Profile

Cover photo
David Fonsbo
Worked at www.DenRigtigeMand.dk
Attended ID Psykoterapi.
Lived in Århus
208 followers|25,119 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

David Fonsbo

Shared publicly  - 
De sidste ca. 10-15 år her i landet har der været en undergrundsbevægelse af scorekurser der har uddannet en stor portion såkaldte Pick Up Artists. Dvs. mænd der lærer hvordan man kan score en kvinde. Kunsten er ret simpel. Nogle kloge hoveder har studeret hvordan succesrige alfahanner gør og har kortlagt deres strategier ved, at …
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
 
Valentines day is getting close and we are going to celebrate!

Sign up for a free Premium membership BEFORE valentines day and start dating right away!

Happy Dating!
Valentines day is getting close and we are going to celebrate! You probably know we are not here for the money! Well of course it helps but we are here mainly because of two things. Love, Chili and Fun. Oh that was actually three… Never mind! Consider Fun to be a bonus! We want you all …
View original post
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Ny Mandegruppe starter d. 22. januar. På torsdag. Kun 2 pladser tilbage!

Der er ingen vej uden om!
Hvis du som mand ikke er i stand til at præstere 100% nærvær, vil din kvinde punke dig verbalt og følelsesmæssigt for, at bringe dig til stede. Det er starten på en nedtur i forholdet, men hun ønsker at vække dig og hun mener det kærligt!

Der er ingen vej uden om!
Som MAND skal du tage ansvar for dig selv, dine behov og din evne til at være nærværende! Der er ingen vej uden om! Med mindre du har lyst til at fortsætte i en retning, du ikke selv er bekendt med.
Der er nu kun to pladser tilbage. Hvis du vil noget med dig selv og dit liv, er det nu!

Kloge mænd har altid sat sig sammen i en cirkel for at finde nye veje og løsninger. Det gør vi også. Vi tager udgangspunkt i det der er - de problemer du står med og finder nærværet lige netop der. Vi vil forsøge at skabe en bedre verden - en mand ad gangen.
Her vil være masser af sparring, coaching og undervisning. Og meget af den visdom der kommer frem i lyset, vil være din egen. Du vil få en del teoretisk viden med dig og du vil få en masse øvelser. Du lærer at kommunikere på en langt bedre måde - både verbalt og med dit kropssprog. Du lærer om dine egne behov og om hvis ansvaret i virkeligheden er. Du lærer hvorfor du tiltrækker netop de partnere du har brug for og hvad du kan gøre ved det. Ingen new age hokus pokus. Kun faktuelt og brugbart stof. Du lærer hvordan du håndterer skænderier og du får en masse viden om sexualitet og tantra, som ikke er almindeligt tilgængeligt. Du får lov til at undersøge og erkende hvad lederskab er og hvordan du får fat i din egen gennemslagskraft. Vi udforsker begrebet Maskulinitet og finder den version der passer til dig. Vi taler om hvad det egentlig er kvinder vil ha' og hvorfor hun er utilfreds, selv om du giver hende alt det hun beder om. Du lærer om dating og hvordan du vurderer om hun er et passende match for dig. Vi forsøger at finde frem til dine værdier og dine evner, fordi vi skal finde DIN retning i livet, så du kan bidrage til bedre parforhold og en bedre verden. Vi skal finde ind til din egen kraft. Den kraft du skal bruge når du vælger retning i dit liv. Vi vil forsøge at finde ind til dit autentiske nærvær. Derfra hvor du stråler. Derfra hvor du vinder verdens respekt - og din kvindes. Derfra hvor du står fast som en klippe intet stormvejr kan vælte. Vi vender svagheder til styrke ved at opdage vores undvigemanøvrer, overspringshandlinger og undskyldninger. Vi lærer at holde fokus på det der betyder noget og give slip på resten.

Du er kun to skridt fra at være tilfreds og lykkelig. Det første skridt er: Når du gør noget skal du gøre det med hjertet og hvis du ikke kan det skal du overveje at lade være.

