Profile cover photo
Profile photo
DEOS
45 followers -
Българските либерали - Bulgaria's liberals. Тук сме, за да преосновем България като добре уредена държава, в която всички ние с удоволствие играем, учим, работим и живеем.
Българските либерали - Bulgaria's liberals. Тук сме, за да преосновем България като добре уредена държава, в която всички ние с удоволствие играем, учим, работим и живеем.

45 followers
About
DEOS's posts

Post has attachment

Post has attachment
Public
Силно видео на Христо: Осмели се да бъдеш с нас и в тази битка. Защото става дума за България!

Post has shared content
Public
На Божидар Божанов принадлежи мисълта, че ако не можеш да се решиш за кого да гласуваш, накрая остави интуицията да те води и избирай по физиономия :-) ! Ето това е кандидатът на "Да, България" Емил А. Георгиев, 2-ри в листата на 24. МИР (Възраждане, Искър, Кремиковци, Оборище, Подуяне, Сердика, Слатина и Средец).
#Да16, #24MИР, Преференция 2
Смисълът от гласуването с преференция е избирателите да познават кандидатите си и да знаят какво предлагат. Това е първото от няколко видеа, където разказвам за себе си и представям основните акценти, за които ще работя като народен представител. Приятно гледане :) А, и нали помните - в 24-ти МИР с #ДА16 и преференция 2 ;)

Post has attachment
Public
Eто как работи държавната собственост в общия случай. Формално предприятието се води "на народа" и леви партии се ангажират в предизборнтие си програми с "неговото опазване от приватизация". А всъщност активите са узурпирани от политическо-олигархични кръгове, от което ползата за собственика (дивидент за бюджета) е нулева. От 2005 до 2016 г. България ер не е платила на Летище София 60 милиона лева летищни такси. За този период на власт сме имали всички "основни партии" и в правителствата, и в транспортните комисии на парламента. Помните, как преди 3 години Данаил Папазов смоталеви отговора за точните задължения. Московски беше лаконичен, но подведе обществото за изпълнението на погасителните планове. Отделно идва въпросът, как се отчитат 60 млн. задължения в баланса на финансова група, която управлява пенсионните партиди на стотици хиляди пенсионери
.
#Да16, #Приватизация, #ВънМафиятаОтДържавата

Post has attachment
Public
ДЕОС предлагаме плуралистичен подход при решаването на бъдещето на двата реактора, които имаме да плащаме на руския Атомстройэкспорт. В данъчната декларация за 2016 трябва да има отделен ред "еднократен данък АЕЦ Белене". 600 млн. евро, разпределени на 3 милиона човека, колкото подават данъчна декларация, на човек ще прави 400 лева. Под него трябва да има и втори ред: "искам да додам веднага 5000 лева и с времето - изравнителни вноски, за да стана акционер и централата да се завърши".
Декларация: "Съгласен съм, за целта НАП да преведе внесената от мен сума на Ивайло Калфин, Румен Овчаров, Корнелия Нинова и Георги Първанов, за да довършат започнатото от тях дело".
Така едни българи няма да пречат на други българи - съвсем либерално решение.

Post has attachment
Public
Кандидатите на ДЕОС \ DEOS в Коалиция Да България за Перник - научете повече и гласувайте за тях с #ДА16 на 26 март!

Post has attachment
Public
Изпращайки с благодарност отец Кортези, ние от ДЕОС сме му признателни за това, че с поведението си ни дава пример, буди съвестите и ни дава сили да отстояваме ценностите на свободата, правата на човека и властта на закона.

Post has attachment
Public
Защо #Да16 ? Пловдив е събрал отговорите си в този кратък, но зареждащ видеоклип!

Post has attachment
Public
Имаме раздвижване по една от каузите на ДЕОС за София - превръщането на Жълтите павета в пешеходна зона. Общината е на път да признае досегашното си шизофренно поведение - от една страна настилката е обявена кандидат-паметник на културата с консенсусно решение на предишния общински съвет, от друга - същите общински съветници укриват вече 2 години какво са гласували, водени от дребната хитринка да не загубят в изборната поредица някой и друг глас на автомобилист, който всеки ден пътува от Люлин 10 за Дружба-2 през това място. Какво се случва с паважа при такъв трафик върху него - ще разберете от телевизионния репортаж

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded