya ampun... Bizi kemain aku kat pejabat sampai tak sempat nak update ngn korang lokasi berbuka puasa aku minggu lepas. Ok, siapa yang follow ig dan facebook aku mesti ingat lagi gambar aku pegang set nasi...

Post has attachment
Mont Cabana Minyak Wangi Premium
Mont Cabana Minyak Wangi Premium | Sebenarnya antara aku dengan suami, dia lebih suka bau-bauan ni. Kalau nak keluar pergi kedai beli roti pun, dia akan spray minyak wangi kat badan. Ya ampun... kadang tu, aku geram gak la sebab bukan kemana pun tapi wangi ...

Post has attachment
Berbuka Puasa Anjuran Mcdonald's Malaysia
Berbuka Puasa Anjuran Mcdonald's Malaysia| Alhamdulillah rezeki kami sekeluarga dengan team KBBA semalam dapat berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim dan asnaf anjuran McDonald’s Malaysia dengan kerjasama Perdatuan Kebajikan Ronald McDonald (RMHC), Majl...

Post has attachment
Buli Siber Perlu Dibendung !
Buli Siber Perlu Dibendung !  Sape pernah kena buli ? Biasanya zaman sekolah memang tak sah kalau tak ada kes buli. Korang jadi mangsa buli? Atau korang yang pembuli?  Ok..sekarang ni kat socmed pun ada kes buli. Macam mana dorang buli kat socmed ?  Korang ...

Post has attachment
Annual Pass Legoland Memang Menarik
Annual Pass Legoland Memang Menarik |  Assalamualaikum. Hye korang semua... sihat ke ? Aku sibuk sikit kat
pejabat sampai terlewat nak cerita kat korang pengalaman aku ke Legoland minggu
lepas. Ok, sebenarnya ini trip kali ke-3 aku ke sana...eheheheee. Mema...

Post has attachment
Brownies Murah dan Sedap Sekitar Putrajaya, Bangi, Kajang
Brownies Murah dan Sedap Sekitar Putrajaya, Bangi, Kajang |  Assalamualaikum. Apa khabar semua? Allahu..lama giler tak update blog. Sibuk yang amat. Masuk pejabat, selesai urusan kat pejabat lepas tu bila dah balik rumah, jangan harap dapat melayan blog. Se...

Post has attachment
Penat Berpuasa Sambil BreastFedding Tapi Syukur Ada Lazz Susu Kambing
Lazz Susu Kambing Bantu Tambah Tenaga | Siapa kat sini minum Lazz Susu Kambing ? Angkat tangan...hehehehee.. Seperti yang aku pernah kongsi dengan korang beberapa bulan lepas. Haaa... boleh rujuk kisah aku dengan Lazz Susu Kambing Sesuai Untuk Ibu Menyusu ,...
Wait while more posts are being loaded