Profile cover photo
Profile photo
Dirk Deckx (Out And About)
20 followers -
Photography and travel freak :-)
Photography and travel freak :-)

20 followers
About
Posts

Post has attachment
*VALLEI VAN NINGLINSPO*
Ninglin… wat ? Nee, geen vallei in China maar een pak dichter in ons eigen Belgenlandje. De vallei van de Ninglinspo spreekt bij veel natuurliefhebbers tot de verbeelding, al was het maar om de naam alleen al. En terecht want het is één van de mooiste gebieden in de Ardennen waarin de uniekste bergrivier van België stroomt, de Ninglinspo, een klein zijriviertje van de Amblève.
Het is een ruige maar tegelijk adembenemend mooie canyon-achtige omgeving die erg gesmaakt wordt bij wandelaars en natuurliefhebbers.
http://www.outandabout.be/vallei-ninglinspo-mooiste-bergrivier-belgie/
Add a comment...

Post has attachment
Ook dat geklooi met de draadjes beu en op zoek naar een degelijke draadloze sportkoptelefoon voor jullie buitensportactiviteiten ? Hier mijn laatste review over de BackBeat FIT van Plantronics.
Add a comment...

Post has attachment
Er zijn weinig plekjes op onze planeet die zo tot de verbeelding spreken als de Giant’s Causeway, bij Bushmills in Noord-Ierland. Het kreeg dan ook verdiend een plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco in 1986.
Het surrealistische oerlandschap langs de noordelijke Causeway Coastal Route in het graafschap Antrim behoort tot één van de grootste toeristische trekpleisters in (Noord-)Ierland.

Nieuw blogartikel :
http://www.outandabout.be/giants-causeway-legende-van-finn-mccool/
Add a comment...

Post has attachment
Pictures of the Geierlay rope bridge and corresponding hike in the magnificent valley under it.
Add a comment...

Post has attachment
Dit ingenieuze bouwwerk is de langste hangbrug van Duitsland (360 m) en ligt in de Hunsrück tussen de Moezel en de Rijn. De Geierlay hangbrug verbindt de dorpjes Mörsdorf en Sosberg over de vallei van de Mörsdorfer Bach, een klein kronkelend bergriviertje. De bosrijke vallei en de heuvels van de Hunsrück, gezien vanaf het middelpunt van de brug, zijn werkelijk adembenemend.

Voor de reislustigen, zie uitgebreider verslag op : http://www.outandabout.be/geierlay-hangbrug/
Add a comment...

Post has attachment
Lees het nieuwste artikel over onze road trip door Noord-Ierland, The Dark Hedges
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
For many years I have secretly been a fan of the rugged, dark and even eerie landscapes of Ireland and Scotland and the wonderful characteristic accents do something to me when I watch a movie with Irish or Scottish actors. I always feel delighted when I enter an Irish pub anywhere in the world, but an Irish pub in Ireland is of course the ultimate goal, just like visiting a Chinese restaurant in China, right?
Here's part 1 of our road trip on the Causeway Coastal Route.
Add a comment...

Post has attachment
We find them not so often anymore, those delightful spots where you absolutely have to return … yes HAVE TO! After spending nearly two weeks in a large Norwegian chalet we had yet to find accommodation for the last two nights before our long drive back home. We did not need anything spectacular because it was only for relaxing a bit after our journey. So I did some browsing on the world wide web to find a place near the Hardanger Fjord.
After quickly reading some very positive reviews my attention was set on Oddland Camping in Norheimsund.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded