Profile cover photo
Profile photo
Vouliagmeni SCUBA Diving Club
6 followers -
Οι καταδύσεις αναψυχής όπως θα έπρεπε να είναι...
Οι καταδύσεις αναψυχής όπως θα έπρεπε να είναι...

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Eνοικίαση -Εξοπλισμού
H Σχολή Diving Club στην Βουλιαγμένη διαθέτει υψηλής ποιότητας και άριστα συντηρημένο καταδυτικό εξοπλισμό προς ενοικίαση.
Για την ενοικίαση του εξοπλισμού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τιμές καθώς και την έγκαιρη κράτηση.


Εξοπλισμός προς ενοικίαση:
Ρυθμιστής Πλευστότητας (BCD)
Ρυθμιστής αναπνοής Στολές υγρού τύπου
Βάρη - Ζώνη βαρών
Μάσκα - Αναπνευστήρας
Πέδιλα
Dive Computer
Καταδυτικούς φακούς.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Συντήρηση και service εξοπλισμού
Το τεχνικό τμήμα του Diving Club είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο συντήρησης και επισκευής καταδυτικού εξοπλισμού.
Παρέχει επίσης, πιστοποιητικά συντήρησης ρυθμιστών αναπνοής και φιαλών πλήρωσης.

Το τεχνικό τμήμα μας και όλο το Diving Club συνεργάζεται με πιστοποιημένο φορέα για την συντήρηση τις καταδυτική σας φιάλης διενεργώντας οπτικό έλεγχο, υδραυλική δοκιμή, σέρβις κλείστρου, βαφή και καθαρισμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Πλήρωση φιαλών
Διαθέτουμε αεροσυμπιεστή παροχής 230 & 300 psi με έξτρα φίλτρα καθαρισμού του αέρα για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εκπαιδευομένων της σχολής αλλά και των πελατών μας. Η τακτική συντήρηση του αεροσυμπιεστή για να προσφέρει καθαρό, ξηρό και φιλτραρισμένο αέρα είναι η άμεση προτεραιότητα μας.
Πληρώστε τις φιάλες σας με ατμοσφαιρικό αέρα ή με εμπλουτισμένο μείγμα αέρα (Nitrox).
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Εκδρομές με σκάφος
Διοργανώνουμε ημερήσιες καταδυτικές εκδρομές με φουσκωτό σκάφος προς όλους τους καταδυτικούς προορισμούς του Σαρωνικού κόλπου.
Επικοινωνείστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδρομών, την διαθεσιμότητα καθώς και το κόστος.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Αντώνης Τσαούσης
Γεννήθηκα το 1976 και είμαι εκπαιδευτής καταδύσεων.
Το πάθος μου για την θάλασσα με οδήγησε στην αυτόνομη κατάδυση. Αρχικά από περιέργεια και μόνο βρέθηκα να κάνω το πρώτο DSD (Discover Scuba Diving) με τον αγαπημένο μου φίλο Νίκο Δελβιζόπουλο.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου αυτή επαφή με τον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης. Από εκείνη την ημέρα κατάλαβα αμέσως τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου.
Σήμερα πλέον είναι εκπαιδευτής και διευθύνω το καταδυτικό κέντρο - Vouliagmeni Scuba Diving Club και είμαι ο κύριος εκπαιδευτής σε όλα τα επίπεδα πιστοποίησης PADI
Επίσης θα είμαι και ο οδηγός σας στην ολοήμερες εκδρομές που διοργανώνει το καταδυτικό μας κέντρο καθόσον είμαι κάτοχος διπλώματος χειριστή ταχυπλόου.
Αγαπώ την θάλασσα, αγαπώ την αυτόνομη κατάδυση και θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας κάνω να τις αγαπησετε και εσείς.
Σας περιμένω λοιπόν να με ακολουθήσετε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας !
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Tο καταδυτικό μας κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο, βρίσκεται ένα βήμα από το κέντρο της Αθήνας, απέναντι από την λίμνη της Βουλιαγμένης, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον αριθμό 18, διαθέτει χώρο παρκινγκ και είναι πιστοποιημένο diving resort.

