Profile cover photo
Profile photo
Diplomat Quality of Life
12 followers -
Качество на Живот! / Quality of Life!
Качество на Живот! / Quality of Life!

12 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
КАК И КАКВА #ГОТВАРСКА ПЕЧКА ДА ИЗБЕРЕМ ЗА #КУХНЯТА

Изборът на готварска #печка основно зависи от пространство, с което разполагаме в кухнята, дизайнът и, както и ползите от нея.
Готварската печка е комбинацията от фурна и котлони, с ширина от 50 см, 60 см или 109 см. Обикновената електрическа печка е по-евтина, в сравнение с газовата, но пък топлината на фурната не е така добре разпределена, затова е необходимо повече време за затопляне, както и за охлаждане, след приключване на готвенето. Новите технологии идват на помощ, за да предложат решение на тези малки неудобства - вентилацията във фурната разпределя по-добре топлинната енергия, а керамичните плотове повишават температурата в рамките на едва 30 сек. Съществуват и индукционни котлони, позволяващи готвене по различни начини, но те са доста скъпи и изискват употребата на специални съдове за готвене (от чугун, емайлирана или неръждаема стомана). Медните, алуминиеви, стъклени, керамични или обикновените метални съдове са крайно неподходящи за индукционно готвене.

#Кухня #Статия #Рецепти #Рецепта #Кулинария #Готвач #Домакиня
Add a comment...

Post has attachment
Подчертана #индивидуалност и собствен #стил

Правите линии на #Diplomat в съчетание с играта на огъня в панорамен формат придават носталгичен акцент в модерното жилище, отговарят на всички критерии за #ефективност и #качество на живот.

#Производител с почти едновековна история и с повече от 25 години стабилна позиция между най-силните производители на камини в Европа и света! Богат опит и усърден труд, отговорност, грижа и много #любов! В това е силата ни, с това печелим #доверие и продължаваме напред!


#Дипломат #Камина #Гаранция #Пламък #Огън #Огнище #Комфорт
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded