Profile cover photo
Profile photo
Din Webbstrateg i Skandinavien AB
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Lyft ditt företags story med Facebooks nya uppdatering

https://youtu.be/uN3Jz8_C7Co

#Facebook #Stories #socialamedier #Digitalkommunikation
Add a comment...

Post has attachment
Hur jobbar ni med era Hashtags idag?
Instagram ger dig nya möjligheter att nå ut i bruset! Tidigare har vi jagat följare till våra företagskonton på Instagram för att få möjlighet att sprida vårt budskap till vår målgrupp. Nu i dagarna har Instagram gett oss möjligheten att följa relevanta #Hashtags. Det innebär att de hashtags man aktivt väljer att ha extra fokus på kommer att dyka upp direkt i flödet.

#Instagram #Socialamedier #Digitalkommunikation
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Google ger oss nya verktyg för att kunna mäta besökarens kundresa till att få de strategiska beslutsunderlag till förbättring i optimering och användarvänlig webb. Läs mer om Google Analytics nya funktioner här:


https://lnkd.in/g-bSKhU

#Google #Googleanalytics #Kundresa
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mylene Fernström på Din Webbstrateg hälsar alla er välkomna till CONVENDUM i Göteborg där vårt kommande event om omnichannel kommer att hållas. har ni inte anmält er ? Boka din plats här:

https://www.eventbrite.com/e/omnichannel-dagens-kopbeteende-forelasning-adventsfika-biljetter-39827023700?aff=es2

https://www.youtube.com/watch?v=p4tdPB_u95g
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
I detta videoklipp ser vi DW:S Anna Islander som var på Science Park Jönköping i måndags och föreläste om vikten av SEO och vad det innebär i ditt arbete med att synas på webben. SEO är inte bara optimering för sökmotorer utan ett strategiskt arbete kring optimering av webbplatsens struktur/funktioner och innehåll.
Det ger dig möjligheten att göra dig synlig i oavsett vilken del i köpprocessen som dina besökare befinner sig i.
- Från det att de söker, letar efter information, utvärderar, analyserar till ett faktiskt köp.
#SEO #webbutveckling #Dinwebbstrateg #SEM #SMM
Add a comment...

Post has attachment
Med över 1,871 miljarder aktiva besökare på Facebook månatligen är det inte konstigt att det attraherar många företag att finnas där med sitt varumärke. Men det finns också de företag därute som inte riktigt vet hur man ska optimera sin profil för att attrahera sin målgrupp. Med dessa enkla tips får du medel att tillämpa direkt för att få ut det mesta av din Facebooksida!

#Facebook #SMM #Socialamedier
Add a comment...

Post has attachment
Google My Business har nu blivit ännu viktigare

Google genomför förändringar i alla sina olika verktyg och hemsidor regelbundet. Dessa förändringar sker speciellt på platser där man kan se och samla information om företag som t.ex. i Google Sök. Nu senast har de uppdaterat Google Maps med en funktion som kallas ”Fråga & Svar”. En funktion som säkerligen gör att Google My Business blir en viktigare del i företagens kommunikationsmöjligheter. Men först backar vi tillbaka bandet för att förklara vad Google My Business är för något.

Google My Business är ett verktyg som är helt kostnadsfritt och används av företag och organisationer som vill hantera sina företagsuppgifter och närvaron på Google.

Genom att verifiera sitt företag i My Business kan du på ett enkelt sätt redigera dina verksamhetsuppgifter så som adress, öppettider, telefonnummer och hemsideadress med mera. Det finns ingen anledning för er som företag att inte vara ett verifierat företag på detta nätverk. Ge dina kunder möjligheten att hitta dig! Läs mer här om hur du kan göra dig synlig med hjälp av Google my business

#Googlemybusiness #Google #Google+
Add a comment...

Post has attachment
Google har nu uppdaterat sin spårningskod, den kod som du implementerat på din webbsida för att hålla koll på hur din hemsida presterar, spårning utav dina besökare och deras beteende men även möjligheten att se demografi och andra källor som driver trafik in till din hemsida inklusive händelsespårning och remarketing. Den tekniska byggstenen som hjälper dig att upptäcka fel och brister som finns på hemsidan, hjälper dig att definiera din målgrupp, utvärdera dina resultat och skaffa de beslutsunderlagen du behöver för att ta dig framåt! etc.

Den nya pixeln som uppdaterats kallas "Global site tag" gtag.js. Som Google själva säger så är detta ett nytt ramverk som ska ge dig bättre kontroll över din spårning och möjligheten att få nyttja de senaste dynamiska spårningsfunktionerna med hjälp av gtag.js, när de väl blir tillgängliga! det är oklart idag hur denna nya spårningspixel kommer påverka Google Analytics och dig som användare men detta är något som krävs lite eftertanke innan implementation eller vad tror ni?

Du kan läsa mer om Global Site Tag här:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gtagjs/

#SEO #SMM #Adwords #Google #Googleanalytics
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det är dags att vi tar hand om vår data och förvaltar våra kunders personliga integritet!

Alla företag på ett eller annat sätt kommer att påverkas av den nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018. Som ger besökarna rätt att veta vilken typ av personuppgifter lagras och på vilket sätt den lagras,besökare/kunder har även rätt till att få den sortens data raderad.

Läs mer om GDPR i vår blogg:
http://dinwebbstrateg.se/blogg/2017/10/02/gdpr-den-nya-dataskyddsforordningen/

https://www.youtube.com/watch?v=xZoV9iv6wmw
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded