Profile cover photo
Profile photo
Dennis de Vogel | Grafisch ontwerper
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eind 2015 dit overzichtsboek opgeleverd aan CompoWorld.
Dit boek is in samenwerking en opdracht van Graphein ontworpen. Het geeft een overzicht van doelstellingen en behaalde doelen van de stichting.

https://dennisdevogel.nl/portfolio/boek-ontwerp-compoworld
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Grafisch ontwerp

Marketing en (visuele) communicatie begint met een positionering die aansluit bij de identiteit van een merk of organisatie. Het werkveld van visuele communicatie reikt verder dan alleen het maken van een logo en een visitekaartje. Als aan ons gevraagd wordt een huisstijl te ontwikkelen, doen wij dit dan ook zonder meteen te denken in middelen. Dit wordt vertaald in een huisstijl handboek welke weer breed toepasbaar is op diverse huisstijl middelen. Zo kunnen wij richting geven aan de continuïteit van de uitstraling en identiteit van een bedrijf.


Huisstijl bewaking

Bedrijven en organisaties - met name grote ondernemingen - hebben vaak moeite met de continuïteit van hun uitstraling. De uitstraling welke, als het goed is, is vastgesteld aan de hand van diverse richtlijnen. Met name grote ondernemingen waar veel medewerkers de content voor diverse presentatie- en mediamiddelen genereren hebben moeite deze te handhaven. Een prettige dienst aan bedrijven of organisaties die belang hechten aan de continuïteit van hun uitstraling heet huisstijlbewaking.Deze dienst kunnen wij uw onderneming leveren.

https://dennisdevogel.nl/diensten
Add a comment...

Wat wij bieden: uw organisatie op een professionele manier blijvend zichtbaar maken en daardoor een bijdrage leveren aan uw bedrijfssucces.

Wij gaan niet uit van enkel 'een logo of een visitekaartje'. Wij geven inhoud aan het brede werkveld van visuele communicatie. En dat reikt verder dan een logo of huisstijl alleen. Hierbij blijft het doel belangrijk en gaan we uit van functionaliteit. In nauwe samenspraak, eventueel met partners werkzaam binnen andere disciplines, komen we tot een resultaatgerichte aanpak.

Wij ontwerpen en verzorgen: huisstijlen, folders, brochures, affiches, boeken, omslagen, billboards, websites, reclame items, etc. Alles omtrent visuele communicatie.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded