Profile cover photo
Profile photo
Fotograf profesionist Bucuresti - DegalFoto
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Un fashion designer este un artist pentru care hainele alcatuiesc panza de lucru prin care experimenteaza si incearca idei noi iar un fotograf de fashion trebuie sa le puna in valoare.
In consencinta, pentru a intelege fashion designul, trebuie lamurita ideea de baza care sta in spatele curentului: creatiile finale nu se adreseaza obligatoriu publicului larg, ci sunt concepute ca obiecte de arta care danseaza in jurul conceptelor de frumusete si inovatie.
http://goo.gl/YiK6Fg
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Așadar, ca fotograf profesionist de eveniment, la Premiile TV Mania 2016 am avut ocazia să fotografiez oameni frumoși, oameni educați, care își respectă publicul și își fac meseria cu drag. Aceste personaje sunt cel mai ușor de fotografiat, deoarece mă regăesc ușor în ele. Știu ce înseamnă să tratezi meseria cu respectul cuvenit, în același timp în care destinzi atmosfera cu câteva glume de bun simț.
http://bit.ly/fotografBucuresti

Post has attachment
http://bit.ly/fashionserbia
In urma derularii acestui eveniment, privind lucrurile din postura unui simplu fotograf de evenimente din Bucuresti, a fost oportunitate de luat in calcul si o aventura artistica prezenta mea la Serbia Fashion Week 2016. Aceasta este una dintre cele mai complexe și interesante experiențe pe care am trăit-o în postura unui simplu fotograf de evenimente din București.

Daca ești fotomodel sau pur și simplu ai nevoie și tu de un shooting foto profesionist, poți apela cu încredere la serviciile mele.
..
Photo

Post has attachment
http://www.degalfoto.ro/fotograf-familie/

Fiecare familie este deosebita si are o dinamica proprie, unica. Fiecare copil are o personalitate puternica, iar rolul meu este acela de a o surprinde si a o reda prin fotografiile pe care le fac.
PhotoPhotoPhoto
6/27/17
3 Photos - View album

Post has attachmenthttp://www.degalfoto.ro/fotograf-evenimente/fotograf-evenimente-fashion-week-serbia-2016/


Prima zi #SFW2016 a fost plina de creatii excentrice ale unor designeri renumiti. In cadrul unei asemenea zile puteai realiza un adevarat shooting foto de calitate, axat fiind pe operele de arta ale urmatorilor designeri:
Photo

Post has attachment
Naturalețea rămâne în continuare elementul sublim, cel mai greu de fotografiat. Însă, odată cu experiența acumulată și cu trecerea timpului îți dai seama că e singura cale de a realiza fotografii profesionale.
https://goo.gl/l6Y9Vg

Post has attachment

Post has attachment
www.degalfoto.ro

De ce are nevoie un om de fotografii?

Avem nevoie de fotografii pentru a arăta această lume în toată splendoarea ei și altora, celor curioși să descopere mereu semnificații noi.

Avem nevoie de fotografii pentru a ne arăta noi lumii, pentru a ne împărtăși viziunea cu ceilalți.

Avem nevoie de fotografii pentru a ne arăta lumea noastră tuturor celor dragi, cu ajutorul cărora fiecare moment și fiecare emoție se simte intens.

Tu de ce ai nevoie de fotografii?
Photo

Post has attachment
Fotografia este cea mai stilată umbră a omului!
https://goo.gl/MsLon2
Photo

Post has attachment
O poză perfectă depinde, de multe ori, de atitudinea celui pozat.

Iată un articol interesant cu 20 de poziții corporale promițătoare pentru o ședință foto.

Învață și tu să ieși frumos în poze!
Wait while more posts are being loaded