Η σχολή μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και χρησιμοποιεί κορυφαίο καταδυτικό εξοπλισμό, ο οποίος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εκπαίδευσης. Οι φιάλες κατάδυσης (αέρα και Nitrox), οι άριστα συντηρημένοι ρυθμιστές πλευστότητας, οι ρυθμιστές αναπνοής, ο υψηλής πίεσης αεροσυμπιεστής και όλα τα μεγέθη καταδυτικών στολών συμβάλλουν στην ασφαλή και άνετη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Πραγματοποιούνται μαθήματα Ψυχαγωγικής Κατάδυσης (Recreational Diving) σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία κατάδυσης, παιδιά και ενήλικες, αλλά και σε προχωρημένους δύτες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους. Τα μαθήματα Ψυχαγωγικής Κατάδυσης (Recreational Diving) πραγματοποιούνται δυνάμει των προδιαγραφών πιστοποίησης του μεγαλύτερου παγκόσμιου καταδυτικού οργανισμού PADI (Professional Association of Diving Instructors) ο οποίος είναι αναγνωρισμένος και από το Ελληνικό κράτος. Στην δεξιά στήλη θα βρείτε τις διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων κατάδυσης, σίγουρα θα βρείτε κάποια να σας ενδιαφέρει.

Eλατε μόνοι σας ή με παρέα για κατάδυση ή απλά για χαλάρωση. Για τους καταδύτες υπάρχει χώρος αποδυτηρίων και φύλαξης των προσωπικών τους αντικειμένων. Μετά το τέλος της καταδυτικής τους εμπειρίας μπορούν να κάνουν ντους και να συνεχίσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας ένα αναψυκτικό, φαγητό ή ποτό δίπλα στην θάλασσα.
Photo
Add a comment...

Αντώνης Τσαούσης
Πιστοποιημένος από τον διεθνή φορέα PADI:

✓ Master Scuba Dive Trainer (MSDT - 645110)

✓ Specialities Instructor

✓ Emergency First Response Instructor (EFR)

✓ TEC Diver
Add a comment...

Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε...

Επικοινώνησε μαζί μας στα μέσω mail ή καλεσέ μας στο τηλέφωνο παρακάτω και εκδήλωσε τώρα το ενδιαφέρον για μία βουτιά γνωριμίας μαζί μας και εμείς θα βοηθήσουμε να αρχίσεις το νέο ταξίδι σου προς το υποβρύχιο κόσμο το συντομότερο…!
Add a comment...

Επικοινωνία με την σχολή.

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία, την φαντασία και την θέληση.
Τηλέφωνο

+030 697 721 6962
και στο mail info@divingclub.gr
Αθήνα

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18,
Βουλιαγμένη, 16671,
Αθήνα
Add a comment...

Post has attachment
Αν θέλετε να γνωρίσετε τον υποβρύχιο κόσμο... Αν θέλετε να δείτε πως είναι να αναπνέεις κάτω από το νερό... Αν θέλετε να γνωρίσετε τους δικούς μας φίλους, αυτούς που ζουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας... ή εάν απλά θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και την βοή της πόλης, ελάτε κοντά μας να βιώσετε μια εμπειρία διαφορετική απο καθετί άλλο! Το καταδυτικό μας κέντρο βρίσκεται μια ανάσα από την πόλη των Αθηνών, οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες και το προσωπικό μας φιλόξενο και προσιτό, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας συστήσει στον μαγευτικό κόσμο του βυθού, τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι και θα αγαπήσετε. Η πρώτη σας επαφή με την αυτόνομη κατάδυση σας υποσχόμαστε ότι θα σας μείνει αξέχαστη!! Εμείς ακόμη θυμόμαστε την δική μας πρώτη φορά !!! ... Σας περιμένουμε!

http://divingclub.gr/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded