Profile cover photo
Profile photo
CT Office Online Marketing & Support
10 followers -
Meer online zichtbaarheid zonder stress!
Meer online zichtbaarheid zonder stress!

10 followers
About
Posts

Post has attachment
WERKNEMER OF MEDEWERKER? What's in a name? Veel voor mij! Een medewerker is iemand die mijn team versterkt, meedenkt, pro-actief handelt, mij helpt om te groeien met mijn bedrijf! "Mede" ... samen het werk verzetten. Dat kan iemand in loondienst zijn of een freelancer met zijn/haar specifieke expertise die je inhuurt. Alleen kan je niet groeien! Hopelijk mag jij je omringen met enkele prachtige MEDEwerkers! Met deze bedenking in het achterhoofd wenst CT Office Online Marketing & Support je een fijne week toe!
Geef gerust jouw reactie onder deze post!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
21-09-2018 - Begin van de herfst. Lekker gezellig sfeertje binnen op kantoor, want buiten is het minder. Onze extra kracht ondervindt echter nog enige weerstand.
Maar als ik Jan Mulder moet geloven begint de lente van de winter 😅😊👌#positivevibes #positivemind
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zalig als je klanten de inspirerende data gebruiken, zoals Els Caboor van NEELS by Els'Nagelstudio vorige week zaterdag, 15/09 deed!
Heb jij ook wat inspiratie nodig om in interactie te treden met je ideale klant? DOWNLOAD DAN GRATIS DE STRATEGIEPLANNING EN INSPIRERENDE DATA VOOR Q4/2018 via volgende link: https://www.ctoffice.be/inspirerende-data-voor-jouw-social-media/
Veel succes gewenst! 👌👍
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Omdat het soms ook wat minder mag zijn ... 5 goede toe te passen "regels" van Orange over het smartphonegebruik thuis en in het openbaar. Er zitten enkele herkenbare situaties bij. Wanneer erger jij je het meest aan het gebruik van de smartphone? Deel je reactie onder deze post. Bij mij is dat tijdens het eten ... Hoewel ik hier soms ook durf tegen zondigen als ik nog een belangrijke telefoon of bericht verwacht ... Oeps!
Add a comment...

Post has attachment
Doing business without knowing your customer is like winking at a pretty girl in the dark. Only you know what you are doing, not the pretty girl; - A. Kumar
Het is van uitermate belang jouw klant te kennen, te weten waarvan ze wakker liggen, wat ze willen aanpakken, zo kan jij veel beter in interactie treden met hen. Alleen jij weet hoe jij ze kan helpen met jouw expertise. Spreek de taal van je (potentiële) klant.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Interessant artikel over online marketing met 6 héél bruikbare tips. En wij geven je hierbij nog 3 extra tips. Als 2de tip zegt men gebruik te maken van een contentAGENDA en jouw contentplanning dus niet zomaar in excel te zetten, maar in een agenda zodat je het niet vergeet dat er die bepaalde dag een bepaald bericht moet gepost worden.
Los dat probleem op door:
1) IN BLOKKEN te WERKEN aan je online marketing en je social media berichten dus
2) OP VOORHAND IN TE PLANNEN (uiteraard mét jouw planning naast je). Dan heb je geen excuus en kan je niets vergeten!
3) Daarnaast werk je veel beter aan je online marketing in blokken van 2 à 4h.
Op naar meer online zichtbaarheid dankzij deze 6 + 3 tips! Lees het artikel via volgende link: https://www.bloovi.be/nieuws/detail/je-business-doen-groeien-met-digitale-marketing-clo-willaerts-geeft-tips-tricks?utm_source=feed&utm_source=hs_email&utm_medium=rss&utm_medium=email&utm_campaign=je-business-doen-groeien-met-digitale-marketing-clo-willaerts-geeft-deze-6-tips&utm_campaign=Wekelijkse%20nieuwsbrief&utm_content=65789072&_hsenc=p2ANqtz-8Momx8Ky3oJGcl53t0tbiOfCWmBUW1ijgixrt0lZD96mv08sJp0wS0O6aTRvKp7Bj2u2O7HpwaJ_WeswwWyr0VCw8cZA&_hsmi=65789072
Add a comment...

Post has attachment
Wist je dat je het best jouw video's kan ondertitelen in YouTube dan via een ander video editor?
Waarom? Het is eenvoudiger, gaat vlugger, maar YouTube beoordeelt jouw video en kijkt naar de ondertiteling. De in de ondertiteling gebruikte woorden, worden ook direct zoekwoorden. Dus naast de in de titel en beschrijving gebruikte zoekwoorden, krijg je door te ondertitelen nog extra zoekwoorden bij! Wat neerkomt op meer zichtbaarheid met als gevolg een hogere vindbaarheid!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Exact 17 jaar geleden stond om 8.46h plaatselijke tijd/14.46h onze tijd de wereld stil. Ik was op reis in Cape d'Agde en herinner me nog levendig de sfeer die in de straten rondhing, de angstige blikken en het ongeloof.
Herinner jij je nog wat je aan het doen was toen je het nieuws van de aanslagen in New York vernam?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Goedemorgen! We wensen jullie alvast een mooi begin van de week toe met mooie uitdagingen, positive vibes en de nodige focus. Enjoy! #lovemyjob #positivevibes #lovemyclients 👌
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Laatste week van de zomervakantie! Profiteer jij nog even voor de drukte terug begint om aan de slag te gaan met de opgelopen inspiratie tijdens je verlof? Het ideale moment om alvast jouw strategieplanning voor je online marketing en social media posts met het nodige beeldmateriaal uit te werken!
TIP: kijk even tussen de foto's die je op reis trok. Daar zitten zeker enkele leuke plaatjes tussen om te bewerken en te gebruiken als beeldmateriaal in je posts of nieuwsbrief. Fijne werkweek gewenst! #strategieplanning #eindezomervakantie #werkenaanjebedrijf
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded