Profile cover photo
Profile photo
David van Beek
42 followers
42 followers
About
David's posts

Tag manager specialist gezocht!

'Klein sprongetje' van seo naar analytics naar tag manager, maar heeft iemand hier verstand van Google Tag Manager? En dan bedoel ik, écht verstand van in de zin van: buiten de reguliere paden?

Graag bericht!

Post has attachment
Voor ondernemers die met hun website hoog in Google willen komen hebben we een infographic gemaakt: "De perfect geoptimaliseerde pagina": http://positie1.nl/de-perfect-geoptimaliseerde-pagina/

Post has attachment
Mijn vraag: moet je 301 redirects van niet meer bestaande pagina's, filters en categorieën tot in de eeuwigheid bewaren?

De achtergrond:
Ik zit even met een dilemma: 301 redirects vs pagespeed. Een webdesignbureau vraagt me of er duizenden oude redirects in een webshop weggegooid kunnen worden ivm met vertraging van de laadtijd. Het is onbegonnen al deze redirects na te lopen.
google praat zelf over zoveel mogelijk zoveel mogelijk vermijden: https://developers.google.com/speed/docs/insights/mobile#AvoidRedirects

Beste leden, ik wil even bij jullie peilen of jullie tevreden zijn met de online marketing tools die jullie gebruiken en of er behoefte is naar iets beters.

Op het moment van schrijven zijn we met een team bezig voor onszelf een dashboard tool te maken die de volgende gegevens samenvoegd in een pakket: Google Analytics, Adwords, SEO rankings, Webmaster Tools, sociale interactie en mogelijkheden biedt tot linkbuilding en een een druk op de knop rapportage. En dat alles in simpele verwoordingen.

Mij klinkt het als muziek in de oren. Ik hoor graag of jullie ook smachten naar een dergelijke tool en deze willen gebruiken.

Post has attachment
+Alain Sadon  Ik heb je artikel over regiotargeting en taalinstellingen ( http://www.seoguru.nl/seo-blog/seo-voor-meerdere-landen-en-talen/) goed kunnen gebruiken voor een klant. Bedankt voor het delen!

Nu stuit ik op het volgende:
Een klant heeft verschillende subdirectories, zoals www.klant.com/fr. Deze heb ik allemaal apart in WMT geplaatst en vervolgens een regio en een sitemap toegewezen.
Maar wat te doen met de root www.klant.com/? Deze overlapt namelijk alle subdirectories en dus regio's. Als deze bijvoorbeeld als target VS krijgt, kom ik dan niet in de problemen?

Post has attachment
Hallo,

ik ben benieuwd naar de kracht van zogenaamde alternatieve domein extensies ten opzichte van de reguliere TLD's, zoals .com, .nl, eu.

Neem bijvoorbeeld .bio of .audio* interessant, maar ik zie ze nooit in de resultaten terugkomen. Heeft dit te maken met beschikbaarheid, leeftijd+concurrentie oldskool domeinen of is de waarde ervan gewoon ruk?

*zie link voor meer voorbeelden
Wait while more posts are being loaded