Du skal gøre dig HELT klart, at det her er et forpligtende forløb. Du SKAL prioritere det over alt andet! Undskyldninger er der nok af og vi skal tage ansvar for vores liv, vores parforhold og for verden.
Du må ikke være på medicin eller stoffer som du er afhængig af.
Forløbet er over 8 gange hver anden torsdag.
Prisen er 2.900 som indbetales på konto: 5077-1259343. Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte mig på tlf.: 28 94 68 00 eller mail: Info@denrigtigemand.dk

Vi lægger fra land d. 22 januar kl. 19. Der indleder vi jagten på den hellige gral. Den skat du selv har gemt og glemt dybt inde i dig selv. Vi graver klarhedens sværd frem og sliber det så du kan skelne mellem kærlighed og bullshit. Så du kan kæmpe for dig selv, din kvinde og en bedre verden. Beskytte de svage som står bag dig, mod de horder af fjender der står foran dig.
 ·  Translate
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Mandecoaching - www.DenRigtigeMand.dk - Tlf. 28 94 68 00
 ·  Translate
2
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Så skal vi til at starte endnu en ny Herregruppe. De fleste af de mænd jeg har arbejdet med har stået i et stort sving i deres liv, hvor de har sagt farvel til en mangeårig partner, mistet et trygt arbejde eller er havnet i et vadested midt i livet hvor de ikke rigtigt ved hvilken retning de skal gå. Nogle er havnet i midtlivets sump og sidder fast i mudder og mørke, og hver gang der er lys i tunellen forude er det blot et modkørende tog. Mening og retning er ikke ikke så tydelige som de var engang.

Hvis du har mistet kompasset eller chef kasketten, har jeg nogle redskaber der kan hjælpe dig med at finde din nye retning i livet. En mand uden et mål er slet ikke en mand. Den Rigtige Mand véd hvad han vil og hvor han skal hen og hvem han skal have med! 

Se mere her:
 ·  Translate
Mandegruppe i Århus. Bliv den mand du ønsker at være. Telefon 28 94 68 00
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Hvem tiltrækker du? Døren til en ny version af parforholdet er ved at gå op. Samskabende, helende, dybere respekt, inderlighed, åbenhed, hjerte...
 ·  Translate
Jeg véd at der er mere! Det må der simpelthen være! Siden 2005 har jeg intenst studeret parforhold og når det drejer sig om forhold på et eller flere af de seks første farver (Inftrarød, Magenta, Rød, Rav, Orange og Grøn) er det ret enkelt. Folk siger at kærligheden ikke kan sættes på formel, men …
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
På Søndag d. 8. november lukker vi dørene op for vores nye mandegruppe hvor vi i den grad skal genfinde kontakten til vores kraft!

Kom og vær med!
 ·  Translate
Er du en af de mange moderne mænd der: Tager kritik lidt for nært? Mangler lidt gennemslagskraft? Er lidt forvirret over moderne kraftfulde kvinder? Mangler lidt retning i dit liv? Ser tingene fra mange sider og har svært ved at beslutte dig? Sådan har jeg også haft det og det ville jeg altså ikke! Jeg var …
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Ebøger til Rigtige Mænd. Og en enkelt til Rigtige Kvinder. Nogle af dem er endda gratis. HELT GRATIS!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
MAND! Du har en opgave her i livet! Find den og kom i gang! Find din Passion! Find dit brændstof! Find din retning!!!
Du er født som en ener! Du vandt over 3 millioner andre da du valgte livet! Du blev nummer ét i livets første, hårdeste og farligste maraton - Har du stadig den kraft?

Ny Mandegruppe starter i Århus!
 ·  Translate
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
 
Her er bogen til alle de rigtige mænd ude i landet der gerne vil være endnu bedre Mænd/kærester! Bogen som enhver mand der vil være chefen i sit eget liv absolut må læse!

http://www.denrigtigemand.dk/den-rigtige-mand-bogen/
 ·  Translate
1
Add a comment...

