Profile

Cover photo
Dimitry DIM Vleugel
Works at Androidworld.nl
Lives in Barendrecht
1,431 followers|769,733 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
Wasmachine Startup

Het begint als een absurt idee maar wanneer je verder leest dan klinkt het wel logisch. Je koopt geen wasmachine meer, maar je huurt hem. Wanneer je zuinig wast krijg je een deel van het huurbedrag terug.

Zo wil deze start-up mensen bewust hun wasje laten draaien. En bewust zou dan moeten zijn, geen halve machines en alleen s'nachts wassen? 

Startup's rondom mileu en bewustwording van verbruik zijn blijkbaar in. Ik heb zelf het idee dat de hele MVO-hype een vroege dood is gestorven en dat dit soort startups de boel een stuk sexier maken.
 ·  Translate
In de toekomst koop je geen wasmachine meer, maar wasbundels. Met app. De Nederlandse startup Bundles wil huishoudens milieubewuster maken. Dus wordt de wasmachine inclusief wastegoed verhuurd.
2
Esther van Nes's profile photo
 
Interessant artikel. Ik heb de GiveO2 app geinstalleerd. Vrees dat ik slecht uit de verf zal komen met alle km's die ik voor m'n werk maak.... :(
 ·  Translate
Add a comment...
 
Appril, hoe kickstart je je applicatie

Tijdens de #appril2014  maand mochten we als +Androidworld ook wat vertellen tijdens een sessie in Rotterdam.
Onze 50 minuten hebben we gevuld met tips en uitleg over hoe je je applicatie kunt kickstarten in de Google Play Store.

We zien te vaak dat applicaties met hart en ziel ontwikkeld zijn en in een appstore worden gezet om daar weg te kwijnen. Zonde, men vergeet de promotie, PR en de marketing. Waarom zou je een app bedenken en ontwikkelen wanneer niemand hem kan vinden. 

+Sander Tuit heeft in zijn deel verteld wat te doen en vooral wat niet te doen bij het uploaden van je applicatie naar de Google Play Store. Heldere en handige tips die ervoor zorgen dat je goed en netjes begint. Vooral de uitleg hoe Google en de Play Store het een en ander indexeert is heel belangrijk om een juiste eerste stap te maken.

Mijn deel was minder exact. Apps worden gemaakt door ontwikkelaars, mensen die een idee kunnen omzetten naar een product, maar dat product moet ook nog de wereld in. En daar gaat het soms fout.
Ik heb gesproken over belang van het creëren van een publiek en daar begin je al mee wanneer de applicatie nog niet af is.
Zorg dat je een duidelijke site hebt waarop informatie gevonden kan worden over het project waar je mee bezig bent. Laat mensen vragen stellen of zich inschrijven voor een nieuwsbrief. 

Gebruik Social media, vertel wat je doet ook al luistert er nog niemand. Je maakt content, je zorgt dat wanneer eventuele gebruikers gaan zoeken je ook gevonden gaat worden.
Zorg dat je je volgers en de adressen verzameld en goed bewaart. Deze mensen zijn je kapitaal voor de kickstart van je applicatie, deze groep kun je benaderen voor je je app gaat uitbrengen. Deze enthousiastelingen zullen de applicatie als eerste downloaden en verspreiden.

In deze groep zitten ook je eerste promoters, je eerste fans die op verjaardagen de app laten zien aan anderen. Deze mensen moet je koesteren, en belangrijker nog, je moet ze bedanken. 
Dat bedanken noem ik #thankyoufication , een welgemeend  'dank je wel..' op Social of via de mail dat vinden mensen fijn. Be personal.

Tot slot.
Dit proces stopt nooit. Blijf actief, deel en bedank. Altijd
 ·  Translate
14
Eelco Romeijn's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
4 comments
 
+Eelco Romeijn Vakantie is Prio 1..:)
 ·  Translate
Add a comment...

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
COSMOS, een absolute mind-fuck

Thuisblijven voor een televisieprogramma is niet meer van deze tijd, maar omdat ik even geen opnamemogelijkheid heb moet ik dat wel.
Elke zondagavond kijken we hier naar COSMOS, een remake van een serie van lang geleden.

In COSMOS worden we meegenomen door het heelal en alles wat erbij komt. We leren over wie de eerste ontdekkingen hebben gedaan en hoe we er nu naar kijken.

Ik moet zeggen, het is soms een absolute mind-fuck wat je daar te horen krijgt. Afgelopen zondag ging het over het zwarte gat en wat daar eventueel te zien zou zijn.
We zijn er nooit geweest maar de  wetenschap is zover dat ze ons wel een aardige voorspelling kunnen geven van wat er daar gaande is.

