Profile cover photo
Profile photo
Diana Kuddus
171 followers -
Shaklee Independent Distributor: 1112978
Shaklee Independent Distributor: 1112978

171 followers
About
Posts

Post has attachment
Ramai orang asyik nak jadi putih jer. Apa orang berkulit gelap tak cantik ke? Untung tau orang yang berkulit gelap ni. Meh baca :)
Add a comment...

Post has attachment
Saja share kisah mak-mak hari ni. KAlau anak muntah-muntah, mak pun boleh terjangkit sama ke?
Add a comment...

Post has attachment
Kalsium oh kalsium. Mungkin ramai tak rasa perlu sangat nak maintain kalsium dalam badan. Tapi bila dah kurang, macam-macam boleh jadi. Meh baca :)
Add a comment...

Post has attachment
Hipokalsemia penyakit akibat kekurangan kalsium
Hipokalsemia atau dalam bahasa Inggeris, Hypocalcemia suatu penyakit yang baru kak Nur tahu. Penyakit ni sebenarnya terjadi disebabkan oleh kekurangan magnesium atau vitamin D di dalam badan. Akibatnya badan kekurangan kalsium. Gambar ihsan Google Korang ta...
Add a comment...

Post has attachment
Depression is no joke
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua šŸ˜‰ Teringin kak Nur nak sembang pasal masalah depression hari ni. Selalunya kak Nur dengar macam angin lalu je topik depression ni. Tapi kali ni nak share dari perspektif diri sendiri.Ā  Topik ni, bukan fakta. Hanya ...
Add a comment...

Post has attachment
Masalah jerawat ni, hampir-hampir dialami oleh semua. Produk pun bermacam-macam. Tapi mestilah kita nak produk yang selamat kan? Jom baca kisah kawan kak Nur ni. Muka naik berjerawat. Tapi berkat kesabaran... Boleh tengok gambar hasilnya di entry ini šŸ˜‰
Add a comment...

Post has attachment
Cara mengurangkan masalah jerawat
Malam ni kak Nur rasa happy sangat šŸ˜ Ada kenalan kak Nur kongsikan kisah gembira dengan kak Nur. Dia berjaya mengurangkan masalah jerawat dengan konsisten mengambil vitamin C Shaklee šŸ˜ Kisahnya begini, 9 bulan lepas, adik ni wasap kak Nur. Sebenarnya masa...
Add a comment...

Post has attachment
Kita tukar kepada yang lebih baik
Hai hai hai pembaca sekalian. Adoi bersawang blog kak yone. Lama tak update šŸ˜‚ Dalam masa menyepi dua bulan ni, kak yone terpikir nak rebrand kata ganti nama diri yang kak yone gunakan sekarang. Itu bermakna, kak yone nak tukar nama "kak yone" ke "kak Nur"....
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah. Setelah menanti-nanti bila nak bersalin, di hari yang tenang dan baik, akhirnya kak yone bersalin. Syukur selamat semua. Boleh baca pengalaman kak yone di sini šŸ˜Š
Add a comment...

Post has attachment
Selalunya doktor akan mencadangkan untuk induce bagi ibu-ibu yang masih lagi tidak mempunyai tanda-tanda hendak bersalin. Antara faktornya ialah untuk mengurangkan risiko ke atas bayi dan ibu yang bayinya bersaiz besar. Tapi kalau boleh, mestilah nak elakkan induce dan alami sendiri proses bersalin semulajadi. So jom kita baca antara cara-cara mempercepatkan kelahiran tanpa induce.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded