Profile cover photo
Profile photo
Laser Centar DIVA
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Osnivač Laser centra Diva Nataša Tomašević-Zmbov i prim. dr Jasna Czurda-Potić govore o uklanjanju mladeža i drugim promena na koži.

Post has attachment
Nataša Tomašević Zmbov , osnivač Diva Laser centra gost kod Alise Jovanović u jutarnjem programu Tv Happy . Tema emisije : Podmlađivanje

Post has attachment
Osnivač Laser centra DIVA govori o uslugama Laser centra DIVA i Diva Medical-a u emisiji "Ko vam dade termin - Beauty kutak" sa Zoranom Pavić.

Post has attachment
Osnivač Laser centra DIVA govori o upotrebama antiaging lasera za rešavanje različitih problema kao što su trajna eliminacija neželjenih dlačica kod muškaraca i žena, skidanje kapilara na licu, vratu, nogama, uklanjanja fleka od sunca ili posledica hormonskog disbalansa kao i bilo kog drugog dermatološkog problema. Gošća emisije "Laseri u službi lepote", Ana Maljevic!

Za više informacija o uslugama Laser centra DIVA posetite web sajt www.divalasercentar.com i www.divadermatologija.rs

Post has attachment
dr spec. dermatovenerolog Sunčica Živković govori o mladežima i njihovim promenama, kako zaštiti kožu od sunca kao i o razlici između mladeža i bradavica.

Za više informacija posetite web sajt www.divadermatologija.rs, kao i www.divalasercentar.com

Post has attachment
Osnivač Laser centra DIVA govori o upotrebama antiaging lasera za rešavanje različitih problema kao što su trajna eliminacija neželjenih dlačica kod muškaraca i žena, skidanje kapilara na licu, vratu, nogama, uklanjanja fleka od sunca ili posledica hormonskog disbalansa kao i bilo kog drugog dermatološkog problema. Za više informacija o uslugama Laser centra DIVA posetite web sajt www.divalasercentar.com i www.divadermatologija.rs

Post has attachment
Osnivač Laser centra DIVA Nataša Tomašević Zmbov u gostovanju emisije "Žikina šarenica" govori o uslugama Laser centra DIVA.
Laser centar DIVA nalazi se na novoj adresi u Prote Mateje 9, nedaleko od Slavije u samom srcu Vračara.
Više o uslugama Laser centra DIVA kao i dermatološkim uslugama Diva Medical pogledajte na www.divalasercentar.com i www.divadermatologija.rs

Post has attachment
Hijaluronska kiselina dodavanjem volumena i vezivanjem vode, omogućava korekciju oblika i bolju hidrataciju usana što daje lep oblik i mladalačku svežinu usnama. Efekat je izvanredan i prirodan. Korišćenje ovog filera omogućava nam da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dejstava, dobijemo osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste.

Više o našim uslugama pogledajte na web sajtu www.divalasercentar.com

Post has attachment
Uklanjanje bradavica - Radiotalasna hirurgija.
Idući u korak sa savremenim i medicinski prihvaćenim metodama lečenja, Diva Medical primenjuje terapiju radiotalasima, kojom se bezbolno, beskrvno i bez ožiljaka uklanjaju sledeće kožne promene:
- seboroične keratoze (svetlo smeđe do tamno braon i crne ploče, neravne površine, koje se javljaju na koži glave i tela obično kod starijih osoba).
- virusne bradavice (izrasline iznad nivoa kože, hrapave površine, najčešće prisutne na koži šaka i stopala)
- viseće bradavice (meke bradavice boje kože na peteljci)
meki fibromi (izrasline boje kože)
- lojne ciste i milije (sitne zrnaste beličaste promene uglavnom na koži lica)
- ksantelazme (žućkaste pločice na očnim kapcima)
- kondilomi (polne bradavice)
- moluske (male kupolaste bradavice glatke površine boje kože)
dobroćudni mladeži

Više o dermatološkim uslugama pogledajte na našem web sajtu www.divadermatologija.rs

Post has attachment
Osnivač Diva laser centra Nataša Tomašević Zmbov i prim. dr dermatovenerolog Jasna Czurda Potić gostovale su u Studiu "B" 28.12.2016. godine.
Wait while more posts are being loaded