Profile cover photo
Profile photo
Delphi s.r.l.
11 followers
11 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Filtru chimic MCH6 - 125,00 lei
Cartuș pentru la filtrarea chimică a aerului utilizat la compresoarele de înaltă presiune Coltri MCH6. Materiale filtrante: absorbant molecular, cărbune activ.
Add a comment...

Post has attachment
Geantă Scubapro Duffle Bag - 213,00 lei
Geantă pentru transportul echipamentelor de scufundare, confecționată din ușor și rezistent (combinație nylon-poliester), dotată cu mînere de transport și baretă de umăr. Dimensiuni exterioare: 80 x 40 x 35 cm. Volum aproximativ: 112 litri. Greutate: 900 grame.
Add a comment...

Post has attachment
Tricou Amphibious Outfitters Scuba Frog - 93,00 lei
Tricou din bumbac 100%, pre-micșorat, cu imprimeu multicolor cu tematică acvatică, amplasat central pe spate iar pe față logo-ul Amphibious Outfitters în miniatură.
Culorile pot diferi ușor față de imaginea prezentată!
Add a comment...

Post has attachment
Bluză Lavacore - 241,00 lei
Bluză pentru protecție termică, material elastic de ultimă generație Polytherm, echivalent neopren 3mm, hipoalergenic, cu factor de protectie la ultraviolete UPF 50+. Foarte potrivită pentru activități sportive în ape calde, sau ca subveșmânt, atât pentru scufundări cât și alte sporturi acvatice (yachting, windsurfing, kiteing, etc.). Datorită permeabilității cu sens unic dinspre corp spre exterior oferă protecție foarte bună la vânt, dând posibilitatea de eliminare a transpirației.
Add a comment...

Post has attachment
Șosete Scubapro Comfort Hybrid - 75,00 lei
Șosete pentru protecție termică, din neopren 2,5 mm, talpă cu model printat pentru o bună aderență. Foarte potrivite pentru activități sportive în ape calde, sau ca subveșmânt, atât pentru scufundări cât și alte sporturi acvatice (yachting, windsurfing, kiteing, etc.).
Add a comment...

Post has attachment
Vizor Oceanic Ion - 126,00 lei
Vizor din cauciuc siliconic transparent, cu ramă din plastic, lentile din sticlă securizată, volum interior mic, câmp vizual mare, catarame pentru reglarea baretei, baretă din confortabilă din neopren, destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor. Se pot monta lentile cu dioptrii. Include cutie de protecție.
Add a comment...

Post has attachment
Vestă compensatoare Hollis Elite2 / X55 - 2.204,00 lei
Vestă compensatoare compusă din harnașamentul ajustabil Elite 2, cu catarame cu deschidere rapidă montat pe spătar metalic și bășica gonflabilă X55. Caracteristici:
- nouă inele D, din oțel inox 316 (uz maritim)
- chingă de strîngere în zona pieptului
- centura cu chingă subcutală ajustabilă și catarama din inox
- spătar din aluminiu eloxat, culoare neagră
- bășică cu fante largi pentru barete și găuri pentru - șuruburi întărite cu capse metalice
- exteriorul bășicii din Cordura 1000D
- interiorul bășicii din membrană uretan, împărțit în două camere
- supapă amplasată frontal-stînga jos
- inflater tech, standard
- capacitate bășică: 24,9 litri
Add a comment...

Post has attachment

Tub O.ME.R. Ocean Mimetic, albastru - 89,00 lei
Tub de respirat pentru scufundări, din plastic flexibil, model camuflaj, muștiuc siliconic. Include clemă de prindere. Recomandat în mod special scufundătorilor de performanță sau practicanților de vînătoare subacvatică.

Add a comment...

Post has attachment
Detentor Oceanic Eos / FDX10 - 2.040,00 lei
Add a comment...

Post has attachment
Vizor Sopras Devil - 146,00 lei
Vizor din cauciuc siliconic verde, cu ramă din policarbonat, cîmp vizual foarte mare, volum interior extrem de mic, barete reglabile, destinat atât scafandrilor cît și practicaților de apnee sau celor pasionați de pescuit subacvatic. Include cutie de protecție.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded