Profile cover photo
Profile photo
Cucumber Apps
5 followers -
App development, IOS development, Android development, Native development, Cross-platform development, Mobile applications,
App development, IOS development, Android development, Native development, Cross-platform development, Mobile applications,

5 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Wanneer je een nieuwe app op de markt brengt, wil je natuurlijk dat de nieuwe app zo hoog mogelijk wordt beoordeeld in de App Store. Een hoge beoordeling is een belangrijke reden voor gebruikers om juist voor jouw app te kiezen, en niet die van de concurrentie. Met een goede beoordeling kom je hoger in de ranglijst van de App Store te staan en ben je zichtbaarder voor het publiek. Redenen genoeg dus om hier veel energie in te steken!
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer je een app laat ontwikkelen dan wil je natuurlijk dat deze door zoveel mogelijk mensen gebruikt wordt. Het enige probleem hierbij is dat je niet de enige bent. Honderdduizenden apps strijden om de aandacht van gebruikers. Maar hoe promoot je een app nu het best?

Lees het op onze blog!
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer een klant akkoord gaat met het geleverde voorstel voor het design, wordt het stokje doorgegeven aan het enthousiaste design team dat staat te wachten om aan de slag te gaan met jou idee! Maar hoe verloopt zo'n design proces nu eigenlijk? Lees het op onze blog!
Add a comment...

Post has attachment
Je overweegt om voor uw onderneming een app te laten ontwikkelen. De grote vraag is nu: welke techniek zal het beste passen bij jullie onderneming? De keuze uit native, hybride of webapp is een lastige, omdat zij elk zo hun voor- en nadelen hebben.

Cucumber Apps zet deze voor- en nadelen op een rijtje en helpt je op weg in het maken van de gepaste keuze. Bekijk het op onze blog!
Add a comment...

Post has attachment
De afgelopen jaren was de opkomst van nieuwe schermen even wennen voor adverteerders, merken, bureaus en advertentiesystemen, maar inmiddels kunnen we wel veilig stellen dat mobile binnen de marketing volwassen is geworden. De smartphone is onze centrale interface tot de fysieke wereld om ons heen. Ontdek op onze blog de belangrijkste 6 trends in mobile marketing voor 2017.

Cucumber Apps is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele mobiele applicaties met oog op de toekomst. Wat ons onderscheid van anderen is dat wij meedenken met u! Een app hebben is namelijk niet genoeg, je moet er ook resultaten uit halen. Wij kunnen je hiermee helpen, contacteer ons voor een GRATIS vrijblijvend gesprek met één van onze experts.

http://www.cucumberapps.com/blog/mobile-marketing-in-2017
Add a comment...

Post has attachment
Ondanks de mobiele revolutie al een tijdje aan de gang is, beseffen KMO's eindelijk de waarde en het potentieel van mobiele applicaties. Ze genereren namelijk meer klanten en verhogen de sales.

Een onderzoek van het B2B Research bedrijf "Clutch" toont aan dat bijna de helft van alle KMO's een mobiele applicatie zal hebben tegen 2017! Lees er meer over op onze blog.
Add a comment...

Post has attachment
Moeten we nu kiezen voor een app of een mobiele website? Een manier om naar die keuze te kijken is door de lens van technologie: wat zijn de mogelijkheden en beperkingen van beide keuzes.

​Maar zoals steeds herhaald: technologie op zich is niet zo interessant - wat de gebruiker er mee doet is waar het om draait.

Welke oplossing is voor uw bedrijf het meest interessant? Hiervoor nemen we de digital customer journey als leiddraad. Bekijk het blogbericht voor meer informatie!

http://www.cucumberapps.com/blog/een-app-of-een-mobiele-website
Add a comment...

Post has attachment
Cucumber Apps presenteert: "Gymna PRO" & "Gymna CONNECT"!

Op vraag van Gymna Uniphy heeft Cucumber Apps 2 mobiele applicaties ontwikkeld. Deze 2 mobiele applicaties zorgen dat kinesitherapeut en patient mobiel verenigd worden. Via een praktijk-unieke code kunnen patiënten worden toegevoegd aan een patiëntenlijst waardoor de kinesitherapeut trainingsschema’s per patiënt kan aanmaken en in grafieken de beleving/volbrenging van het trainingsschema van de patiënt kan volgen.

Is een app zoals deze ook interessant voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
Add a comment...

Post has attachment
Perhaps the most important decision a company must make before entering the world of mobile app development regards the approach they wish to take when building a mobile app.

Do you want to astound and entice your users by building an entirely native application that integrates into the platform of their choice (Android or iOS)? Or are you more interested in taking a Minimum Viable Product approach and quickly developing a hybrid application which can be released across platforms?
Cucumber Apps took the time to explain the advantages of both approaches.

Check our blog for more information!

http://www.cucumberapps.com/blog/business-apps-native-or-hybrid
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mobile Apps zijn eindelijk aan het overschakelen van een hype naar een trend. Bedrijven begrijpen beter dat louter een app hebben niet voldoende is. Als je moet concurreren met enkele honderdduizenden apps in de stores, dan moet je origineel uit de hoek komen.

Cucumber Apps zoekt voor u de perfecte oplossing of maakt samen met u een mobiele strategie op waarmee u in de komende jaren aan de slag kan. Via een vrijblijvend gesprek geven wij u GRATIS advies en helpen wij u doorheen het bos de bomen te zien. Contacteer ons via info@cucumberapps.com

http://www.cucumberapps.com/blog/-mobile-apps-van-hype-naar-trend
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded