Profile cover photo
Profile photo
Dierenartsen Dier en Dongen
26 followers
26 followers
About
Dierenartsen Dier en Dongen's posts

Post has attachment
Over enkele weken is het zomervakantie. Heeft u de checklist voor de zomervakantie van uw hond en kat al gemaakt? Uw dierenarts helpt u graag een handje mee!

Lees verder over de ‘vakantiechecklist’ voor uw huisdieren op: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/nieuws.php
Photo

Post has attachment
Ook na de week van de teek blijft een goede tekenpreventie een belangrijk aandachtspunt. Zeker nu vrije dagen voor de deur staan, en we met het mooie weer met ons huisdier eropuit trekken. Om de bescherming van uw huisdier nog leuker te maken ontvangt u een ‘Teek-away’ tas bij aanschaf van een Seresto-band. En natuurlijk profiteert u met uw Huisdieren Zorgpas (van Dierenartsen Dier en Dongen) van aantrekkelijke kortingen op de vlooien- en tekenpreventie.

Lees meer op: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/nieuws.php
Photo

Post has attachment
Om de zwerfkattenproblematiek in te dammen helpt Dierenartsen Dier en Dongen de Dierenbescherming bij hun Trap Neuter and Return campagnes (
https://www.dierenbescherming.nl/wat-wij-doen/ons-werk/hulp-aan-dieren/zwerfkatprojecten ). In Brussel, België, wil men een stap verder gaan. Daar is een ordonnantie goedgekeurd welke verplicht alle katten geboren vanaf 1 januari 2018 te steriliseren of castreren. Uiteraard zal een vrijstelling worden verleend aan erkende professionele en incidentele fokkers. Zou dit plan uitvoerbaar en controleerbaar zijn?

Lees meer over sterilisatie en castratie van katten op: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/veelgestelde_vragen_behandeling.php#sterilisatiepoes
Photo

Post has attachment
Maakt u een afspraak voor bloedonderzoek bij Dierenartsen Dier en Dongen, dan is het goed om te weten dat wij deelnemen aan kwaliteitsonderzoek van onze bloedanalyse. Wij kunnen zo de gezondheid van uw huisdier vlot en betrouwbaar opvolgen.

Lees meer over onze mogelijkheden voor bloedonderzoek: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/wat_doen_wij_laboratorium.php#bloedonderzoek
Photo

Post has attachment
Bij Dierenartsen Dier en Dongen werken we aan een gezonde mond van uw kat en hond. Vandaag hebben we onze kennis en kunde onder professionele begeleiding van tandheelkundig specialist Sara Van Cauwelaert en Frans Knaake onder de loep genomen. Het Proveto Meet The Specialist - Tandheelkunde bij de hond was een succes.

Lees meer over de gebitsbehandeling van uw huisdier en maak een afspraak: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/wat_doen_wij_behandelingen.php#gebitssanering
Photo

Post has attachment
Mijn hond / kat heeft een wondje. Waar kan ik het mee ontsmetten? Leucillin is de antiseptische huidspray voor het reinigen en spoelen van wondjes bij dieren.

Week van de Teek aanbieding bij Dierenartsen Dier en Dongen: bij aankoop van Leucillin Dropper 50ml een Borrelia Tick Test* of tekentang* kado.
*(zolang de voorraad strekt)

Lees meer over de Week van de Teek op: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/nieuws.php
Photo

Post has attachment
Welke tekenpreventie is voor uw huisdier een schot in de roos?

Lees meer over de Week van de Teek, en de actie van Dierenartsen Dier en Dongen, op:
https://www.dierenarts-dierendongen.nl/nieuws.php
Photo

Post has attachment
Vanavond stond voor dierenarts Gert-Jan Segeren een interessante nascholing Weke delen chirurgie op het programma. Veel fijne kneepjes gehoord om in de praktijk te brengen.

https://www.dierenarts-dierendongen.nl/
Photo

Post has attachment
Thoraxradiografie. Dierenarts Ann Van Lersberghe volgde vandaag een interessante nascholing over interpretatie van röntgenfoto's van de borstholte.

https://www.dierenarts-dierendongen.nl/
Photo

Post has attachment
Het bloedlaboratorium van Dierenartsen Dier en Dongen heeft weer een prima resultaat neergezet in de afgelopen kwaliteitscontrole!

https://www.dierenarts-dierendongen.nl/
Photo
Wait while more posts are being loaded