Profile cover photo
Profile photo
Denis Hansen
404 followers -
Online marketing specialist
Online marketing specialist

404 followers
About
Posts

Post has attachment
Jeg søger en talentfuld SEM / Adwords specialist til mit team. Vi vokser kraftigt på området og kan tilbyde både stort ansvar, udviklingsmuligheder og arbejde med verdens førende bid management software. Lyder det som noget for dig, eller nogen i dit netværk, hører jeg meget gerne fra dig. Del gerne:-)
Add a comment...

Post has attachment
Fantastisk job mulighed
Vi søger en Digital Client Director - Kan du skabe gode kunderelationer som ingen anden og lede kundernes digitale tilstedeværelse til nye højder, så dette lige jobbet for dig.

Spændende karrieremulighed for den rette person. Gode kollegaer og fart over feltet.

Del gerne:-) 
Add a comment...

Post has attachment
Hvorfor besøge Google's Mobile-Friendly Test? Nedenstående artikel siger det hele!
Add a comment...

Post has attachment
Det gør sgu ondt indeni, at vi stadig ikke er nået længere efter 100 år. Specielt når elitismens bånd hindrer enhver mulighed for en reel debat om køn, race og seksualitet, der bliver gidsel magtstrukturer, vi burde have overvundet...
Add a comment...

Kundeservice bør ikke være fokuspunkt i din forretning
Havde en interessant diskussion i dag omkring kundeservice og produkter. Hvilken er vigtigst? Vi nåede frem til følgende:
 
"If your products and/or services are good enough, then you won’t have to obsess much over customer relations. Trouble begins with poor products and/or services, where customer relations become a necessity for the survival of the product and/or service itself."
Add a comment...

Post has attachment
Er SEO i modstrid med Google?
Jeg har skrevet et nyt blogindlæg omkring forholdet mellem SEO og Google. Er de i modstrid eller et match. Jeg forsøger at komme med et personligt bud på svaret.

Læs med hvis du lyst og giv mig gerne dine tænker om dette forhold.
Add a comment...

Post has attachment
Fremtidens digitale forbruger er ikke nogen nem størrelse
Dette indlæg fra min kollega +Henrik Ernst Hansen samler op på 6 trends præsenteret igår på FDIH's konference ”Fremtidens e-handel i livsstilsbranchen".   

Med den større og større konkurrence, både fra indenlandske og udenlandske webshops, bliver disse overvejelser ikke mindre væsentligt lige nu, og hvis du ikke opfylder kravene til den moderne digitale forbruger inden længe, så kommer du til at lukke.

Mit bud er i hvert fald, at vi vil se langt færre webshops i fremtiden, mens store globale spillere vil dominere markedet i langt højere grad. Med forudsætning i deres kapitalberedskab og ikke mindst villighed til at investere i innovation af købsoplevelsen, der kræves af den moderne digitale forbruger. Lad os håbe, vi får nogle danske webshops med på vognen! 
Add a comment...

Post has attachment
Jeg kan godt lide Google for at melde ud omkring links som longterm ranking faktor, men alligevel formår de lige at få en panda med ind i billedet,  der tilmed skyder.

Tilfældighed? næppe  
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har været ved tasterne og skrevet et indlæg om det ofte lidt glemte "marketing" i content marketing, som jeg gerne vil dele med jer.

Læs bl.a. hvorfor jeg mener dette, og mangel på strategisk inddragelse, får mange til at fejle før de er kommet i gang.

PS: Det er en helt ny blog fra min side og første indlæg, så tag godt imod den på trods af den endnu tynde indholdsmængde:-)     

Post has attachment
Hvorfor content marketing ofte fejler
Jeg har endelig fået taget mig sammen og startet en blog op. Nu er første indlæg også kommet på.

Emnet er noget så hot som content marketing, der bliver taget under lup. For er denne strategi virkelig vejen frem? Og hvis ja, hvordan angribes det frugtbart og med succes. Som overskriften antyder, bliver det efter min mening ofte gjort mangelfuldt og med forkert fokus.

Jeg håber du vil tage et kig på den, så jeg kan få lyst til at skrive flere indlæg, og vi måske kan få en mere nuanceret debat om content marketing.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded