Profile cover photo
Profile photo
Danwi Rengøring
9 followers
9 followers
About
Communities and Collections
Posts

Er i på udkig efter et #rengøringsfirma i #København eller omegn? Så kan #Danwi tilbyde kvalitets #rengøring og mange års erfaring. Vi udfører de fleste rengøringsopgaver, så ring i dag og hør nærmere om hvad vi kan hjælpe dig med. 
Add a comment...

Post has attachment
Efteråret er ved at være over os. Vejret er blevet køligere, dagene kortere og den gamle devise ”når havemøblerne stilles tilbage, stilles uret tilbage” snart indtruffen.
Men hvad skal du egentligt være opmærksom på, i forbindelse med havemøblernes retræte? 
Læs vores nye blog indlæg og få svaret. 
Add a comment...

Post has attachment
Hos Danwi rengøring står vi ved vores arbejde og tilbyder derfor 2 ugers gratis prøveperiode på trappevask. Så kan du selv vurdere, om du er tilfreds med vores arbejde. Gør krav på tilbuddet i dag og ring på 43 99 15 29 eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer!
#rengøring #trappevask   #erhvervsrengørin   #københavn  
Add a comment...

Post has attachment
Hos Danwi klare vi rengøringen hos jer, så i kan fokusere på jeres kerneopgaver. Vi tilbyder erhversrengøring til både små og store virksomheder i København og omegn. 

#Erhvervsrengøring   #København   #Danwi   #Rengøringsfirma  
Add a comment...

Post has attachment
Der er ikke noget smukkere, end når sommerhaven står i fuld flor. Den eneste ulemepe er, at det kan tage mange timer at holde haven i skak. Hos Danwi Rengøring tilbyder vi derfor professionel hjælp til havearbejdet. Det betyder, at du ikke længere behøver at knokle i haven - istedet kan du blot læne dig tilbage og nyde en smuk og ordentlig sommerhave.

#professionelhavearbejde   #hjælptilhavearbejdet   
Add a comment...

Post has attachment
Sommeren er over os, og det betyder, at der er rigtig mange, der giver sig i kast med at give vinderne den helt stor tur. På vores hjemmeside har vi derfor givet 5 gode tips til fantastisk vinduespudsning. 

#vinduespudsning   #rengøringkøbenhavn   #erhvervsrengøring  
Add a comment...

Post has attachment
Hos Danwi Rengøring er vi specialiseret inden for rengøring og har mange års erfaring med at udføre en lang række forskellige rengøringsopgaver. Vi tilbyder blandt andet at stå for erhvervsrengøring, vinduespolering, industrirengøring, trappevask og meget mere. Besøg vores hjemmeside hvor du kan læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. 

#erhvervsrengøring   #rengøringkøbenhavn   #erhvervsrengøringkøbenhavn   #trappevaskkøbenhavn  
Add a comment...

Post has attachment
Hvis du ikke allerede har hørt det, så tilbyder vi 2 ugers gratis prøveperiode på vores trappevask. Sørg for at slå til før det er for sent.

Trappen er oftest det første indtryk, der gives så derfor er det ikke der, at der skal spares på rengøringen. Og nu hvor det er forår og sommeren er på trapperne, så er det opalgt at få styr på.

Læs mere her om hvad vi fokuserer på og hvorfor vi er de rette for jer:
http://danwi.dk/trappevask-koebenhavn/

Rigtig god weekend fra alle os hos
Danwi Rengøring
Add a comment...

Post has attachment
Hos danwi har vi en grøn miljøpolitik og vi arbejder hårdt på vores grønne profil. Vi arbejder med leverandører som GreenSupply der leverer 100% økologisk rengøringsmiddel. Vil du læse mere om vores miljøbevidste arbejde, kan du besøge vores hjemmeside. 

#miljøpolitik   #danwirengøring  

http://danwi.dk/miljopolitik/
http://danwi.dk/   
Add a comment...

Post has attachment
Hos Danwi Rengøring tilbyder vi rengøring af trapper i Københavns området. Vi sørger for at jeres opgang er kvalitets rengjort og skaber et godt førstehåndsindtryk

Se mere om ydelsen på vores hjemmeside

#trappevask   #københavn   #danwi   #rengøring  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded