Profile cover photo
Profile photo
Depanare Laptop.Ro - Service Laptop - Reparatii Laptop - 85Fan Prest SRL
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment

Daca displayul afiseaza intunecat fara lumina – caz in care lampa din interiorul displayului poate fi deteriorata. La unele modele putem schimba lampa din display la un sfert din pretul displayului nou, insa la altele va trebui inlocuit displayul cu totul.
www.depanarelaptop.ro/display-laptop/

Post has attachment

Departamentul Homeland Security a anuntat ca utilizatorii trebuie sa stearga aplicatia QuickTime de pe calculatoarele cu Windows. Cu toate ca programul functioneaza fara probleme, firma de securitate Trend Micro a descoperit 2 vulnerabilitati critice care permite unui posibil atacator sa preia controlul de la distanta asupra calculatorului.

Probleme cu displayul? 0721.540.658

Post has attachment
Datorita normelor ROHS impuse chipurile BGA (ball grid array) sunt “sudate” pe placa de baza cu “bile” de cositor in componenta caruia nu exista plumb asa numitul aliaj CuSnAg cu o concentratie de Ag intre 2 si 5%.

De ce DepanareLaptop.ro? Am investit si investim continuu in aparatura de ultima generatie inclusiv statii IR pentru reparatii laptop la nivel de BGA SMD. Cu o experienta de peste 10 ani echipa noastra formata din specialisti este pregatita sa infrunte orice problema legata de laptopul sau calculatorul vostru.

Post has attachment

Post has attachment
Inca o problema care poate sa apara la displayul laptopului dvs. este: Displayul afiseaza intunecat fara lumina – caz in care lampa din interiorul displayului poate fi deteriorata. La unele modele putem schimba lampa din display la un sfert din pretul displayului nou, insa la altele va trebui inlocuit displayul cu totul.

Laptopul tau arde? Vino la o diagnosticare gratuita! 0721.540.658
Wait while more posts are being loaded