Profile cover photo
Profile photo
Diyana Hani
5,135 followers -
"Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu penting dalam sebuah kehidupan.Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang"
"Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu penting dalam sebuah kehidupan.Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang"

5,135 followers
About
Posts

Post has attachment
Link Giveway Please?
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Setelah beberapa tahun tidak update blog. Hari ini terpanggil untuk update blog semula.. Haha..berapa tahun?? Amboi..lama sangat tu kan.. Alhamdulilah, hani baru sahaja selesai perbentangan projek tahun akhir. Maka, denga...
Add a comment...

Post has attachment
BISKUT RAYA 2015
BISKUT RAYA 2015
hasicookies.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sunyi sepi
Assalamualaikum.. Sunyi sepi!!  Tajuk entry kali ini.. Kali ini?? erk... Selepas berbulan-bulan tak update blog. Hari ini baru terpanggil untuk update. Kerinduaan yang amat sangat untuk update blog..Tapi apakan daya, masa tidak mengizinkan untuk berbuat dem...
Sunyi sepi
Sunyi sepi
diyanahani.com
Add a comment...

Post has attachment
10 Fakta Menarik Yang perlu Anda Tahu Tentang Perlawanan Vietnam vs Malaysia.
Assalammualaikum... Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana berkat kurniaan rezeki dariNya, pasukan bola sepak kesayangan Hani telah berjaya menewaskan pasukan Vietnam di tempat lawan dengan keputusan 4 gol berbalas 2. Dengan agregat 5-4, sudah cukup buat pasuk...
Add a comment...

Post has attachment
Malaysia Sudah Kalah Sebelum Sepak Mula Separuh Akhir Kedua Piala AFF Suzuki??
Assalammualaikum... Esok, bersamaan 11 Disember 2014 , maka akan berlangsungnya perlawanan separuh akhir kedua melibatkan pasukan bola sepak Malaysia menentang Vietnam di Hanoi. Sebelumnya di Malaysia, pasukan negara kita telahpun tewas di laman sendiri den...
Add a comment...

Post has attachment
TAWARAN DISKAUN 20% KEPADA PEMINJAM/PENERIMA BIAYA PINJAMAN/PEMBIAYAAN PENDIDIKAN PTPTN
Assalammualaikum... Kali ni Hani teringin pulak nak share info tentang PTPTN. Bagi akak-akak dan abang-abang yang baru jer konvo baru-baru ni, Hani yakin info ni sedikit sebanyak dapat membantu korang. Mak selalu pesan, apa saje yang dipinjam, harus  dipula...
Add a comment...

Post has attachment
Review Perlawanan Separuh Akhir Pertama AFF Suzuki Malaysia vs Vietnam
Assalammualaikum... Entri kali ni agak menyedihkan Hani untuk menyempurnakannya. Ala, korang semua pun mesti tahu sebabnya. Dan mungkin ada juga segelintir daripada korang yang rasa apa yang Hani rasa ni. Iyer, ni sebab pasukan bola sepak kebangsaan kita ba...
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Masakan Cepat, Murah, Ringkas Dan Sedap...
Assalammualaikum... Bismillahhirrahmanirrahim...   Entri kali ni agak berbeza sikit daripada entri-entri sebelum ni.. Nak tahu sebab apa? Sebab kali ni Hani nak kongsikan 1 resipi yang ringkas tapi sedap. Yang specialnya, resipi ni dari Hani sendiri tau..he...
Add a comment...

Post has attachment
Review Anugerah Industri Muzik ke 21
Assalamualaikum... Ehem, ehem.. Test suara sikit..hehe Entri kali ni Hani nak kongsikan serba sikit tentang Anugerah Industri Muzik (AIM) 2014 yang baru jer habis kejap tadi. Untuk pengetahun semua, AIM pada kali ini adalah untuk kali yang ke 21. Hani layan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded