Profile cover photo
Profile photo
Diva Prirodna Kozmetika
38 followers -
Natural Skin Care
Natural Skin Care

38 followers
About
Diva Prirodna Kozmetika's posts

Post has attachment
**
FEET REHAB -  natural feet butter Конечно  нов произовд, толку пати до сега побаран и направен, а никако да се најде во продажба. Причината не е една, а освен хроничен недостаток на време, кое го бара секој производ, тука е и дилемат како тој треба да изгле...

Post has attachment
Feet Rehab - intensive feet treatment
FEET REHAB -  natural feet butter Конечно  нов произовд, толку пати до сега побаран и направен, а никако да се најде во продажба. Причината не е една, а освен хроничен недостаток на време, кое го бара секој производ, тука е и дилемат како тој треба да изгле...

Post has attachment
Feet Rehab, Oil-free moisturizer, New Packaging!
Можеби овие производи требало да се појават пред лето, но с оглед на тоа дека сите 365 дена во година ние жени имаме обврски околу својата кожа, никогаш не е погрешно време. Ова не се единствени нови производи кои излегуваат од работилницата, но да почнеме ...

Post has attachment
Derma Clear i Nutri Clear- kreme za kožu sklonu aknama
Derma Clear - oil-free moisturizer for oily, problematic and acne prone skin Pre i da se pojavi ova krema, postojala je konstantna latentna tražnja za njom. Prva sam ja bila kandidat, a i radoznala, a potom, bila su tu i pitanja i zahtevi da se ova krema po...

Post has attachment
Derma Clear i Nutri Clear- kreme za kožu sklonu aknama
Derma Clear - oil-free moisturizer for oily, problematic and acne prone skin Pre i da se pojavi ova krema, postojala je konstantna latentna tražnja za njom. Prva sam ja bila kandidat, a i radoznala, a potom, bila su tu i pitanja i zahtevi da se ova krema po...

Post has attachment
NEW- After Sun Body Lotion/Butter
Конечно лето! Можеби уште не го чувстуваме во полната сила, но тука е и само е прашање кога ќе почнеме да кукаме што нема спас од жештините. Сигурно веќе планирате како и каде да ги поминете најжешки денови и сигурно бирате дестинации, нова облека и бикини,...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded