Profile cover photo
Profile photo
Dayz by Landal GreenParks
15 followers -
Dayz by Landal GreenParks er 5 familievenlige feriecentre i Danmark
Dayz by Landal GreenParks er 5 familievenlige feriecentre i Danmark

15 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
I denne uge støtter vi hos Dayz Resorts Knæk Cancer :D
Det er dog langt fra det eneste, vi støtter og donerer penge til i kampen mod kræft. Vi donerer nemlig til en lang række formål/organisationer. Men hvilke formål/organisationer støtter vi og hvorfor?
Det kan du læse meget mere om i vores blogindlæg, som du finder her: http://familydayz.dk/derfor-stoetter-dayz-resorts-kampen-mod-kraeft/

Vi vil også meget gerne høre, hvorfor og hvordan du støtter kampen mod kræft? Så skriv det gerne i en kommentar herunder, så vi og andre kan se de mange gode grunde til at støtte op om kampen mod denne forfærdelige sygdom!

Post has attachment
Sommer, sommer og sol ☀ Nu ser det endelig ud til, at sommeren er på vej tilbage med lidt højere temperaturer og sol :D Og hvad er bedre end at nyde det med gode is? På vores blog har vi samlet en række opskrifter på ispinde, du og ungerne nemt selv kan lave :P Har du gode ideer til andre nemme "lav selv ispinde", så del dem i en kommentar ;)

Post has attachment
Så skal kufferten pakkes :D Men puha hvordan pakker man den nu bedst, og hvad skal man huske?
På vores nye blog har vi samlet tips til at pakke den perfekte kuffert - og du får endda en huskeliste til ferien ved Dayz Resorts. Har du et godt pakkeråd? Så del det med os alle i en kommentar :)

Post has attachment
Det bedste ved ferie er masser af glade feriegæster :D
Men hvad synes du, er det bedste ved ferie?
Photo

Post has attachment
Photo

Så blev den sidste vinder i vores julekalender trukket 🎅 Stort tillykke til Martin Madsen, som kan fejre juledagene med en ekstra julegave - et gavekort til et ophold på et Dayz Resort på kr. 3000,-. Vinderen er kontaktet direkte på mail :)

Post has attachment
Rigtig GLÆDELIG JUL til jer alle! 🎅

Jubii så blev det endelig d. 24. december, som vi alle har ventet på. Det betyder også, at vi i dag, den sidste dag i julekalenderen, har sat den ultimative præmie på højkant: 1 stk. gavekort på kr. 3000,- til et ophold på Dayz Resorts.

Gå ind på dagens julekalenderlåge og svar på spørgsmålet. Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om gavekortet. Måske er du den heldige, som får en ekstra julegave ;)

Gårsdagens vinder er Jørn Hansen – Stort tillykke! :D Vinderen er kontaktet direkte på mail.

Post has attachment
Nu blev det lille juleaftensdag, så Funny har hevet en flot julekalenderpræmie op af gavesækken 🎁

I dag kan du nemlig vinde et gavekort til vores samarbejdspartner Løberen på hele 2000 kr. Så hop ind på dagens låge, og svar på spørgsmålet. Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om præmien. Klik på billedet for at komme til dagens låge :)

Stort tillykke til gårsdagens vinder, Sanne Terp :D Vinderen er kontaktet direkte på mail.

Post has attachment
Så er der altså kun 2 dage til juleaften... Juhu! :)

I dagens julekalender kan du vinde en sjov børnefødselsdag for 10 børn på enten Dayz Seawest, Dayz Søhøjlandet eller Dayz Rønbjerg. Klik ind på dagens låge og svar på spørgsmålet. Alle, som svarer rigtigt, deltager i lodtrækningen om præmien.

Gårsdagens vinder er Jette Pedersen - Stort tillykke! :D

Post has attachment
Mangler du stadig at købe den helt rigtige julegave?

Med et gavekort til Dayz Resorts har du den perfekte gave til familien, vennerne eller partneren.

Gavekortet gælder til alle vores feriecentre og kan bruges som betaling for både overnatning, entré til tropisk badeland, restaurantbesøg, en tur i vores wellness og mange andre aktiviteter og oplevelser.

Vi sender gavekortet med posten 1-2 dage efter bestilling, så skynd dig at bestille gavekortet, så det kan nå at komme under juletræet. Er du i sidste øjeblik, kan du dog også printe det midlertidige gavekort, du får på mail ved bestillingen, indtil det rigtige kommer med posten.
Wait while more posts are being loaded