Profile cover photo
Profile photo
Deco Craft
40 followers -
Magazin de accesorii si furnituri pentru Art & Craft
Magazin de accesorii si furnituri pentru Art & Craft

40 followers
About
Posts

Post has attachment
http://www.decocraft.ro/ateliere-creativitate/the_courses/atelier-mediumul-de-crapare-bicomponent-cu-dublu-efect-mady-crackle-tehnique-3/

MADY CRACKLE TEHNIQUE sau mediumul de crapare bicomponent cu dublu efect. In aceasta sambata va asteptam la un nou atelier cu o tehnica foarte interesanta unde veti invata cum sa obtineti un efect dublu de crapare, folosind mediumurile bicomponente si pigmenti de evidentiere. Acest efect se poate folosi pe orice suport (sticla, metal, lemn etc.), iar rezultatele obtinute sunt uimitoare dand obiectului decorat un aspect nobil si elegant. La acest atelier veti invata:
– cum sa folositi corect mediumurile bicomponente;
– cum sa lucrati cu hartia de decoupage;
– cum sa izolam o farfurie din sticla astfel in cat sa o putem folosi zilnic fara ca ea sa se degradeze;
– cum sa combinam mediumul de crapare bicomponet fin pentru a obtine efect dublu sau triplu;
– cum sa folosim corect pigmenti (sau pulberea) de patinare, dar si multe alte lucruri interesante.
Daca v-am convins, va asteptam cu mult drag la atelierul de vara, in aer liber, din gradina DECO CRAFT®! Toate materialele necesare dar si folosirea accesoriilor si a uneltelor sunt incluse in pret, iar obiectele realizate vor fi luate acasa.

Post has attachment
http://www.decocraft.ro/ateliere-creativitate/the_courses/atelier-tehnica-servetelului-ce-ceara-lumanari-2/

Saptamana aceasta va propunem un atelier unde veti invata cum sa decorati cu tehnica servetelului pe ceara, adica sa decoram lumanari. Veti invata cum sa folositi corect tehnica servetelului pe ceara si vom decora cateva modele de lumanari folosind tehnici diferite. De asemenea veti invata cum sa folositi si sa combinati mediumurile si culorile pentru ceara. Toate materialele necesare dar si folosirea accesoriilor si a uneltelor sunt incluse in pret, iar obiectele realizate vor fi luate acasa. Va asteptam la Atelierul Deco Craft in aer liber, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Dezvolta-ti aptitudinile, imaginatia si creativitatea! Toate materialele necesare dar si folosirea accesoriilor si a uneltelor sunt incluse in pret, iar obiectele realizate vor fi luate acasa.

Post has attachment
10 carti despre cum sa iti realizezi singura bijuteriile
Un articol intereasant in care iti sunt prezentate 10 carti cu idei originale si creative
#carti_handmade   #bijuterii   #margele   #DecoCraft  

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Saptamana aceasta va asteptam la Atelierul de creatie Deco Craft pentru a a decora o frumoasa vaza din sticla combinand doua tehnici diferite: Tehnica de transfer si tehnica servetelului. Prin tehnica de transfer se poate decora orice obiect cu orice imagine dorim iar prin tehnica servetelului vom invata sa decoram folosind servetele speciale. La acest atelier vom invata cum sa combinam cele doua tehnici, vom invata sa folosim corect culorile, adezivi, lacurile, dar si multe alte lucruri interesante. Te asteptam la Atelierul Deco Craft in aer liber pentru a petrece cateva ore intr-o atmosfera placuta si relaxanta! Dezvolta-ti aptitudinile, imaginatia si creativitatea!

Post has attachment
Nasturi din pasta polimerica (FIMO) realizati manual cu pasiune si multa rabdare. In forme unice si culori vibrante sunt un compliment pentru starea ta de spirit. Fie ca stilul tau e casual, rock, romantic, clasic, elegant, vor fi intodeauna o completare a stilului tau. Daca tinutele unice sunt pasiunea ta, le poti obtie usor decorand hainele si accesoriile cu acesti nasturasi realizati manual. Din intreaga noastra colectie care cuprinde o varietate de nasturi in diferite forme, culori, marimi si stiluri sigur vai gasi ceea ce ti se potriveste cel mai bine. 
Wait while more posts are being loaded