Ik heb zelf enorme moeite met 'The Big Bang', de oerknal, het begin der tijden. Zelf ben ik christelijk opgevoed met het scheppingsverhaal, in mijn jeugd was ik er al snel achter dat we dat niet zo exact op moeten vatten. Het is een verklaring die makkelijk te begrijpen is voor ons aardebewoners. Want wij mensen willen namelijk alles verklaren, net als dat we altijd iemand de schuld willen geven en dat er overal een reden voor moet zijn.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik het christelijk geloof verwerp, ik geef er alleen een andere invulling aan door de zaken die ik meemaak, ervaar en leer. Maar dat terzijde

Maar even terug naar die oerknal. Mijn hersenen kunnen niet aan dat er eerst niets was en toen iets..dat kan niet. Er moet altijd iets zijn, om iets te maken.
Ik ben gelukkig geen wetenschapper want ik zou gek worden, dit vraagstuk is namelijk onoplosbaar.

Na elke aflevering voel ik me altijd heel klein en onbelangrijk, we zijn zo een klein onderdeel van iets wat we moet moeite kunnen begrijpen, als we het al begrijpen.

COSMOS, a spacetime Odyssy elke zondag op National Geographic
http://www.natgeotv.com/nl/cosmos
 ·  Translate
10
Bart Sintenie's profile photoRiël Notermans's profile photoEsther van Nes's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
15 comments
 
Ook een aanrader is journey to the edge of the universe. Heel interessante en mooie documentaire over hoe groot het universum is. Nadat je die gezien hebt besef je pas echt hoe ontzettend klein we zijn in het universum.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Alles Cool bij Coolblue, maar hoe zit het met mobiel

Gisterenavond was ik aanwezig bij de opening van #Appril2014 bij +Coolblue in Rotterdam. Daar kregen we een informatieve presentatie van Coolblue over hoe zij zaken doen. De klant staat absoluut op 1 bij dit bedrijf, de klanttevredenheid is net zo belangrijk als de winstmarge.

Een ontwikkelaar van het blauw/oranje bedrijf gaf ons ook inzicht in de route naar het 'responsive' maken van de website, Coolblue heeft niet gekozen voor een app.
Overigens grappig om te zien dat ze dezelfde problemen/uitdagingen tegenkwamen als ons bij de bouw van de website.

Ook bij dit bedrijf worstelen ze met het feit dat er steeds meer mobiel op de site gekeken wordt. Dat is een enorme uitdaging, vanuit de kant van Coolblue omdat er vanaf mobile nu eenmaal weinig wordt verkocht (meer orienterend, kopen op desktop) en vanuit ons (+Androidworld ) is het een uitdaging omdat bekeken pagina's op mobiel moeilijk te verkopen zijn in de zin van banners. Niemand wil zo een plakkaat op zijn 4,5 inch scherm, er is al zo weinig ruimte.

Hoewel deze wereld waarin we ons begeven erg modern en flitsend is en we dagelijks op de nieuwste trends zitten, hebben we hier nog geen oplossing voor gevonden.

Onlangs had ik hier een gesprek over met een collega-website en die vertelde ook dat het voor hem beter was om een mobiel-onvriendelijke website te hebben omdat dat nu eenmaal meer opbrengt.
Zo denken we bij +Androidworld gelukkig niet, ook bij ons staat de 'klant' voorop en zullen we het probleem op moeten lossen.
 ·  Translate
9
Willem Dullaart's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
2 comments
 
+Willem Dullaart Goed idee en daar hebben we natuurlijk ook wel eens aan gedacht. Maar dat werkt alleen wanneer je een kritische massa bereikt en die ligt best hoog.
Daarnaast gaan die pageviews weer af van de pageviews die je kunt aanbieden aan je partners, de kans bestaat dat je dan minder leuk wordt voor een aanbieder.

Daarnaast denk ik niet dat er zo heel veel lezers van Androidworld zijn die dit zouden willen. Best eens leuk om dat te onderzoeken. en aan welk bedrag je dan zou moeten denken.
 ·  Translate
Add a comment...

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
WiFi voorlopig nog via T-Mobile

Ik reis tegenwoordig met het OV en dat is 90% met de trein. En het bvalt me eigenlijk best wel, eidenlijk eens tijd om reizen te combineren met werk of gewoon relaxen.
Wanneer ik het over werk heb dan doe ik dat via mijn tablet of Chromebook en dan heb ik internet nodig. 
De NS biedt dat aan via T-Mobile en aan het WiFi-symbool aan de buitenkant is te zien dat de trein deze mogelijkheid aan boiord heeft.
Het is alleen zo jammer dat deze WiFi vaker niet dan wel werkt, het is toch een beetje snoepje van een klein kind afpakken wanneer de verbinding weer eens niet werkt.

