Profile cover photo
Profile photo
DnWd Designs
4 followers -
Besplatne web stranice
Besplatne web stranice

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Ovo je za sve blogere i one koji izrađuju web stranice uz pomoć WordPressa. Odličan giveaway paket i sve redom godišnje pretplate. MOžete dobiti Thrive Themes membership (mnogo dobrih WP tema i pluginova, posebno za marketere), zatim SiteGround hosting (GrowBig paket), te NinjaOutreach tool.

Ako vam se sviđa svakako sudjelujte!
Add a comment...

Post has attachment
Sve češća raskrinkavanja nadzornih programa i ostalih kolaboracija Googlea s vladama diljem svijeta povećavaju korisničku zabrinutost u svezi njihove zaštite privatnosti.

Ako još niste čuli za grupu Anonymous mora da živite u pećini.

Taj utjecaj svjetskih vlada dosegnuo je svoj vrhunac što se tiče kreiranja online iskustva krajnjih korisnika pametnih uređaja ali i same svjetske mreže na dosad neviđene načine.
Add a comment...

Post has attachment
U znanju je moć! Saznajte tko posjećuje vašu web stranicu, gdje se zadržava, na šro je kliknuo i 1000 drugih stvari. Postavite Google Analitycs tracking kod mad i neznate, za sad, čemu služi, jer kad tad shvatiti ćet evažnost a tad ćete imati hrpu podataka s kojim ćete moći nešto konkretno i uraditi.
Add a comment...

Post has attachment
Zakupite trenutno najbolji shared hosting na svijetu ( hosting i onako trebate ) i dobite WEB GRATIS. Ovaj eBook objasniti će Vam sve pojedinosti oko zakupa hostinga i uvjete koje morate ispuniti da bi bili podobni zatražiti BESPLATNI WEB!

SVI POTREBNI PODACI I OBJAŠNJENJA NA OVOME LINKU:
http://darko-novak.from.hr/wp-content/uploads/2015/02/Do-besplatnog-weba-uz-kupnju-hostinga.pdf
Photo

Post has attachment
Vodič Za Besplatnu Izradu Web stranica pokazati će Vam sve potrebne korake u izradi web stranica. I ne samo to, ovaj vodič u potpunosti se bazira na besplatnim servisima pa ćete tako saznati gdje i kako pribaviti besplatnu domeneu, zakupit dobar shared hosting koji je također besplatan, a tu su i osnove WordPressa, najrasprostranijeg CMS-a današnjice, gdje čete saznati sve što je potrebno da biste postavili i izradili jednostavno, brzo i profesionalno web stranicu, koristeču upravo baš taj content managment sustav.

Post has attachment
Zadnji 4. dio vodiča za izradu besplatnih web stranica. S ovim zadnjim video tutorielom imate sve što vam je potrebno da se upustite u avanturu izrade web stranice.
Add a comment...

Post has attachment
Imate poslovanje bazirano u Hrvatskoj i želite web s .hr domenom. Znate li da je možete dobiti potpuno besplatno?
Add a comment...

Post has attachment
Imate domenu i hosting i sad bi htjeli izraditi web stranicu?

Pa zašto ne probate s WordPressom. Vodič, korak po korak, kako instalirati WordPress na hosting poslužitelj.
Add a comment...

Post has attachment
Svi koraci koje jepotrebno poduzeti da biste registrirali domenu i zakupili hostin. A k tome sve badava...
Add a comment...

Post has attachment
Odabir domene možd je najbitnija stvar, ali ako promašite s hostingom promašili ste u poslovanju.

Zamislite da po čitave dane muku mućite s hakerskim napadima, virusima i malwerom... A što je s brzinom odaziva servera, vaše stranice, ili potrebnom podrškom, koja zna što radi a uz to je i promptna...

Vjerujte mi na riječ, za vašu web stranicu, vaše online carstvo i poslovanje, dobar je samo najbolji hosting poslužitelj!

Na taj način moći ćete se posvetiti bitnim stvarima a ne strahovati da li je s vašom web stranicom sve kako treba biti...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded