Profile cover photo
Profile photo
David Fonsbo
207 followers -
Mandecoach og forfatter
Mandecoach og forfatter

207 followers
About
David's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hvem tiltrækker du? Døren til en ny version af parforholdet er ved at gå op. Samskabende, helende, dybere respekt, inderlighed, åbenhed, hjerte...

Post has shared content
Valentines day is getting close and we are going to celebrate!

Sign up for a free Premium membership BEFORE valentines day and start dating right away!

Happy Dating!

Post has attachment
På Søndag d. 8. november lukker vi dørene op for vores nye mandegruppe hvor vi i den grad skal genfinde kontakten til vores kraft!

Kom og vær med!

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Ebøger til Rigtige Mænd. Og en enkelt til Rigtige Kvinder. Nogle af dem er endda gratis. HELT GRATIS!!!

Ny Mandegruppe starter d. 22. januar. På torsdag. Kun 2 pladser tilbage!

Der er ingen vej uden om!
Hvis du som mand ikke er i stand til at præstere 100% nærvær, vil din kvinde punke dig verbalt og følelsesmæssigt for, at bringe dig til stede. Det er starten på en nedtur i forholdet, men hun ønsker at vække dig og hun mener det kærligt!

Der er ingen vej uden om!
Som MAND skal du tage ansvar for dig selv, dine behov og din evne til at være nærværende! Der er ingen vej uden om! Med mindre du har lyst til at fortsætte i en retning, du ikke selv er bekendt med.
Der er nu kun to pladser tilbage. Hvis du vil noget med dig selv og dit liv, er det nu!

Kloge mænd har altid sat sig sammen i en cirkel for at finde nye veje og løsninger. Det gør vi også. Vi tager udgangspunkt i det der er - de problemer du står med og finder nærværet lige netop der. Vi vil forsøge at skabe en bedre verden - en mand ad gangen.
Her vil være masser af sparring, coaching og undervisning. Og meget af den visdom der kommer frem i lyset, vil være din egen. Du vil få en del teoretisk viden med dig og du vil få en masse øvelser. Du lærer at kommunikere på en langt bedre måde - både verbalt og med dit kropssprog. Du lærer om dine egne behov og om hvis ansvaret i virkeligheden er. Du lærer hvorfor du tiltrækker netop de partnere du har brug for og hvad du kan gøre ved det. Ingen new age hokus pokus. Kun faktuelt og brugbart stof. Du lærer hvordan du håndterer skænderier og du får en masse viden om sexualitet og tantra, som ikke er almindeligt tilgængeligt. Du får lov til at undersøge og erkende hvad lederskab er og hvordan du får fat i din egen gennemslagskraft. Vi udforsker begrebet Maskulinitet og finder den version der passer til dig. Vi taler om hvad det egentlig er kvinder vil ha' og hvorfor hun er utilfreds, selv om du giver hende alt det hun beder om. Du lærer om dating og hvordan du vurderer om hun er et passende match for dig. Vi forsøger at finde frem til dine værdier og dine evner, fordi vi skal finde DIN retning i livet, så du kan bidrage til bedre parforhold og en bedre verden. Vi skal finde ind til din egen kraft. Den kraft du skal bruge når du vælger retning i dit liv. Vi vil forsøge at finde ind til dit autentiske nærvær. Derfra hvor du stråler. Derfra hvor du vinder verdens respekt - og din kvindes. Derfra hvor du står fast som en klippe intet stormvejr kan vælte. Vi vender svagheder til styrke ved at opdage vores undvigemanøvrer, overspringshandlinger og undskyldninger. Vi lærer at holde fokus på det der betyder noget og give slip på resten.

Du er kun to skridt fra at være tilfreds og lykkelig. Det første skridt er: Når du gør noget skal du gøre det med hjertet og hvis du ikke kan det skal du overveje at lade være.

Du skal gøre dig HELT klart, at det her er et forpligtende forløb. Du SKAL prioritere det over alt andet! Undskyldninger er der nok af og vi skal tage ansvar for vores liv, vores parforhold og for verden.
Du må ikke være på medicin eller stoffer som du er afhængig af.
Forløbet er over 8 gange hver anden torsdag.
Prisen er 2.900 som indbetales på konto: 5077-1259343. Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte mig på tlf.: 28 94 68 00 eller mail: Info@denrigtigemand.dk

Vi lægger fra land d. 22 januar kl. 19. Der indleder vi jagten på den hellige gral. Den skat du selv har gemt og glemt dybt inde i dig selv. Vi graver klarhedens sværd frem og sliber det så du kan skelne mellem kærlighed og bullshit. Så du kan kæmpe for dig selv, din kvinde og en bedre verden. Beskytte de svage som står bag dig, mod de horder af fjender der står foran dig.

Post has attachment
Mandecoaching - www.DenRigtigeMand.dk - Tlf. 28 94 68 00

Post has attachment
MAND! Du har en opgave her i livet! Find den og kom i gang! Find din Passion! Find dit brændstof! Find din retning!!!
Du er født som en ener! Du vandt over 3 millioner andre da du valgte livet! Du blev nummer ét i livets første, hårdeste og farligste maraton - Har du stadig den kraft?

Ny Mandegruppe starter i Århus!
Wait while more posts are being loaded