Ik zou best wel willen betalen voor een goede verbinding in de trein, waarom niet? Een soort extra trein abo van een paar kwartjes maar dan wel een topverbinding.
 ·  Translate
T-Mobile blijft voorlopig de leverancier van WiFi in de trein. De NS wordt wel zelf verantwoordelijk voor het beheer van de dienst.
2
Arvid Bux's profile photoRoy van de Walle's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
6 comments
 
Op het dak van de trein staan 2 antennes die verbinding maken via 3g met zowel T-Mobile als KPN (dit is voor nood) en dan wordt dat signaal omgezet in een ethernet die de hele trein door gaat. En in elke wagon wordt van dit signaal via antennes een wifi signaal gemaakt. En deze hangen inderdaad, +Dimitry DIM Vleugel achter/bij de schermen waar de reisinformatie getoond wordt. Dit even snel hoe het zit. En ik begreep dat het binnenkort naar 4g gaat. Maar dat duurt nog even.
 ·  Translate
Add a comment...

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
Betalen zonder pas of cash

Deze week be ik bij Vodafone op bezoek geweest die de Smartpass geintroduceerd heeft. Dat is niet de eerste poging om de pas en het geld te vervangen voor je mobiele telefoon als betaalmiddel.
Vodafone Smartpass werkt met een app en NFC en zou probleemloos moeten werken. 
De app is duidelijk, je ziet hoe en hoeveel er afgeboekt is, je kunt je account vullen vanuit je iegen bankrekening door het over te maken of door het met iDeal aan te vullen. Je kunt zelfs peer-to-peer geld naar elkaar sturen.

Helemaal probleemloos was het nog niet. Op de dag van de start was er een wereldwijde storing bij Visa en dat is het bedrijf wat de betalingen faciliteert. 
Daarnaast had Vodafone niet helemaal goed gecommuniceerd dat ze wel geld gingen rekenen voor het bijvullen van het account en dat vanaf 2015 er een jaarlijkse bijdrage is van 13 euro.

Logisch, het bedrijf moet ook geld verdienen maar het is belangrijk dit soort zaken vanaf dag 1 goed te corresponderen.

Ik ga het binnenkort eens uitproberen in Rotterdam. Wie van jullie denkt dat de Vodafone Smartpass een goede vinding is?

http://androidworld.nl/nieuws/vodafone-smartpass-smartphone-betalen/
 ·  Translate
7
Patrick Verschuren's profile photoGerben van Erkelens's profile photoSoner Mulder's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
15 comments
 
Ik snap ook niet waarom er een speciale simkaart nodig is, aangezien dat sinds KitKat niet meer nodig is? 
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
789 people
Have him in circles
1,431 people
Patrick Schmitz's profile photo
Johan Pelgrim's profile photo
Thonie Weststrate's profile photo

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
Toch leuk om te zien dat het bedrijf waar ik de trap afging om mijn welzijn denkt. Het is verplicht je aan de leuning vast te houden, voor het geval je gaat vallen :)
 ·  Translate
16
1
Jeany Woabinni's profile photoBjorn Geurtsen's profile photoHans Maas's profile photoRens Blom's profile photo
7 comments
 
En hoe voelde het?
 ·  Translate
Add a comment...
 
Wearables, wat hebben we echt nodig..?

Gisteren heb ik van #samsung  de Galaxy S5 gehad samen met onder andere de Gear Fit. Ik gebruik hem nu een halve dag en ben onder de indruk van het gebogen OLED scherm. Het bandje blijft heel goed zitten en je voelt hem haast niet.
De functionaliteiten zijn leuk, hartslagmeter werkt vrij goed en de notificaties komen door. Maar ik heb wel het gevoel dat het nog niet echt een toegevoegde waarde is voor de gebruiker.
Ik bedoel de gemiddelde gebruiker wil echt niet de hele dag weten hoeveel stappen hij zet en hoe hoog zijn hartslag is.

Het blijft nu eigenlijk een mooi horloge met wat extra functionaliteiten, maar dat kennen we toch al lang allemaal? Ik zit nog steeds te wachten op de 'killer-feature' op een wearable, maar wat dat moet zijn ben ik nog niet uit.

