Profile cover photo
Profile photo
Dany Cîrciu
102 followers -
"Rezultatele verifica actiunile"
"Rezultatele verifica actiunile"

102 followers
About
Dany's posts

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content

Post has shared content
Unfuckwithable
(adj.) when you're truly at peace and in touch with yourself, and nothing anyone says or does bothers you, and no negativity or drama can touch you.

(via Instagram - quotesndnotes - https://www.instagram.com/p/BRSZ218jNxy/)

#quote #quotes #cite #citation #citations #wisequotes #word #words #wisewords #saying #proverb


Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
”Apa trece, pietrele rămân” - ”Water passes, the stones standing still”
Romanian saying

STRĂMOȘII NOȘTRII NE-AU LĂSAT, DE-A LUNGUL VEACURILOR, O ȚARĂ PE NUMELE EI ”DACIA”, ROMÂNIA DE ASTĂZI, O ȚARĂ FRUMOASĂ ȘI BOGATĂ, CU OAMENI VITEJI, FRUMOȘI ȘI INTELIGENȚI.
SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SUFLET CU SUFLET ȘI SĂ O CINSTIM AȘA CUM SE CUVINE, PENTRU CA ZBUCIUMUL ȘI GRIJA AVUTĂ DE STRĂMOȘI PENTRU ACEASTĂ ȚARĂ, SĂ NU FI FOST ÎN ZADAR !
ROMÂNIA, PENTRU A FI ÎNȚELEASĂ, APRECIATĂ ȘI IUBITĂ DE CEI CARE TRĂIESC PE TERITORIUL EI SAU PE ALTE MELEAGURI, TREBUIE, ÎN PRIMUL RÂND, SĂ FIE FOARTE BINE CUNOSCUTĂ.
TAINELE ACESTUI TĂRÂM ȘI AL ACESTUI NEAM TREBUIE CUNOSCUTE DE GENERAȚIILE DE ROMÂNI DE ASTĂZI DAR ȘI DE ÎNTREAGA LUME ! (D.Roman)

ISTORIA ROMÂNIEI este destul de complexa, deoarece de aici a inceput civilizatia, care ulterior s-a raspandit, atat spre rasarit, cat si spre apus, ajungand in toate colturile lumii. Asa spunea si celebrul arheolog american, William Schiller care a scris mult despre spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. La fel si cercetatorul Daniel Ruzo, care a devenit foarte atras de Sfinx.
Atunci cand tezaurele pe care Uriasii Atlanți ni le-au lasat bine ascunse in munti (Muntii Bucegi, Masivul Ceahlau, Masivul Godeanu, Masivul Sureanu, Muntii Buzaului) vor fi revelate tuturor oamenilor, Romaniei i se va acorda locul special in istorie, pe care l-a avut si pe care il va avea, asa cum ...

Post has shared content
Journeying...into Monday...
Wait while more posts are being loaded