Profile cover photo
Profile photo
Daphne van Aken
79 followers -
Foodblogger en foodtravelblogger op Foodinista.nl
Foodblogger en foodtravelblogger op Foodinista.nl

79 followers
About
Daphne van Aken's posts

Post has attachment
KIPKERRIEKERSENQUICHE

Deze hartige taart schuif je zo in de oven en neemt mij even mee terug naar mijn studententijd, maar lekker fris en een keer iets anders is het zeker. Gewoon maken en proeven!

#hartige_taart #picknickrecept #quicherecept #kiprecept #kersenrecept #foodblog #foodinista

Post has attachment
GEGRILDE AUBERGINES MET BECHAMEL

Even naar een zonnige bestemming met deze gegrilde aubergines en oké ze zijn heerlijk zalig belegd met bechamel, ham en kaas en hoe je dan dat kruidige Zuid-Europese sausje maakt en even terug gaat naar Mediterrane sferen? Dat vertel ik je er direct bij op de blog.

#auberginerecept #aubergineschuitjes #foodblog #receptblog #Foodinista

Post has attachment
HAPPY MUSTHAVES AUGUSTUS STOERE LUNCHBOX

Ja, helaas. Oké geniet er nog maar even heel veel van, maar toch er komt echt een einde aan de zomervakantie. En er is goed nieuws er zijn super stoere lunchboxes voor naar school en die staan deze maand in de Happy Musthaves.

#lunchboxes #happymusthaves #foodblog #Foodinista #foodinistaloveskids

Post has attachment
WITLOFSOEP MET GORGONZOLA

Wat eten we vanavond? Misschien wel dit witlofsoepje met gorgonzola! Een beetje pittig, een beetje bitter, een beetje zout en niet te veel. Juist lekker op een dagje waarop de zon schijnt en zo na het weekend. Eet smakelijk!

#witlofsoep #kaas #witlofrecept #soeprecept #foodblog #Foodinista

Post has attachment
ITALIAANSE STIJL GEBAKKEN EI IN BLADERDEEG

Uitgebreid ontbijten en je skills showen? Nou zo moeilijk is het ook weer niet, maar leuk ziet het er wel uit! Maak een gebakken ei in bladerdeeg en ga op de Italiaanse stijl! Het recept deel ik met je op de blog voor een feestelijk ontbijt of als brunch recept.

#gebakken_ei #Italiaans_recept #ei_in_bladerdeeg #bladerdeeg_recept #receptblog #foodblog #Foodinista

Post has attachment
SNACKEN MET RAVIOLI UIT DE AIRFRYER

Het is nog maar maandag, maar waarom zou je nu al niet beginnen met een lijstje maken voor weekend snackreceptjes! En daarbij het is augustus en vakantietijd. Daarom maak voor bij de borrel ravioli uit de airfryer met tomatendip. Een zeer geslaagd en heerlijk receptje. Echt proberen en snacken.

#ravioli #airfryerrecept #Italiaanse_snack #tomatendip #foodblog #gefrituurde_ravioli #foodinista #pastarecept

Post has attachment
BLOEMKOOLSOEP MET TRUFFEL

Genieten met een luxe bloemkoolsoepje waar groente en een beetje luxe elkaar treffen in een genietsoepje om je vingers bij af te likken! Het recept deel ik natuurlijk met je op het foodblog.

#bloemkoolsoep #groentesoep #truffelrecept #foodblog #Foodinista #bloemkoolrecept

Post has attachment
ZOETE AARDAPPEL HUMMUS

Snacken, dippen en snel een gezond smeerseltje maken doe je met deze zoete aardappel. Het simpele en snelle receptje staat klaar op de blog.

#zoeteaardappelhummus #hummusrecept #zoete_aardappelrecept #foodblog #receptblog #Foodinista

Post has attachment
KOOKBOEKEN VOOR DAT FIJNE VAKANTIEGEVOEL

Zin om een boek te lezen? Pak dan een kookboek voor je smaakpapillen. Heerlijk toch? En dan heb ik ook nog kookboekentips om je zomerse vakantiegevoel mee te verlengen of aan te wakkeren. Wat wil je nog meer!

#kookboekentips #musthaves #zomerboeken #foodblog #Foodinista

Post has attachment
Heb je zondag al plannen? Jammer! Anders had je dit heerlijke foodfestival of eigenlijk meer event kunnen bezoeken! Echt een uitje en absolute aanrader. Anders zou ik zeggen gewoon even lezen en mee genieten.

#hapjetapje #foodfestival #leuven #België #citytrip #culinairfestival #restaurants #foodblog #foodinista +Leuven Leisure
Wait while more posts are being loaded