Wat moet er volgens jullie op een wearable zitten en wat niet?
 ·  Translate
10
Michael Koppenol's profile photoRonald Smit's profile photoJeffrey Rusterholz's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
11 comments
 
Ah +Ronald Smit :)
Add a comment...
 
De perfecte smartphone bestaat niet..geneuzel over de camera

Op +Androidworld hebben we het al wel eens gehad over 'keuzestress' en deze tijden breken nu weer aan. De vlaggenschepen van verschillende merken worden op de markt gezet en we krijgen dagelijks mailtjes binnen met de vraag wat ze moeten kiezen model A of B. En er is altijd wel iets verkeerd aan welk model dan ook.

Deze week schreef ik een review voor de #HTCOneM8 , het nieuwe vlaggenschip van HTC. Lang verwacht veel over gelekt en nu eindelijk te koop. Mijn review was positief, iets gematigd over de effecten in de camera en de camera zelf, maar het blijft een mooi apparaat.

http://androidworld.nl/review/htc-one-m8/

Vrijwel direct werd ik aangesproken over het feit dat het een 'slechte' camera heeft en het dus geen goed toestel is. En die bewering moet ik even weerleggen.

Dat de camera slecht is, is klinkklare onzin want dat is niet zo. Het is wel zo dat wanneer je hem naast de concurrenten legt dat hij het zal afleggen. Dat laatste hebben verschillende tests al bewezen op andere weblogs. 

Voor elke toestel is wel wat te zeggen, en over elk toestel is ook wel wat te klagen. Maar de gemiddelde smartphonegebruiker doet nu opeens of hij de volgende Erwin Olaf is.
Echt 80% van de gebruikers kan met een veel mindere camera toe dan die nu op een #htconem8  of #SamsungGalaxyS5  tot zijn beschikking heeft. Want wat ik op de diverse Social Media voorbij zie komen stemt me niet echt vrolijk (daar horen mijn plaatjes ook bij).

De beste tip die wij als +Androidworld iemand kunnen geven bij het kiezen van een smartphone is, kies iets wat je echt nodig hebt en wat je echt kunt betalen. Laat je leiden door reviews zoals die van ons maar maak je eigen keuze.

Overigens loop ik al maanden rond met een #MotoG  van onder de €200 en is de #htconem8  alweer terug naar #HTC  zelf.
Bliijf vragen want daar zijn wij voor, maar laat ons niet voor jou kiezen.
 ·  Translate
14
Remco van Ginneke's profile photoRiël Notermans's profile photopeter vernelen's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
12 comments
 
Heb de HTC One 2013 en ondanks dat deze bij weinig licht redelijk mooie plaatjes maakt is de detail in foto's toch eerder zwak uiteraard door de 4mp sensor, goed genoeg voor een snelle social media upload maar verder kun je er niet mee dus toch een kleine teleurstelling dat men de zelfde camera sensor gebruikt als vorig jaar, 700 Euro voor een sim free is niet niks natuurlijk, anders niets als goeds hij ziet er prachtig uit en sense is toch nog steeds de leukste interface naar mijn besheiden menig
 ·  Translate
Add a comment...

Dimitry DIM Vleugel

Shared publicly  - 
 
HTC One M8

Na 1 dag en 6 uur voor de eerste keer laden. Veel op Wifi en heel veel gestreamd 
 ·  Translate
13
Danny Verhoeven's profile photoJ.C Rodriquez Lucena's profile photostefan noordhoek's profile photoDimitry DIM Vleugel's profile photo
12 comments
 
Zeg je :))
 ·  Translate
Add a comment...
People
In his circles
789 people
Have him in circles
1,431 people
Patrick Schmitz's profile photo
Johan Pelgrim's profile photo
Thonie Weststrate's profile photo
Work
Occupation
Co-founder at Androidworld.nl, owner at E-Quality trends & clothes
Employment
  • Androidworld.nl
    Co-Founder, 2008 - present
Basic Information
Gender
Male
Birthday
August 30
Other names
DIM, Dimmen, Dim_nl
Links
Contributor to
Story
Tagline
Doing things
Introduction
Werkt hard, maar het kan altijd harder. Laatbloeier. Android lover (stom woord). Ondernemer
Bragging rights
No kids, only dogs
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Barendrecht
Previously
Rotterdam - Schiedam - Zierikzee - Bruinisse
Contact Information
Work
Phone
0648334202
Email
Apps with Google+ Sign-in
Dimitry DIM Vleugel's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Startup lanceert smartphonemodel voor wasmachines - Emerce
www.emerce.nl

In de toekomst koop je geen wasmachine meer, maar wasbundels. Met app. De Nederlandse startup Bundles wil huishoudens milieubewuster maken.