David Fonsbo

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Work
Occupation
Mænd og Parforhold. Laver Mandekurser og Parkurser, og underviser i Mindfulness, Meditation og Maskulinitet.
Skills
Jeg er uddannet psykoterapeut i 2002 og i Attractionpsykologi i 2010. Har skrevet flere ebøger om Mænd i Parforhold, Nærværstræning og Sexualitet.
Employment
 • www.DenRigtigeMand.dk
  Coaching af Mænd.
 • Make It Count Communication.
  2007
  Online Marketing, Strategisk Søgemaskine Optimering, Social Media Management.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Århus
Story
Tagline
Mandecoach og forfatter
Introduction

Jeg førfølger en vision om en verden hvor alle mennesker har økonomisk og følelsesmæssig frihed til at leve livet 100%.

Denne kreative arbejdsplads ligger i udkanten af Århus tæt ved sø, skov og Rema 1000.

Jeg beundrer alle mine forbindelser (fordi de tør binde an med mig), deres familie og kæledyr, god musik, smukt design og intelligente kvinder.

Jeg bestræber mig på at alle samarbejdspartnere får mulighed for at arbejde i deres egen kreative geni zone, hvilket betyder at de selv har ansvar for det område hvor de føler og mener de kan gøre den største forskel i verden.

Min mission er at hjælpe verden med at sparke numse og have det sjovt samtidig.

Jeg tror ikke på mavefornemmelse. Det eneste min mave fortæller mig er hvornår det er spisetid. Jeg tror heller ikke på instinkter. De fortæller mig kun, om andre væsener er farlige eller ikke. Jeg tror derimod på kvindelig intuition, mandlig logik og specielt hvad de to ting kan udrette tilsammen!

Pengene er aldrig den primære drivkraft. Det er altid lidenskab og passion.

Omsorg for andre er den mest kraftfulde marketingstrategi der findes. Næst efter frygt. Men marketing der spiller på frygt er ikke god etik her i huset.

Jeg er alt for filantropisk og roder mig for tit ud i pengeløse projekter.

Men der skal altid være plads til non profit projekter her i butikken. Forretningsmodellen skal være en lille smule socialt ansvarlig. 

Jeg værdsætter massiv kreativitet, drive, helhedstænkning, sans for detaljer, hjerte, commitment, fokus, åbenhed og ærlighed.

Jeg arbejder efter sunde Jyske principper og værdier: Fornuft, rimelighed, retfærd, ret handlen og et par enkelte globale principper: Helhed og balance.

Gode kunder er ikke nødvendigvis dem der køber meget!

Værdierne i Min butik er ikke en stor bunke penge, men gode produkter, et godt omdømme og de sejeste samarbejdspartnere der findes!

Min timeløn er meget høj – med mindre du er en god kunde!

Education
 • ID Psykoterapi.
  1998 - 2002
  Psykoterapeut.
 • Imago Parterapi.
  2002 - 2002
  Imago Dialogen.
 • Center for Neurocoaching.
  2010 - 2010
  Attraction Psychology.
Basic Information
Gender
Male
David Fonsbo's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Dine følelser er din vej til hjertet.
www.denrigtigekvinde.dk

Dine følelser er din vej til dit hjerte og til en større helhed. Det er velkendt at kvinder forholder sig anderledes til deres følelser end

The 4 Steps To A 7 Figure Product Launch | CassBecker CO
cassbeckerco.com

Hey Luke,. Some of them you get through word of mouth, and you get invited to them. You will usually find out about them through starting to

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

419 Eater - The largest scambaiting community on the planet!
www.419eater.com

419Eater.com is a website dedicated to the fight against 419 and Internet scams. Read about the exploits of our anti scam Scam Baiters who f

Jobsøgende er trods alt også mennesker!
jungeblog.blogspot.com

Jeg har netop været en tur rundt i landet og holdt oplæg om "den gode jobsamtale" for forskellige grupper af jobsøgende. Og på min vej blev

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Søgemaskineoptimering der virker - Få Google placeringer her
www.concept-i.dk

Ses vi den 19. april 2012 i København til Marketing Camp? Jeg er der, taler på to sessioner og glæder mig som et lille barn til at hilse på

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i

Leadership and awareness | leadership and awareness
www.leadershipandawareness.com

Self awareness in leadership is a must! As a leader you MUST be present and aware. Right here Right now! The Leader who is not fully aware i