Facebook verwijdert chatfunctie uit app
androidworld.nl

Facebook verwijdert zeer binnenkort de chatfunctie uit de mobiele applicaties voor zowel Android als iOS. Chatten op je smartphone via Faceb

T-Mobile blijft nog even WiFi-leverancier NS - Emerce
www.emerce.nl

T-Mobile blijft voorlopig de leverancier van WiFi in de trein. De NS wordt wel zelf verantwoordelijk voor het beheer van de dienst.

Nexus-toestellen vanaf dinsdag te koop via Play Store in Nederland
androidworld.nl

Binnenkort gaat Google ook toestellen verkopen via de Play Store in Nederland. Dan kunnen consumenten onder andere de Nexus 5 en Nexus 7 aan

WhatsApp: 'Wij gaan echt geen data verzamelen en verkopen'
androidworld.nl

Na de verkoop van WhatsApp aan Facebook is er enigszins paniek ontstaan binnen de grote groep gebruikers, WhatsApp geeft duidelijkheid. Ze g

ZTE Grand S EXT, gebogen toestel met een smartdock
androidworld.nl

Huawei is een van de bedrijven uit China die snel marktaandeel winnen in het westen. ZTE is een bedrijf dat veel lijkt op Huawei alleen daar

Google's Add-on store for Docs and Sheets could close the Office gap
www.theverge.com

Google launched the Add-on store today for Docs and Sheets, which basically gives you apps for your documents. The Add-on store has tools ma

HeadWatch - smartwatch technology, headset design
www.indiegogo.com

The HeadWatch is the next generation of smartwatch which is detachable and convertible in a headset. *Patent pending

"Ja, ik kan photoshoppen", Mark Moons (HTC) over de nieuwe One, fouten e...
androidworld.nl

Het is een traditie geworden, elk Mobile World Congress hebben we een goed gesprek met Mark Moons van HTC. Ook dit jaar hebben we de tijd ge

We Will Stand Up For Free Speech
www.androidpolice.com

Well, we got our first defamation threat based on one of our posts. No, we won’t be discussing who sent it. We’ve retained Kenneth P. White

Cooler Master Cooler Master Jas mini + gratis AWY
www.dragondeals.nl

De JAS van Coolermaster is een handige standaard voor je smartphone of tablet. Hij is gemaakt van aluminium, dus erg licht! Bovendien is hij

Facebook koopt WhatsApp voor 16 miljard dollar
androidworld.nl

Er is al veel over gesproken en WhatsApp is al in verband gebracht met Google, maar het is Facebook die er met de buit vandaar gaat. Zojuist

Geen treinen van en naar Den Haag Centraal
www.nu.nl

Rond Den Haag Centraal rijden woensdag aan het begin van de avond geen treinen. Dat komt door een spoedreparatie aan het spoor.

WhatsApp voegt lockscreen-widget toe aan Android-app
androidworld.nl

De makers van WhatsApp hebben op veler verzoek een lockscreen-widget toegevoegd aan de Android-applicatie. Hiermee is het mogelijk de laatst

Bose SoundLink III: premium Bluetooth-luidspreker in het nieuw
androidworld.nl

Muziekliefhebbers kunnen vanaf nu terecht bij Bose voor de SoundLink III, de nieuwste top-of-the-line Bluetooth-luidspreker van de Amerikaan

Exclusief: geen Chromecast-ondersteuning voor Netflix Nederland en mogel...
androidworld.nl

Chromecast heeft vanaf de laatste update geen ondersteuning meer voor Netflix en mogelijk andere diensten in Nederland. Hierdoor wordt de Ch

Domino Grey
www.earbits.com

Domino Grey is a U.S. born Electronic Dance Music artist and producer. He has influences of Nu Jazz, DnB, Lounge, House and Techno. Connect

Brief aan anonieme bedreiger
www.metronieuws.nl

Beste anonieme online bedreiger, Je kent haar niet, je hebt haar nooit gesproken. Toch heb je een ondernemende Rotterdamse belachelijk gemaa

Team Behind Facebook For Feature Phones Launches Chaatz, A Mobile Messag...
techcrunch.com

A team with extensive experience working with the OEMs, carriers, and platform makers in the mobile industry, and who was most recently task

Fijne plaats voor een gesprek of een hapje eten
Public - 9 months ago
reviewed 9 months ago
Sinds de overname stukken verbeterd...
Public - a year ago
reviewed a year ago
3 reviews
Map
Map
Map
Goeie koffie
Public - a year ago
reviewed a year ago